Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bunia_g

POMOCY!!!! Długi cykl po odstawieniu logestu

Polecane posty

Hej! mam problem, ponieważ w maju po 2 latach przerwałam branie tabletek(LOGEST) i nie wziełam ostatnich 3. Był to przypadek gdyż wyjechałam za granice i zapomniałam o tabletkach i jak sobie przypomniałam to było już za późno. Dostałam @ z odstawienia. Pierwszy cykl bez tabletek trwał 47 dni do 16 lipca,a dziś nadal nie mam @ i to już 48 dzień cyklu. W 34 dc byłam na USG i pęcherzyk graffa był bardzo duży po czym miałam skok temperatury, staranka o dzidzie i dostałam Luteinę którą miałam brać przez 3 dni x 2 tabletki. Już mija 3 doba odkąd nie biore luteiny,a @ jeszcze nie ma i testy negatywne. Czy przez takie powikłania w moim cyklu moge mieć problemy z zajściem w ciąże i czy jeśli nie jestem w ciazy to on unormuje mi się z czasem? Dodam jeszcze, że nie mam żadnych torbieli na jajnikach i wszystko wygląda na zdrowe. Proszę o pomoc!!!!

Gość też brałam logest
ale po odstawieniu nie miałam takich kłopotów... no oczywiście pierwsze dwa cykle miałam dłuższe ale tylko o jakieś 10 dni... myślę, że to się unormuje...;D