Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaa321

czy w taki sposob można schudnąć?????

Polecane posty

Gość magdaa321

Witam drogie Panie:) mam pytanie do osob stosujących diete..... czy dobrym sposobem na pozbycie sie kilku kilogramow jest ograniczenie jedzenia??? Tzn aby jesc to co zawsze, ale w znacznie mniejszych ilościach??? Bardzo prosze o odpowiedz...mam zamiar odchudzać sie w taki sposob, ale zastanawiam sie czy to dobry pomysl???

Gość magdaa321
podnosze:)

oczywiście że tak. Ja zawsze tak robię. Tylko nie ograniczaj posiłków do skrajnie małych porcji, bo to bez sensu, jeszcze się pochorujesz, cera Ci się zniszczy, a potem efekt jojo. Jedz to co do tej pory, tylko częściej, a wmniejszych ilościach. Poza tym duuuuuuużo wody mineralnej i polecam 3 - 4 herbatki czerwone w ciągu dnia, po posiłkach. Czerwona herbata dużo pomaga.

Gość schudłam
zrezygnuj z białego pieczywa (chlebek ciemny tylko na sniadanie) i ziemniaków..makaron aldente...drobne wyżeczenie a świetne efekty:)

Gość mozna i tak
ciekawa alternatywa ale podejrzewam ze po kilku dniach bedziesz umierac z glodu a nie lepiej jest duzo niskokalorycznych rzeczy? bedziesz czuła się najedzona ale i tak uwazam ze najlepszy jest sport godzinka szybkiego marszobiegu codziennie i pół kilo mniej w ciagu tygodnia bez ograniczania jedzenia:-) albo pij czerwona herbatkę:-) jest pyszna zwłaszcza cytrynowa moze spektakularnie nie odchudza ale gdy byłam nad morzem i jadłam wszystko bez opamietania i mało sie ruszałam to waga utrzymała sie na stałym poziomie:-)a piłam tylko dwa razy dziennie:-) a zeby schudnac bez zmienjszania diety trzeba pic ok 5 szklanek dziennie czyli troche ruchu czerwona herbatka( kosztuje tyle co zwykła herbata) i waga idzie w dół! powodzenia

Gość ooo
trenuje 2godz dziennie (procz niedziel) pije czerwona herbate i moja waga stoji w miejscu juz 3lata:( po prostu nie moge schudnac:( jem normalnie wartosc kaloryczna dzienna to 1500-2000kcal, a waga stoji:(

ja powiem Ci w jaki sposob najszybciej i najefektywniej schudniesz....cwicz kobieto cwicz, nie dosc ze schudniesz to bedziesz miec piekne sprezyste cialko. Aha a z ta czerwona herbatka to prwda tylko trzeba uwazac bo wyplukuje witaminy z organizmu. Pij naprzemian czerwona i zielona herbate. Ciao

Gość ona22..
moze nie masz z czego schudnac????:))

Gość
Zaprasza do zdrowego odchudzania przy pomocy liofilizowanych warzyw🌼 Zapraszam do sklepu www.naturals.gweb.pl *pod hasłem odchudzanie znajdziecie opis i sposób działania preparatów odchudzających:classic_cool: