Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabla1

Dlaczego mężczyxni golą sobie całkiem krocze?

Polecane posty

Gość blabla1

kto mi napisze dlaczego mężczyźni golą sobie krocze. Czy to oznacza, ze sa playboyami? A może coś innego oznacza?

Gość a może...
chcą, żeby ich partnerce włosy nie przeszkaładzy przy oralu.... a dlkaczego kobiety gola się w tamtym miejscu...?

Gość a Tobie
nie przeczkadzają kłaki w kroczu?

Gość Lolina
Nie Wiem Dlaczego Mój Robi Jak ja wole...a ja woile zeby tam nic nie było oprócz ptaszka oczywiscie...on woli zebym j tez sie goilła i tye

Gość blabla1
ja tez sie golę, ale nie do końca. Ale przypadek: facet nie ma stałej kobiety , jest wygolony na cacy, czy to oznacza, że zmienia często partnerki?

Gość a może...
ja, jak nie miałam faceta, to tez często byłam wydepilowana, po porstu źle się czułam z buszem. a tego, czy on jest wygolony codziennie, czy np ogolił sie, bo myślał, że coś będzie to na 100% nie wiesz (chyba...)

Gość sunrise 21
BO IM GORACO :)

Gość oni golą krocze
bo propaganda pedalska pomieszała im w głowach - już nie wiedzą co to znaczy męzczyzna ...

Gość z wygladu
(dla estety) naga kobieta jest piekna, mężczyzna - żałosny (nie pamietam kto to powiedział), a jak dołozymy do tego męzczyzne z ogolonymi genitaliami to porazka po prostu :O

Gość kobiety sie golą
zeby dobrze wyglądało , a nie tylko przez oral...PRzecież wiadomo ,ze facetowi łatwiej stanie na widok ogolonej...Nieogolona raczej specjalnie nie jest podniecająca bardziej niż inne częsci ciała jak nogi itd.. NAtomiast na ogoloną facet leci jak osa do miodu..

Gość jacy
jacy faceci sie calkiem gola? Ja jeszcze zadnego takiego nie spodkalam.

Gość kulmiak
kobitka z całkiem wygolonym kroczem jest aseksualna - tak mają dziewczynki małe. Jak faceta bierze wygolone do zera łono o znaczy, że ma w sobie pedofila kupe ... O kobitkach powiem to samo - bo nieowłsieni są tam tylko nieletni chłopaczkowie.

Gość zdania na ten
temat beda jeszcze dlugo podzielone... Jedni uwazaja ze ogolony facet w kroczu i pod pachami jest to cos naturalnego a wrecz wymaganego tak samo jak i u kobiety, inny beda zawsze zdania ze ogolony facet jest dziwakiem, pedalem, itd Dla mnie nieogolony facet wyglada wrecz oblesnie:O

Gość zdania na ten
zaznacze ze dla mnie ogolony facet/kobieta w kroczu na zero lub wlosy podciete na kilka milimetrow to w tym temacie to samo. Kwestia wyboru nic wiecej

Gość kulmiak
zdania będą podzielone bo są normalni i zboczeni. Normalnych to nie bierze a zboczonych jak najbardziej. Wygolona kobitka jest taką niby małą dziewczynką którą można posuwać bez strachu o to, że do wieżienia się pójdzie.

Gość Brother Louis
kulmiak ty i te twoje teorie muahahaha, idz se palnij w leb :D

Faceci golą też krocze dlatego, że penis wtedy sprawia wrażenie większego :) Poza tym jak już tu ktoś wspomniał - względy higieniczne i estetyczne. Bo która dziewczyna lubi mieć włosy łonowe między zębami? ;) Ja sam tylko się podcinam, całości nie golę i jest ok.

Gość germanus maximus
kulmiek ludzie bez honoru i cnoty i tak cię nie zrozumieją.

Gość a goloą
? niestety nie wszyscy a powinni ani tego nie da się pocałowac ani nic:P poza tym z włosami smierdzą fuj golenie wskazane to higienicznie

Gość kulmiak - powrót
ty peter jak typowy zboczeniec tylko o waleniu myślisz a swoją droga rezerwowanie cudzego nicka to chamstwo jest

do przedmówcy: ty się dobrze czujesz? Oj chyba słoneczko za mocno przygrzewa...

Gość a ja mam faceta pedanta
kurcze i mu troszke tez futerko brzydkopachnie.... chyba go kiedys na mowie na przyciecie albo zgolenie :) ale kiedys powiedzial ze depilowanie sie przez facetow jest nie meskie itp wiec kurcze nie wiem :( polki co nie uprawiamy seksu no chyba ze oralny i nie mieszkamy ze soba jedkak kiedy zamieszkamy podrzuce mu ta propozycje :)

Gość kupek
co to za cioty sobie golą jaja ?

Gość i bardzo dobrze ze gola
szczegolnie w takie upaly! ja nie lubie calkiem wygolonych an zero, troche to pedofilsko wyglada, tylko przystrzyzone krociutko, zeby sie krecily

Gość pedalskie zwyczaje

A mój facet jest pływakiem i często jest cały wygolony. Dla mnie owłosienie jest niehigieniczne, wstrętne i obleśne. Na co dzień mój chłop też goli sobie krocze i pachy i bardzo dobrze, bo nie mogłabym żyć z jakąś małpą i kocham się z owłosionym gościem:O bardzo mi się to podoba, ja też się cała golę, w łóżku jest o wiele przyjemniej. I nie wiem skąd te porównania do małych dziewczynek, chłopców czy pedałów:o

miało być: nie mogłabym żyć z jakąś małpą i kochaĆ się z owłosionym gościem:O no:D

Gość lysa
Owlosiony lizak? Feee!

Gość Mały As
Ja z włosami czuje się żle, jakoś tak nie czysto nie komfortowo. Wolę je ogolić przyhajmniej co 10- 12 dni , najlepiej podczas brania prysznica. Moja partnerka też uważa to za higieniczne i przyjemne.