Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahhhhhhhhhhhhhh

do facetow - do jakich kobiet was ciagnie chodzi mi o chrakter

Polecane posty

Gość ahahhhhhhhhhhhhhh

to znaczy z jakimi wam dobrze

Gość do takich
rozważnych i romantycznych:) przede wszystkim do mądrych...Boże jak ich mało! czułych, z hierarchią wartości i celów.

Gość tak tak
faceci deklarują, że chcą być z dobrymi, czułymi dziewczynkami a tak naprawdę latają za wrednymi sukami:P

Gość do takich
mowie za siebie dziewczynko. więc jak?

Gość ha ha ha...nie wierze
ze do rozmażnych i madrych i romantycznych! ja taka jestem 2 facetów rzuciło mnie dla szlaonych i wrednych z charakteru! i dlaczego?? bo byłam zadobra!

Gość przede wszystkim...
do takiej ktora ma zasady jakies bo wtedy mam jakas wieksza gwarancje ze nie poleci od razu za nastepnym tak szybko. potem patrze na inteligencje. i naprawde wierzcie mi dziewczyny ze uroda jest ok i pierwsza wpada w oko tylko jesli kobieta wypowiada zdfanie to ja juz wiem czy za uroda stoi cos wiecej. po prostu dla mnie inteligencja u kobiety moze zatuszowac wiele niedoskonalosci urody. poza tym no zeby byla normalnym czlowiekiem bez przeginania w zadna strone.: czy to tak wiele? ;)

Gość taka jestem wlasnie
Tylko jakos nie moge natrafic na tego fajnego jedynego... Moze napiszesz do mnie? magdynka@vp.pl

jaka kobiete uwazasz za normalna..???

Gość przede wszystkim...
normalna kobieta to znaczy to samo co normalny czlowiek. zasada zlotego srodka. zeby przynajmnie starala sie do tego dazyc bo jesli kobieta mowimi mi ze nie lubi kina bo cos a czyta tylko ksaiozki rweligine to jakos mimo tego ze blisko jestem z kosciolem zwiazany nie bardzo mnie kreci taka jednostronnosc. ale z drugiej strony jesli ktos imprezuje ciagle to okitylko dla mnie odpada bo ja mam inny styl wiec nie pasowalibysmy do siebie. sadze ze wiekszosc ludzi jest wlasnoe taka posrodku wiec z tym nie ma problemu :)

a gdy laska lubi kino teatr kawiarnie...imprezy z Twoimi i jej przyjaciolmi dyskoteki sniadania obiadki i kolacje we 2....:) lubi powazne rozmowy i smiech we 2-je....

Gość przede wszystkim...
no to wszystko i ja lubie(prawie bo jestem samotnikeim wiec czasem trzeba sie przelamac;) ale mialem na mysli pewnie typ kobiet ktore imprezy traktuja jako hobby nie wiem jak to opisac, ale poza imprezami niewiele je interesuje

Gość ahahhhhhhhhhhhhhh
:)