Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bara

Samoopalacz do twarzy.polećcie coś.

Polecane posty

Choć pogoda piekna chciałabym przygotowac się już na pochmurne dni.Potrzebuje samoopalacza typowo do twarzy.Licze na Wasze wskazówki :)

Gość tra ta taaaa
iii z samoopalaczem do twarzy chyba bym nie eksperymentowala... ale kup sobie może jakiś krem nawilżająco-brązujący typowo do twarzy... ewentualnie ziemię egipską - tym sobie możesz zrobić śliczną, naturalną opaleniznę, którą zmyjesz przy demakijażu :)

Gość oktavia
dobry jest sopot z ziaji tyle ze to balsam brązujący ale jest naprawde fajny a i najlepiej kup sopot do ciala nie ten specjalny do twarzy bo ten gorzej bierze

mam ten Sopot,kiedys nawet smarowałam nim troche twarz,ale kolor był taki jakiś nienaturalny :o

Gość ciekawaa
a co to jest ta ziemia egipska??

Gość blalalalallala
Tzn. wpisz, a nie wpisze... Tutaj albo na wizazu na pewno cos o niej znajdziesz.

Gość zielono mi...
nivea do ciala i do twarzy jest ok....dobrze sie rozprowadza, schodzi rownomiernie, kolor jest OK....do twarzy tez mialam kolastyny do ciemnej karnacji i mimo mojej naturalnie bladej cery kolor byl super, zapach samoopalacza super :) Nivea natomiast super do ciała, wersja do twarzy ciut mniej mi jakos odpowiada ;)

Gość AA Sun
Samoopalacz do twarzy i ciała , sa dwa rodzaje , przetestowałam , moge polecić. Kolor naturalny , nie podrażnia , nie dzieją się po nim cuda. Ziai do twarzy nie moge uzywać - w wersji kremu do twarzy samoopalajacego , o balsamie do ciała nawet nie wspomne , potwornie podraznia oczy.

Gość johnnie walker
podnosze temacik, bo sama jestem waszych opinii. Lato za pasem, wakacyjna opalenizna wybladla, samoopoalacz zdrowszy niz solarium.. co polecacie do twarzy?

ja chyba wyprobuje tego samoopalacza z Clarinsa.Przeczytalam pare recenzji o nim i jestem zachwycona bo jezeli daje takie efekty jak tam jest przedstawiony to nawet to 100zl bede w stanie wydac na ten kosmetyk

Gość eeeeeetam
ten jest drogi...Dobryy jest Soraya do twarzy i kosztuje ok 13 zł... Polecam też Kolastyny do twarzy i ciała,ale do ciemnej karnacji(używam go mimo,że mam jasną i jestm zadowolona)...

Gość krokieta
polecam clinique self-sun.jest bardzo dobry i daje piekny naturalny kolor.nie kupowalam go w Polsce,ale z tego ,co wiem tutaj jest bardzo drogi.

Gość krokieta
tylko trzeba wejsc na sun+ body :)

Gość bikiniara
fajny jest samoopalacz Solar firmy Venita

Gość picollinaa
najlepszy z lancoma

Gość endi
upupupupupupupupup

Gość kicika
Moim zdanie m Ziaja spoot jest:((( okropna skóra ma nienaturalny żółty kolor polecam Nivea i Soraye sa OK:)))

Garnier !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie rewelacja Dax ... troche słabszy (mniej brązowi od Garniera) tez dobry, troche tańszy

Gość nie kazdego stac na shiseido