Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonnnkaa

łuszczyca

Polecane posty

Gość iwonnnkaa

witam. chodzi mi o luszczyce, czy ktos mial do czynienia z ta choroba?? moze znacie jakies skuteczne metody zwalczania tej choroby??

Gość nowa monika
hej ja mam luszczyce po pierwsze jest to choroba przewlekla i nie da sie jej calkowicie wyleczyc trzeba sie non stop masciami smarowac luszczyca nasila sie zima a zmniejsza latem ale calkiem juz sie jej nie pozbedziesz przykro mi papa

Gość alliya_mak
Ja też zmagam się z tym choróbskiem od wielu lat, ale jak do tej pory najlepszym lekarstwem było słońce Turcji. Niestety po powrocie kolejne zmiany zaczęły powolutku wracać i teraz mam znów caly komplet łatek plus kilka nowych :(

Gość VivaMArio007
POLECAM REPARAT "BIOMARINE" NAPRAWDE POMAGA!!!!!!!!

Gość tez kaska
a ja polecam olejek pichtowy trzeba nim smarowac kilka razy dziennie w to miejsce w którym wyst łuszczyca naprawde polecam, moja mama sie w taki sposob wyleczyla po kilku latach chodzenia do dermatologow i zapisywania przez nich roznych masci, wyczytałam na forum Różańskiego

witam kochani :)mam 25 lat a łuszczyca towarzyszy mi od 16 roku zycia niewiem juz co mam stoswac chyba wszystko juz przerobilam....blagam pomozcie jesli znacie jakis doobry sposob by to gowno zaleczyc na jakis czas...........pozdrawiam

witam kochani :)mam 25 lat a łuszczyca towarzyszy mi od 16 roku zycia niewiem juz co mam stoswac chyba wszystko juz przerobilam....blagam pomozcie jesli znacie jakis doobry sposob by to gowno zaleczyc na jakis czas...........pozdrawiam

ej... co jest z Wami??? piszecie że macie łuszczycę tyle lat .... Czy Wy nadal nie macie o tym schorzeniu pojęcia???????????????????????????????? tego się nie wyleczy nigdy!!!! dla każdego coś innego jest przepisywane... nie tylko maści, ale i różne preparaty do kąpieli... często leczenie szpitalne.. czyli smarowania i lampy... pomaga na jakiś czas ..potem znów wysyp i tyle... zamiast pytać co pomoże wyleczyć, pytajcie jak z tym żyć i minimalizować, by móc się normalnie poruszać wśród ludzi podczas okropnych wysypów..... w zależności od organizmu lekarz zastosuje coś innego, ale np solarium czy słonko pomaga wysuszyć chorą skórę i poprawa jest widoczna po kilku dniach.. więc zamiast pisać pierdoły należy iść do lekarza i nie zapominać o smarowaniu, nie lekcewarzyć..... ważne by się nie denerwować zbyt często, gdyż łuszczyca wysypuję często z nerwów... pozdrawiam i życzę więcej rozsądku (marzenia na bok w tej chorobie dziewczynki)

Gość a czy słyszał ktoś o lanolinie
ze pomaga ?