Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna kawa

kiedy test ciązowy?

Polecane posty

Gość ZZZ...1953
Cześć dzieczyny. Miałam stosunek 31 sierpnia br. Pękła nam prezerwatywa. Zrobiłam już dwa testy ciążowe i wyszły że nie jestem w ciąży, a spóźnia mi się miesiączka. Bolą mnie piersi tak jak na miesiączkę. Boję się bardzo. Co mam zrobić ??? Pomuszcie mi.

Gość sis1
cześć! mam pytanie od trzech miesięcy mam mniej obfite miesiączki ale je mam zrobiłam dwa testy ciążowe ijuż po drugiej miesiączce wyszły negatywnie czy możliwe ze jednak jestem w ciąży.

Gość necia19magda
witam mam powazny problem;(chyba jak wszyscy tu piszacy...spoznia mi sie okres tydzien dzisiaj robilam test wyszedl negatywny ale okresu jak nie bylo tak nie ma i nic nie zapowiada sie zeby byl...moze troche piersi mnie bola jak dotykam moze troche boli mnie brzuch ale to pewnie tylko moje urojenia bo czekam na ten okres jak na zbawienie;/mozliwosc pojcia do lekarza narazie odrzucam co jeszcze moge zrobic?prosze o odp bo ten stres mnie zabije:(

Gość necia19magda
prosze niech ktos mi odpisze bo juz nie wiem o mam myslec tyle sie tu naczytalam o tych testach ze nie sa prawdziwe itp co mam zrobic czy tylko lekarz mi pozostal???????????/

Gość myszkaa28
Hej Wam,ja mam takie pytanko.Otóż,z chłopakiem kochalismy się prawie codziennie,i w dni płodne też.Dotąd wcześniej miałam regularne okresy,teraz w sierpniu dostałam 5 dni później,i trwał krócej.Teraz we wrześniu dostałam 4 dni wcześniej,i prawie w ogóle go nie mam.Robiłam test,wyszedł negatyw,ale robiłam go wcześniej niż powinnam.Co o tym myślicie?Mam iśc na badanie HCG?Bo do gina to za wcześnie.Pozdro

Gość myszkaa28
Może niedługo dostaniesz okres,masz przynajmniej takie objawy prze @.Mi sie w sierpniu spóźnił 5 dni.Może to przez stres?Chyba że potem zrób znowu .Ja mam bardziej pofertaną sytuację... :)

Gość necia19magda
i dostalam okres ten upragniony:))) 11 dni spoznienia ale wazne ze jest:))) hurrrra!!!

Gość Nadia1988
Cześć wszystkim! Mam takie pytanie które jest dla mnie strasznie ważne i pilnie potrzebuję odpowiedzi... Otóż ok 17 wrześcia uprawiałam sex z moim mężem... bez zabezpieczenia i skończył we mnie... To są nasze pierwsze starania o dziecko... od ok 10 września do 18 mialam dni płodne...minęło ok 6 dni od stosunku... teraz okres powinnam dostać na koniec tego miesiąca lub na początku nowego. chciałabym się dowiedziec kiedy mogę zrobic test ciążowy żeby wynik był poprawny, żeby hormoc HcG był już wykrywalny w moim moczu, nie chcę robic za wczesnie bo nie chcę sie zawieźć, bardzo nam zalezy na dziecku. Dodam, że na nic nie choruję i nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych. Pilnie proszę o odpowiedz to dlamnie na wagę złota. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

MAM PROBLEM PROSZ EPOMOZCIE... :( dokladnie 19.10.09 kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia trwalo moze z ok. 3 - 4 min ... Test ciazowy zrobilam 30.10.09 i wyszlo ze nie jestem wciazy ale nie mam jeszcze okresu.. a ostatnio to gdzies tak 29.. dostalam okres.. Mam niereguralny okres.. ale co mam robic ??? czy moge byc wciazy ?? PROSZE O POMOC ...

Gość lizabet
Witam . Pomózcie dziewczynki. Kochałam sie dokladnie 3 tyg temu. Zrobiłam test po 7 dniach od stosunku wiem ze wczesnie i wyszlo ze nie jestem w ciazy. Dzis znow zrobilam test po 21 dniach od stosunku i wyszlo ze nie jestem. Ale mam mdlosci zle sie czuje. Bylam u gina mowi ze nic nie widzi ale zebym zrobila test. Byl to pro - test. Dodam ze wzielam tabletki 72 godz po wzielam je 14 godz po stosunku. Piszcie bo juz mi na psyche pada. Tyle stresu. Miałam plamienia a nie okres. Gin mowi ze to moze byla skapa miesiaczka ale nigdy takiej nie mialam. Ktos mial podobne problemy? jestem w ciazy czy nie? bo juz sama nie wiem co myslec .

