Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto jest znawcom

Kto sie na tym zna to proszę niech mi powie

Polecane posty

Gość Kto jest znawcom

Słyszałąm że decyduje o tym nie tylko kolor włosów ale i oczu Chodzi o nazwy typu szatynka brunetka itd Kolor włosów Kolor oczu czarne niebieskie czarne brązowe czarne czrarne brązowe brązowe brązowe niebieskie jasny blond brązowe I jeszcze jedno pytanie ostatnio sprzeczam sie ze znajomymi że oczy piwne a brązowe to coś innego a oni twierdzą ża piwne i brązowe to te same. A jakie jest warze zdanie na ten temat

brunetka(brunet)-ciemnoe wlosy +ciemne oczy szatynka(szatyn) ciemne wlosy+jasne oczy

Mnie się wydaje, że szatynka, brunetka itp, to dotyczy koloru włosów. A piwne i brązowe to napewno nie jest ten sam kolor oczu :) Czasem kupuję kolorowe soczewki kontaktowe ;) :D

wiec nr 1 czarne niebieskie to szatynka nr 2 brunetka nr 3 brunetka nr4 brunetka nr 5 szatynka nr 6 blondynka:)

Gość ale pieprzysz
a jak będzie mieć czarne włosy a niebieskie oczy? albo zielone? to juz nie bedzie brunetka? buehehehe brunetka--ciemne włosy szatynka-brązowe włosy blondynka -jasne włosy to każdy głpui wie co to wogóle za durny topik ?????? po cholere ja tyle tu pisze !!!!!!!

Gość szatynka-czarne
brunetka-brazowe kolor oczu nie ma nic do rzeczy piwne#brazowe

Oj, okropne błędy robisz, nawet mnie (a też umiem) rażą. Proszę uważaj na to!

Gość a co do oczu
to piwne a brązowe to co innego piwne to taki jasny kolor jak piwo,taki zółto-brązowy a brązowe to ciemny brąz,ja mam właśnie ciemnobrązowe :)

A propos kolorów oczu: brązowe i piwne - wiadomo, że są i takie i takie natomiast nie istnieją oczy \"brązowe\" jeśli chodzi o wpis w dokumentach itp. , bo ten kolor oczu określa się mianem \"czarnych\". Pamiętam jak wyrabiałam sobie dowód i w papierach wpisałam kolor oczu \"brązowe\", bo mam naprawdę bardzo ciemne oczy, a nie piwne (chyba wiem lepiej jaki kolor ma piwo, nawet ciemne;) ), a gdy przyszłam odebrać dowód - czytam: kolor oczu - piwne, pytam facetki o co chodzi, a ona do mnie, że nie ma takiego koloru oczu jak brązowe tylko piwne i czarne:D i się dowiedziałam

Gość a co z rudymi