Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla

DIANE 35 - błagam o opinie, najlepiej POZYTYWNE

Polecane posty

Gość bla bla

Witam wszystkie kobietki!! Chcialam bardzo Was prosci o opinie na temat Diany!! Chodzi o to ze zaczelam zazywac od dzisiaj te tabletki, tzn dzisiaj pierwsza. Spoznial mi sie okres 6 dni wiec postanowilam dluzej nie czekac i zaczelam opakowanie diany. Przepisala mi je pani ginekolog ze wzgledu glownie na cere. Bo okres mialam w miare regularny. Ale teraz cos sie ze mna dzieje, tzn okres mi sie spoznial i strasznie wysypalo mi buzie (juz dawno nie mialam takiego wysypy na buzi:(() Nie wiem jak to bedzie dalej... Czy cera ulegnie poprawie?? Bo juz od kilku dni boje sie patrzec w lustro!! Blagam o opinie. Pozdrawiam

Gość Amelka 007
Ciezko mowic, bo kazdej kobiecie indywidualnie dobiera sie tabletki na kazda troche inaczej dzialaja. Ja kiedys mialad zle dobrane przez co czulam sie fatalnie, tylam itp itd. A potem zmienilam na inne i rewelacja. Wszystko uregulowane, cera ladniutka, zadnich boli. Nie przejmuj sie! Na pewno nie zaszkodza.

Gość a ja nie wspominam dobrze
mialam skutki uboczne

Gość plum plum
Zadnych skutkow ubocznych, nie moge powiedziec zlego slowa na te tabletki. Dla mnie byly idealne.

Gość dal mnie tez
nic zlego na nich mi sie nie dzialo.

Gość bla bla
Do amelki 007: a jakie na poczatku zazywalas tabletki i na jakie je zmienilas?? Przepraszam ze sie tak wypytuje, ale po prostu szukam pomocy bo starsznie bym chciala sie pozbyc tego tradziku :(. Zawsze mialam problemy z cera (łojotok, zaskorniki i jakies drobne pryszcze) ale nigdy az takich jakie mam teraz. Dziekuje za odp.

Moja Droga!! Trzeba przeczytac uwaznie ulotke!! Tam jest napisane, ze na poczatku cera moze sie pogorszyc, ale to trwa chwile a potem jest tylko lepiej! no i troche cierpliwosci, te tabletki (jak jest napisane w ulotce) zaczynaja na dobre dzialac przy trzecim cyklu czyli trzecim opakowaniu!!!! Pomagaja tez na przetluszczajace sie i wypadajace wlosy!

Gość fryyy
ja tez diane dobrze wspominam nie miałm skutków ubocznych buzie mi podleczyło, jednak w pierwszym tygodniu brania mnie wysypało ale potem tylko lepiej.niestety na owłosienie nie pomogła.teraz odstawiła i nie mam okresu już kilka dni, to jedyny szkopuł...

Gość bla bla
Dziekuje za odpowiedzi ale nie zrozumialyscie mnie troszke. Ja dopiero od dzisiaj biore diane, a wysypalo mnie duzo wczesniej. A nigdy wczesniej nie bralam zadnych tabletek hormonalnych typu diana. A ten tradzik to faktycznie tak po tej diance ustepuje, tzn leczy sie i naprawde cera lepiej wydlada??

Gość abiasztek
mi się paszcza stanowczo poprawiła i generalnie dobrze wspominam te tabletki. lepsza cera, dwa numery większy biust i bezsprzecznie konkurencyjna cena. Oczywiście nie każdemu pomogą, ale ja trądzik leczyłam antybiotykami, zastrzykami i różnymi innymi sposobami i dopiero Diana pomogła. Nie jest idealnie, ale o niebo lepiej. o taką odpowiedź ci chodziło?

