Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

Rewelacja na czarne wągry!!!!

Polecane posty

Gość jejuśku
a mi wystarcza umycie twarzy szcoteczka do tego przeznaczona a pozniej przetarcie mleczkiem OLAY takim usuwajacym zanieczyszczenia i buzia wyglada rewelacyjnie,oczywiscie nie usuwa mi to wagrow na stale ale za to naprawde oczyszcza cere

Gość Ania1616
Ja kupiłam tą maseczkę w słoiczku ... po ogórkach. Polecam rewelacja !!!!

Gość mariolajla
czy to chodzi o ta maść??????

Gość Anetka*
To ja juz nie wiem ja mam problem z wagrami i nie wiem czy ma kupowac?? pomocy a moze jakies porady mi napiszecie

Gość bert
ja ją kupi łem za 3,60. ma zielone opakowanie i jest różowa. Zobaczymy, niedawno ją nałożyłem . [;

Gość do bert
pomoglo ??????

Gość klaudusia0107
Mam pytanie czy tą maseczke z soraya. Bo ja mam 13 lat i czy mogę już ją używać ? Bo na stronie soraya pisze że najlepiej od 20 lat ?

Gość Ania_Szycha
kurde wczoraj pojechałam do tesco i maseczki nie bylo;(

Gość Ewe_1111678
jesu...kobieto jak zakładasz Topik to się znaj!! wiesz jak nazywa się tam maseczka: SORAYA Witaminowa Kuracja Matująca - Maseczka do twarzy aktywnie oczyszczająco-normalizująca 75ml wiec i jest matująca, ale moze bys czasem poczytala co jest dalej!! maseczka ma nazwe matujaca a jej opis to ocz-nor juz na drugiej stronie opakowania!! moze to jakis haczyk z sorayi a babki sie nabieraja!! maseczka niszczy cere bo zabiela wagry ale i skore i moga ALE NIE MUSZA I NIE U KAZDEGO zostaja przebarwienia!!

Gość Oliska
ej nie wiem czy czegos nie przeoczylam, ale: http://vitamarket.pl/sklep/p3306-Witaminowa-Terapia-Matujaca-Maseczka-do-twarzy-aktywnie-oczyszczajaco-normalizujaca-w-saszetce-15ml.html (pierwsza od gory) to nie jest to?? bo ktos pisal, ze opakowanie zielone, ale zielone opakowanie jest z linii Care & Control, a to ma byc Witaminowa Terapia,l to ja juz sie pogubilam .

Gość kladia16
ale z jakiej firmy ta maseczka

Gość Ewe_1111678
no z sorayi Producent SORAYA Seria Soraya Special Care Kuracja Matująca Maseczka głęboko oczyszcza twarz z martwych komórek naskórka, zwęża rozszerzone pory skóry, minimalizuje przetłuszczanie się skóry, reguluje wydzielanie serum. Pozostawia skórę odświeżoną, zmatowioną i gładką. Zawiera Niacinamide ... dam wszystkim link zeby bylo wiadomo... http://www.kosmetykionline.pl/product-pol-2479-Soraya-Special-Care-Kuracja-Matujaca-Maseczka-do-twarzy-oczysz-normaliz-z-glinka-min-rozowa-75-ml-5901045029788-.html

Gość Cathrina
A ja powiem tak używam żelu firmy Soraya matujący fajnie zwęża pory i do tego kupiłam sobie krem tez z firmy Soraya oczyszczający jakąś nową serie puścili z kwasami fajny!! Proponuje jeszcze robic sobie raz w tygodniu parówkę z rumianku i po tym peeling skóra będzie oczyszczona aa i jeszcze jedno nie wyduszać!!! ja tak robiłam a teraz mam popękane naczynka koło płatków nosa i jest czerwony ale to tylko moja zasługa mam koleżankę co kosmetologie studiuje i powiedziala ze wyduszanie to wielki BŁĄD no to tyle pozdr

Gość uuuuuuuuuuuupppppppppppppppppp

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppp

Gość kiniaaa55
ja mam teraz na sobie tą maseczkę z drozdzy jak ktos tam poradził i nie wiem ile to trzymać ?! bo zrobila sie z tego taka jakby 'skorupa' ;/

Gość efelkaaa
nie wiem o co chodzi z tymi wszystkimi maseczkami z Sorayi bo przez cala dyskusje kazdy daje link do innej maseczki a ja szukalam jej dzisiaj i znalazłam tylko jedna http://www.soraya.pl/product.php?group=face&id=736 i teraz nie wiem ktora jest dobra moze pomożecie ;)

Gość Kucia
Niewiem jak tego sie pozbyć, moje kolezanki sa gladkie jak.... no poprostu, to jest tragedia. ja używałam maści witaminowej, toniku z cin&clear i nic nie pomagały, do tej pory mam PORY i to zatkane, to jest poprostu tragedia, niewiem co ja mam z tym zrobić... POMOCYYYYY...

Gość Kucia
ciekawe ile to wszystko kosztuje??

Gość idulinka
o dzisaz te czarne wągry to prawdziwy hardcore, walczę z tym od dziesięciu lat. na styl.fm są fajne testy kosmetyków od redakcji, ale jest ich malo

Gość black.daisy
wie ktoś gdzie można ją dostać byłam w 2 rossmanach i nie ma ; ( !

Gość bernadetta33
Z tej jeszcze nie korzystałam ale używałam maseczki Blueberry na bawełnianej płachcie, bogatej w witaminy A, C, D oraz minerały pochodzące z roślin naturalnych i owoców. Sprawdziła się znakomicie. Możesz ją dostać tu https://kontigo. com.pl/twarz/maseczki-do-twarzy/maseczki-odzywcze-i-regenerujace.html

Gość gość
Mi na wągry i w ogóle na cerę pomaga tylko to: https://wieczniemloda.com/produkt/maseczka-wagry-bang-bang Tylko tak. Mam duży problem z czarnymi kropkami, ale jeszcze z suchymi odstającymi skórkami, przez które mój makijaż wygląda bardzo caky. Tak więc różnie tą maseczkę nakładam. Jestem po paru użyciach i skóra zupełnie inaczej wygląda. U mnie się sprawdziła. Kiedyś podobną widziałam w Sephorze i kosztowała prawie 300 zł. Ale nie pamiętam, jaka to była marka.