Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna kawa

kiedy test ciązowy?

Polecane posty

Gość magdaZESTRESOWANA
jak sie zrobi test wieczorem czy wynik tez bedzie dobry?nie mam okresu 21dni robilam tydz temu wyszlo ze nie jestem....nadal nie dostalam

Gość magdaZESTRESOWANA
dziewczyny skoro to np nie ciaza to co?moze nagle jestem na cos chora?wyczytalam gdzies ze moze to byc zwiazane z tarczyca chyba porobie badania w tym kierunku hmmmm kurcze ale tak najbardziej to chcialabym juz ten okres jestem w szoku ze juz tak dlugo go nie ma....

Gość magdaZESTRESOWANA
jak wywolac okres?

Gość mincia
ok, 8 miesięcy temu przestałam brać tabletki Diane 35, potem mialam bardzo nieregularne miesiaczki i krwawienia w środku cyklu. poszłam na wizyte i dowiedzialam sie za mam torbiele jajanikow. potem okres sie mniej wiecej uregulowal, teraz nie mam miesiaczki ju ok 3 tygodni, robilam dwa testy tydzien temu i wyszly neagtywne czy imo to moge byc w ciazy, podkreslam ze współzyłam z moim chłopakiem( stosunek przeryway) oprocz braku @ niemam zadnych objawow ciązy co o tym myślicie prosze o odpowiedz!!

Gość iwonka 22
jak myslicie powinnam zrobic sobie test ciazowy czy nie..zapomnialam raz wziasc tabletki i kochałam sie z chłopakiem( w sobote o 20 wziełam a w niedziele zapomnialam i około połnocy wspołzyłam, był to stosunek przerywany ale nie jestem pewna czy w pore wyja penisa)..pare dni temu skonczylam opakowanie i po 2 dniach dostalam miesiaczki ale ona byla dziwna trwała 3 dni( przewaznie 4) i byly mało obfita i miala brunatny kolor. wczoraj 2 razy zemdlałam. czy to moze byc oznaka ze jestem w ciazy. poradzcie cos..wydaje mi sie ze nie jestem w ciazy ale ten dziwny okres i to omdlenie mnie nie pokoiji

jesli od tego feralnego stosunku mineło wiecej niz 14 dni to zrob test poza tym gdy zapomnialas pigułki to nie zorientowałas sie od razu?

Gość iwonka 22
wiedzialam ze zapomnialam..tzw byłam juz u znajomych a pigułek ze soba nie wziełam bo wiedzialam ze wroce do domu. Impreza zaczynala sie o 15 wiec nie bralam pigułki wczesniej bo byłam pewna ze do niczego nie dojdzie(to był stosunek spontaniczny, przypadkowy). i mialam ja wziasc jak wroce do domu nad ranem..to nawet nie mialo minac 12 godzin tylko 10. ale niestety wrociłam troche pózniej i mineło 14 godzin od zapomnianej pigułki. wiec teraz nie jestem pewna..mam miesiaczke ale te omdlenia..:(

Gość holenderka23
ile dni po stosunku moge zrobic test ciazowy. zalezy mi na czasie bo wyjezdzam w piatek zagranice i musze to wiedziec...stosunek mialam w srode i sobote i to oba przerywane, ale sperma poleciala na wargi sromowe i sie obawiam ze dostała sie do pochwyi dalej, dalej...

cos wam opowiem... mam kolerzanke ktorej spozniał sie okres , wiec zrobiła tes, negatyw wyszedł, ale ona i tak czula ze jest w ciazy, po 2 tyg znow zrobiła i negatyw, wiec poszła do lekazra, a ten potwierdził 6tyg ciaze, a w 6 miesiacu tak dla checy i po to zeby miec na pamiatke, zrobila tes i co wyszlo negatyw...wiecie dlaczego? bo za mało miała jakiegos hormonu... tak wiec ja nie wierze tym testa, one za czesto sie myla

witam, w czwartek zrobilam 2 tesy - byly pozytywne. w piatek tez pozytywny. odstawilam tabletki, bo zaczlam w czasie marvelonu. w niedziele krwawienie z odstawienia,a we wtorek test negatywny. jestem w ciazy czy nie? zglupialam.