Gość malenkad
Witam!!! Mam pewien problem... Kochałam się z moim facetem 2 dni przed miesiączką, okres dostałam normalnie, a dostaję co 22 dni trwał 7 dni tak jak zwykle i krwawienie też było normalne... ale przed następną miesiączką pojawiły się objawy typowe ciążowe, okropny ból brzucha, częściej oddaję mocz, okres się spóźnia już 5 dni, mam podwyższoną temperaturę ciała, od tygodnia mam poranne mdłości a od 3 dni nawet wymioty, obrzmiałe piersi... dziś zrobiłąm test ciążowy niestety wyszedł negatywny;( a już miałam nadzieje... i mam pytanko czy w ogóle byłaby możliwośc zajścia w ciążę 2 dni przed okresem? bo chyba wtedy są właśnie dni niepłodne... co o tym myślicie? czy test mógł się pomylic? Proszę o odpowiedz!!! POZDRAWIAM GORĄCO!!!!

Gość frwefgwegfwer
Ja z moją dziewczyną uprawialiśmy seks. Zawsze było wszystko z jak najwyższym bezpiczeństwem. Okresy ma jakoś dziwnie, bo 2x w miesiącu, ale nigdy się nie spóźniał, a teraz nie ma już ponad miesiąc. Robiliśmy test ale nie w dniu planowanej miesiączki, tylko tydzień przed miesiaczką. Wyszedł negatywnie. Sam już nie wiem co o tym myśleć ;| ja już głupieje ! ;|

Gość kasia1234567899
frwefgwegfwer Mogę Ci powiedzieć tylko tyle ,że mnie test nigdy nie zawiódł......jak negatyw to negatyw.Dodam ,że jestem straszną panikarą i też zawsze wszystko było ok z prezerwatywą dodatkowo nie kończył we mnie itp a jeśli okreś mi sie spóźnił 2 dni to to były 2 nieprzespane noce.....Oczywiscie zanim zaczelaam wspolzyc okres mialam jak w zegarku _ co do dnia...nawet godziny xD Teraz przerzucam sie na tabsy zeby tak nie fiksować. Ogolnie jednak nie martw się, znam dużo par co stosują same gumki ok 10lat i dzieci nie maja;P albo mają ale ze tak to ujmę : z odstawienia gumek:) Do kolezanki powyzej: 2 dni przed okresem podobno nie ma najmniejszej możliwości zajścia aczkolwiek.....slyszalam ze kobiety majace krotkie cykle (tak jak Ty) napewno szybciej zajda w ciaze 2 dni przed okresem niz te co maja cykle no 35 dniowe(tak jak ja:P) Tylko tyle wiem w temacie ;D Pozdrawiam!

Gość kasia1234567899
Z resztą po miesiącu test powinien coś wykazać......tzn dzidzie:P Kolego idzcie do ginekologa i ona wam wszystko powie:) USG wszystko wyjasni.........ale moim zdaniem nie masz sie co martwic:) Mam też nadzieję ze nie jestescie bardzo...bardzo...bardzo mlodzi:) bo to często jest rpzyczyną dla , któej się nie chodiz do gina;P !

Gość tan
czy test zrobiony w dniu spodziewanej miesiaczki jest wiarygodny? wynik negatywny kilka dni pozniej dostalam okresu, jednak był skąpy, po 28 dniach dostałam kolejnego okresu, ale tez nie byl zupelnie normalny... a teraz okresu nie dostalam...

Gość zdesperowana :(
witajcie. powinnam dostac okresu 19maja (sroda) a jest juz 23maja(niedziela) . okres spoznia mi sie 4dni, a 19maja wspolzylam z chlopakiem. kiedy moge zrobic test ciazowy? bo slyszalam ze 1 dnia po terminie spodziewanej miesiaczki? to prawda? moge go zrobic jutro rano jesli na ulotce pisze ze najlepiej robic testy w dniu spodziewanej miesiaczki? BLAGAM O ODPOWIEDZ !!!!!!!!!!!!