JA BRALAM DIANE TYLKO 2 MIESIACE I PRZESTALAM BO PRZESTRASZYLAM SIE OPINI NA FORUM.jA W SUMIE WZIELAM Z TEGO POWODU ZE SKORA MI SIE STRASZNIE PRZETLUSZCZALA A SYFKI TEZ OD CZASU DO CZASU MI WYSKOCZYLY ALE STWIERDZILAM ZE PRZESTANE JA BRAC!BYLAM PO NIEJ STRASZNIE GLODNA I ZAUWAZYLAM POPEKANE ZYLKI NA NOGACH I PIERSI STRASZNIE MNIE BOLALY!!!!!!!!!A BLYSK NA TWARZY OCZYWISCIE NIE ZNIKNA.TROSZKE BALAM SIE JE ODSTAWIC ZEBY MI SYFKI NIE POWYSKAKIWALY ALE JAK NA RAZIE JEST OKI!!!POSZUKAJ SOBIE NA FORUM JEST TYSIACE OPINI O DIANIE!

Gość abiasztek
weź też pod uwagę, że Diana to lek na trądzik androgenny. Na wszystkie inne typy trądziku działać nie będzie

Gość bla bla
A w jaki sposób rozpoznać czy to trądzik androgenny czy nie?? Czy przez badanie hormonow z krwi??

Gość
Plusy brania Diane 35: -zmniejszenie świecenia się twarzy, skóra wydzielała mniej łojotoku -rzadsza depilacja, mogłam golić nogi co 3,4 dni a nie jak zwykle co 2 -dobre samopoczucie, nie odczuwałam zmian nastroju Minusy - wzmożony apetyt, nieco przytyłam, ciągle chodziłam głodna:( -włosy nie przestały się przetłuszczać i nadal tak samo wypadały

Gość lolaaaaa
ja bralam diane przez pol roku. przytylam 6 kg i teraz mimo ze nie biore od roku za nic sie nie moge pozbyc tych kg bo mi weszly w uda posladki. powiekszy mi sie tez biust i wygladzila cera. przy 5 miesiacu znow zaczely sie pojawiac pojedyncze wypryski a jak przestalam brac to cera wrocila do swojej dwanej wersji, czyli do pryszczy. teraz nie biore zadnych tabletek, nie chce znow przytyc.

Gość pepino
Wystawiam pozytywna opinie, bo takiej oczekujesz.

Gość bla bla
Ta diana to juz moja ostatnia deska ratunku, wiec piszcie dziewczyny!! Licze na Was i dziekuje za wszystkie posty!! Ide lykac kolejna tabletke, bo zbliza sie 8.00 :).

Gość yupiterka
moja cera nie porawila sie rewelacyjnie po diane, no byla troche lepsza, ale naprawde bez rewelacji, ZAMIAST TEGO ciagle uczucie glodu, powiekszony do granic przywoitosci biust a i tak mam duzy, obolale piersi, u mnie tez gorsze samopoczucie.

Gość nodi_19
ja jestem za Dianą :) ta tabletka mi pasuje, nie mam po niej żadnych skutków ubocznych, brałam przez pół roku, na wakacje lekarz powiedział żeby lepiej odstawić bo ja sie lubie opalac i lepiej nie ryzykować plam od słońca.Teraz po wakacyjnej przerwie wracam do Diane.Pozdro

Gość bla bla
U mnie to wyglada tak. Tradzik mam juz jakies 6 lat. Ale nigdy nie mialam skory w takim stanie w jakim jest teraz. Kiedys przez 1 miesiac bralam diane ale pozniej ja rzucilam. Balam sie. Ale teraz to juz jest taka rozpacz ze nie przestane jej chyba brac dopoki mi nie pomoze!! Waze 56 kg, mam 162 cm i teraz obecnie nie trenuje bo mam kontuzje. Ale tak na codzien to zajmuje sie sportem, wiec moze az tak strasznie nie przytyje?? Co wy na to?? tylko te cholerne pryszcze!! Juz naporawde brak mi cierpliwosci!! HELP!!

Gość bla bla
HEJ, LASECZKI!! Nie zostawiajcie mnie tak!! Nikt nie pisze, co sie stalo?? Prosze o opinie!! Pozdroofka:-0!!

Gość bla bla
HEJ, LASECZKI!! Nie zostawiajcie mnie tak!! Nikt nie pisze, co sie stalo?? Prosze o opinie!! Pozdroofka:-)!!

