Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLCIA22

CZY JAK SIE WEZMNIE NASTEPNE OPAKOWANIE 9 A NIE 8 DNIA

Polecane posty

Gość OLCIA22

PO OKRESIE TO COS SIE STANIE?CZY TO BEDZIE GORSZE ZABEZPIECZENIE?

to musisz wziasc obydwie tabletki (tzn zaległą pierwsza i druga co miałas wziąść tego dnia) i przez 7 dni dodatkowe zabezpieczenie

Gość OLCIA22
KURNA NO JAK JA NIE PAMIETAM KIEDY DOKLADNIE OSTATNIA WZIELAM.SHIT JAKA SKLEROZA.A JAK DZIEN WCZESNIEJ WEZME?TO TEZ BEDZIE SLABSZE ZABEZPIECZENIE?DZIEKI ZA ODP.

A pamietasz w jakim dniu tygodnia wogóle zaczełas brac tabletki, bo następne opakowanie zaczynasz brac w tym samym dniu tygodnia

Gość sceptycznaa_
nie będzie zabezpieczenia, musisz postepować jak w przypdku pominięcia tabletki.

Gość sceptycznaa_
jak dzien wcześnije weź miesz, to nic się nie stanie, skrócic przerwę można (oczywiście nie ciągle, ale od raz na jakiś czas mozna), ale nigdy nie mozna wydłużać

Gość Desire1987
to zabierz wcześniej! mozesz w ogóle nie robic tej 7dniowej przerwy.. byle nie za często... tak czasami się robi jeśli nie chce się mieć krwawienia przez powiedzmy 2 miesiące.. nei jest to niebezpieczne w ogóle jeśli się tego nie powtarza zbyt często. więc ty mozesz spokojnie zabrać tabletkę wcześniej.. pamiętaj: zawsze można skrócić 7dniową przerwę ale nigdy wydłużać! więc weź tabletkę jak najwcześniej, żeby nie minęło tych 7 dni...

Gość Desire1987
aha no i jeśli weżmiesz tabletkę wcześniej niz ósmego dnia to zaabezpieczenie masz cały czas zachowane, nie musisz dodatkowo sie zabezpieczać. pozdrawiam

Gość OLCIA22
DZIEKI BARDZO DZIEWCZYNKI .WEZME WIEC WCZESNIEJ BO WIEM NAPEWNO ZE POWINNAM WZIAC ALBO DZIS ALBO JUTRO.W TAKIM RAZIE WEZME DZISIAJ:)POZDRAWIAM.

Gość OLCIA22
JESZCZETYLKO JEDNO PYTANKO.WIEM ZE JESTEM UPIERDLIWA ALE WOLE TO WIEDZIEC:)CZY PO TEJ PRZERWIE MOGE SOBIE ZMIENIC GODZINE BRANIA PIGULEK BO WCZESNIEJ BRALAM TROSZKE PRZY POZNO I CZESTO ZASNELAM .TO JUZ OSTATNIE PYTANIE .OBIECUJE:)

Gość Desire1987
możesz zmienić godzinę :) bez problemu, zaczynając kolejne opakowanie :) jak masz pytania, pytaj, po to tu jesteśmy, nikogo nie zamęczasz ;)