Gość kooooooooobieta
testy ciazowe wykazuja ciaze 6 dni od zaplodnienia [nie od stpsunku!] do zaplodnienia moze dojsc nawet po 6 dniach od stosunku! a ja zadam takie pytanie- zrobilam test 16 dni po stosunku, nie z moczu porannego, ale z drugiego. wyszedl negatywny. czy moge byc w ciazy mimo ze lekko krwawilam a po 3 dniach otrzymalam normalna miesiaczke? kochalismy sie z zabezpieczeniem ale moj chlopak zakladajac prezerwatywe chyba troche ja pobrudzil swoim plynem.

Gość lilli607
robiłam sobie test miesiąc po stosunku, wyszedł negatywny. Później miałam spóźniony okres, co w moim przypadku nie jest niczym nienormalnym. Ale teraz się bardzo stresuję bo następnej @ już nie dostałam. Byłam u gina, tylko że na rutynowym badaniu. Czy jest możliwe, że nie zauważył tak drobnego szczegółu jakim jest ciąża? Teraz czekam na kolejną @, mam nadzieję, że wszystko będzie w niezaciążonym porządku ... !!

Gość kadegoria
dzisiaj (28.10.2010) na dwa dni przed ukonczeniem dni plodnych staralam sie o dziecko z mezem. czy jest to mozliwe bym zaszla i po jakim czasie powinnam zrobic test by byl jak najbardziej wiarygodny??

Gość kadegoria
droga lilli607 ja mam juz jedno dziecko i po nocy kiedy sie postaralismy o pierwsze poszlam na rutynowe badanie jakos tak okolo tygodnia po stosunku i pierwszy ginegolok tego nie wyczul dopiero jak poszlam do kolejnego zaraz po terminie okresu to on dopiero wyczul ciaze. nie wiem czy to bylo spowodowane tym ze pierwszy tego nie odkryl bo z byt wczesne stadium bylo czy malo kompetentny byl

Gość zdezorientowana_83
Dziewczyny mam pytanie, czy możliwe, że jestem w ciąży? Otóż dzis jest 37 dzień cyklu i do tej pory nie dostałam okresu, robiłam 3 testy wszystkie negatywne. Dodam że staram się o dzidzię a w związku z tym że mam nieregularne miesiączki biorę duphaston od 16 do 25 dnia cyklu, później jest przerwa i po ok. 2 dniach okres zawsze był. Teraz też zrobiłam przerwę, ale okresu nie dostałam więc po 5 dniach zgodnie z zaleceniem lekaża znowu zaczełam brać duphaston na wypadek ciąży. No ale testy negatywne a okresu jak nie było tak nie ma. MOGĘ BYĆ W CIĄŻY CZY TO ZNOWU JAKIEŚ ZABURZENIA HORMONALNE???

Gość paulaw
czesc dziewczyny jestem nowa i nie wiem co robic dwa tygodnie po stosunku zrobilam beta hcg czy on mogl mi nie wykryc ciazy nadal nie mam miesiaczki juz tydzien

Gość paulaw
czesc dziewczyny jestem nowa i nie wiem co robic dwa tygodnie po stosunku zrobilam beta hcg czy on mogl mi nie wykryc ciazy nadal nie mam miesiaczki juz tydzien

Gość paulaw
czesc dziewczyny jestem nowa i nie wiem co robic dwa tygodnie po stosunku zrobilam beta hcg czy on mogl mi nie wykryc ciazy dzis zrobilam test z apteki negatywny nadal nie mam miesiaczki juz ponad tydzien

Gość Oliwka-26
Witam dziewczyny. Ja zrobilam sobie test ciazowy na: http://www.test-ciazowy.com i dostalam wynik, ze nie jestem w ciazy. Pytania nie SA glupie i mysle, ze na ich podstawie można z jakims prawdopodobieństwem określić czy jesteśmy w ciazy. Mi się sprawdzil. Miesiaczka spóźniała się 6 dni. A mam ja zwykle dosyc regularnie. Pozdrowka Oliwia

Gość Koala5
Dzien dobry. Mam pytanie dotyczace ciazy. Nie jestem juz tak mlodziutka na rodzenie dzieci,ale jeszcze nie mialam dziecka,a mam 26 lat. Jestem 2 dni po okresie i wczoraj wspolzylam z partnerem i on doszedl we mnie,czy moze dojsc do zaplodniena? Bardzo prosze o odpowiedz.

Gość Koala5
Dzien dobry. Mam pytanie dotyczace ciazy. Nie jestem juz tak mlodziutka na rodzenie dzieci,ale jeszcze nie mialam dziecka,a mam 26 lat. Jestem 2 dni po okresie i wczoraj wspolzylam z partnerem i on doszedl we mnie,czy moze dojsc do zaplodniena? Bardzo prosze o odpowiedz.