Gość Izzabella
Czesc! Ja bralam Diane przez prawie 1,5 roku. I musze powiedziec, ze wiecej bym sie juz na nie nie zdecydowala! Nie pomogly mi wogole na cere, a po odstawieniu bylo wrecz jeszcze gorzej. Zawsze bylam szczupla, a po Diane strasznie przytylam i co wiecej nabawilam sie cellulitu- do dzis (a nie biore juz rok) nie moge sie tego pozbyc, chociaz zdrowo sie odzywiam i uprawiam sport, a oprocz tego uzywam roznych kremow. Zdecydowalam sie odstawic Diane dopiero wtedy, gdy zaczelam swirowac, tzn. plakalam z byle powodu, nic mi sie nie chcialo, przestalam sie wogole smiac, nic mnie nie cieszylo, nawet zyc mi sie odechciewalo- depresja normalnie. Moja watroba dopiero teraz dochodzi do siebie... No i libido zmalalo, a sex napawal mnie wrecz wstretem. Teraz, gdy juz nie biore mam okresy bardziej obfite niz kiedykolwiek-po godzinie tampon( rozmiar \"super\") mi przecieka...przed rozpoczeciem przyjmowania Diane tak nie mialam...i jeszcze na dokladke- jestem teraz bardziej obrosnieta wlosami niz kiedykolwiek. Tak wiec ja nie zauwazylam zadnych plusow w Diane, a wrecz przeciwnie- goraco je odradzam. No ale moze na Ciebie zadzialaja inaczej. Pozdrawiam!

Gość ashanti22
a Ja po 2 miesiacach stosowania diany wyladowałam w szpitalu z podejrzeniem zatoru płucnego ( to był koszmar) , hmmm niestety diana nie jest dla mnie .

ja nigdy nie bralam diane ale moja ginekolog je mi odradzila i mama tez bo kiedys je brala.są one tanie ale mają bardzo duza dawke hormonu który wlasnie powoduje tycie i wachania nastrojów.obecnie jestem na jasminie ,ktory jest najnowsza tabletka antykoncepcyjna na rynku,ma najmniejsza ilosc hormonow a dzialanie antykoncepcyjne jest najwyzszej jakosci.dodatkowo pomaga na cere i to bardzo odbrze dlatego jesli chcesz sie zdecydowac na jakies to tylko na jsamin.gorąco polecam!!

Gość bla bla
Haloooo!! Jest tu ktos jeszcze??

Gość mioka
Po jakim czasie sa widoczne efekty dzialania diane 35??

Gość dd**
ja bralam diane jakies rok temu ale tylko 3 opakowania...przestalam z powodu boli lydek, ale mi i tak pomogly.Z mojej twarzy zniknely okropne pryszcze, twarz przestala sie blyszczec no i w koncu wlosy mi sie nie przetluszczaly tak szybko :) kiedy odstawilam wszystko pozostalo bez zmian.Do teraz kiedy przez 4 miesiace bralam Logest i odstawilam z powodu hustawki nastroju, moje problemy znowu powrocily :/Ale teraz czekam do okresu zeby zaczac brac cilest...zobaczymy czy upora sie z moja uroda :)

Gość jak widze opini
jest wiele.. wyraze wiec tez swoja. leczylam tradzik roznymi sposobami wygladalam jak pozal sie Boze - okropnie! antybiotyki rozne , autoszczepionka, masci itd ale dopiero diane mi pomogla - na efekt trzeba poczekac czasem nawet do pol roku i jesli nie chceszz aby syfy jak bumerang wroclily to musisz je brac dlugo.. nie wiem jak dlugo ale ginekolog mi mowila na poczatku o jakis 2 latach.. ja jednak ich nie odstawilam bo wciaz balam sie ze wroci. poza tym okres sie uregolowal i jak w morde mam co 28 dni! takze miesiaczki są inne i trwaja 4-5 dni a nie jak wczesniej tydzien i wiecej i na dodatek sie zalewalam! w moim przypadku jest super - zero skutkow ubocznych - no moze tylko liczylam na to ze mi piersi podrosna a tak sie nei stalo , ale co tam.. biore juz ponad 4 lata - przestalam myslec o odstawieniu gdy zaczely mi sluzyc nie tylko jako lek, ale i jako ochrona przed ciaza :) aa no i tez popieram poglad i duzy plus dla ceny diane!!!! pozdrawiam !! :D