Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka_pytająca

Czy w czasie karmienia.....?

Polecane posty

Gość lidka_pytająca

podczas sexu wypływa wam mleko z piersi? czy podczas stosunku seksualnego to na chwilę zanika? Boje sie ze kiedy mąż bedzie pieścił mi piersi, to wyleci mleko :o Pomóżcie , bo może się mylę, podobno mężczyźni bardzo sie tego brzydzą? Zblizam sie do porodu i mam tyle obaw, że juz płakać mi się chce :(

Gość pomogę_
W okresie karmienia mleko lecieć niestety bedzie, kup wkładki laktacyjne. Maż nie powinien sie iebie brzydzić, powinien to zrozumieć.

zapytaj po prostu męża;) Jakby się brzydził, to niech omija w pieszczotach piersi i po kłopocie:) Ale żaden ze znanych mi panów w takiej sytuacji sie nie brzydził, wręcz przeciwnie:D:D:D

Gość lidka_pytająca
tzn, że sie nie mylę podczas stosunku, mleko będzie leciało czyli przez kilka miesiecy karmienia koniec z pieszczotami piersi i sutków :( myśle że mojamu mężowi nie bedzie się to podobało

Mojemu mężowi się to podobało. Myślę że powinnać po prostu ze swoim mężem pogadać.

Gość brbrbr
co mu sie podobało, ssał twoje mleko, czy jak? jak sie w ogóle zachować w takiej sytuacji??????????

Gość jednego cycka dawała
dzidziorowi a drugiego mężowi.

To zależy jak do tego podejdziecie - można potraktowac takie mleko jako urozmaicenie - coś nowego, cos extra i przyjemnego. Czasem to są powolne kropelki, czasem (ale trzeba wiedzieć, jak przycisnąć) nawet strumień :), ale można się tym bawić :) Nie martw sie tym na zapas. Zaraz po karmieniu piersi są opróźnione i mleko raczej nie cieknie, ale po dwóch-trzech godzinach może już wyciekać. Jeżeli lubicie pieścić mocno sutki to uwaga - organizm \"myśli\", że to niemowlak już ssie i taka stymulacja daje sygnały do obkurczania macicy i może przyspieszyć poród. Trzymaj się i mimo obaw nie rezygnuj i uródź to dziecko :)

Gość mojemu mężowi
taka zabawa chyba się za bardzo spodobała, bo teraz nie pozwala mi przestać karmić, a ja mam już tego naprawdę dosyć...

Gość lidka_pytająca
jak wygląda ta zabawa? tryskacie tym mlekiem po mężu, a może on to pije... Jezu, poważnie pytam, bo naprawde nie moge sobie wyobrazić jak można z tego zrobić zabawe :(

Gość aneczka_mateczka
Ja jak mialam mleko w piersiach to moj narzeczony bardzo chcial sprobowac i...sprobowal. A podczas sexu nie przeszkadzalo mu to, nieraz nawet bral sutki do buzi a potem zartowal ze troszke podjadl :-)

Gość mojemu mężowi
Jedno i drugie. Ja też na poczatku byłam bardzo skrępowana i wydawało mi się to obrzydliwe, ale mąż mnie przekonał, że dla niego to miłe urozmaicenie. Czasem nawet zastanawiam się, czy on nie ma na tym tle jakiegoś odchyłu. Sama nie wiem. W penym sensie to jest dla mnie też przyjemne. To znaczy pieszczoty piersi zawsze były dla mnie przyjemne bez względu na ciążę, karmienie i tak dalej.

Ja również polecam wkładki laktacyjne. Są bardzo higieniczne i praktyczne. Dzięki nim zachowasz czystą i pachnącą bieliznę. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Nic się nie martw.