Wygląda na mikroporonienie. Ale równie dobrze mocz mogł być za ardzo rozrzedzony - sugeruję wizytę u ginekologaa i USG w celu potwierdzenia, bądź definitywnego wykluczenia ciąży.

a tak sie cieszylam, nawet jesli bylo nieplanowane.echo mam w czwartek, wiec sie wszystko wyjasni.

ja zrobilam 3 testy i bylam u gina, testy negatywne, gin nic nie widzial, okres spoznial mi sie 8 dni, dzisiaj juz 12, jutro rano zrobie jeszcze 1 test. Sex uprawialam tylko raz, stosunek przerywany, moge byc w ciazy?

Gość mis_uszatek
Witam Panie! Ostatnia miesiączka zaczęła się 5 stycznia 2008. Kolejna spóźnia się już prawie 3 tygodnie, ale do tej pory wszystkie trzy testy z apteki pokazują wynik negatywny. Mam wselie objawy ciąży: apetyt, pragnienie, czeste oddawanie moczu, problemy z wypróżnianiem, no i biust mi się powiększył :) :) :) Dziś robiłam trzeci test i jak już wspomniałam był negatywny - załamałam sie. W przyszłym tygodniu idziemy z partnerem na badanie krwi i mam nadzieje, że dowiem się iż niedługo staniemy się mamusią i tatusiem :) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :*

Gość Blondzia
spuznia mi się miesiączka już 11 dni zrobiłam już dwa testy ciażowe i wyszły pozytywne bolą mnie strasznie piersi nie wiem co mam robić bo mam dopiero 17 lat:(

Jaka jest mozliwosc ciazy jesli prezerwatywa calkowicie sie zsunela, jestem pelny tydzien przed okresem.

Jaka jest mozliwosc ciazy jesli prezerwatywa calkowicie sie zsunela, jestem pelny tydzien przed okresem.

Gość Karola01
witajcie... ja Wam powiem tak.. tez uprawiałam sex w 10 dniu po okresie po 22h zastosiwałam metode Yuz..nie pamietam dokladnie ale ta co zamiast postinoru bierze sie pig€lki 4tabl. po 12h 4 ja wziełam to 3 razy , w 10 po stosunku zrobiłam badanie krwi , moczu, test ciążowy, wyniki negatywne wiec sie uspokoiłam, 2 dni przed okresem tez zrobiłam test -negatywny , wczoraj miałam dostać oczekiwwany jak nigdy okres a ze nie dostalam znow zrobilam test dzis rano i wyszedł pozytywny załamalam sie.Takze nawet szczegolowy wynik krwi i moczu po 10 dniach od stosunku nie daje 100%pewnosci

Gość M_B
Ja zrobilam 6 testow. 1. tydzien po zblizeniu. 2. 2 tygodnie po zblizeniu. 3. miesiac po. 4. 2 miesiace po. 5. 3 miesiace. 6 jakies dwa tygodnie temu. wszystkie negatywne. a mi brzuch rosnie, i dzis zauwazylam ze piersi sa nabrzmiale i widoczne sa niebieskie zylki. Te testy to pewność??

Gość HugoBross
Proszę o odpowiedź na pytanie. Uprawiałem seks z dziewczyną podczas jej okresu. Najpierw wzięliśmy prysznic, po wyjściu spod niego nastąpiła penetracja. Po kilku minutach przerwaliśmy stosunek gdyż ona odczuwała bóle. Nie miałem wytrysku, używałem prezerwatywy ze środkiem plemnikobójczym. Czy to możliwe żeby ona zaszła w ciążę??? Minęły 4 dni a ona nadal ma okres. Proszę powiedzcie mi. kiedy można wykonać test żeby to sprawdzić???

Gość ojoj....
czy test Quick Vue robiony po 2,5 miesiaca od "nibyzdarzenia" daje 100% pewności??

Gość e tam do niej
testy sie niestety też mylą i w drugą stronę... pre-test pokazał mi kiedyś drugą delikatną kreche i oczywiście nie byłam w ciąży ale słyszalam, że te testy są b. czułe aha i na bank sie to rzadko zdarza, ale zdarza

Gość e tam do niej
po 2,5 miesiąca to ty już objawy powinnaś mieć, a ty sie pytasz, czy test pokaże. pewnie że pokaże i sie na pewno nie pomyli

Gość kasiiiaaaa
hej mam pytanie... w czwartek kochanałam sie z moim chłopkaiem pod czas gdy miałam miesiaczke na nasze nieszczewscie peka gumka i skonczył we mnie.. teraz jestem cała w nerwach ze moge zajśc w ciaż co prawda po stosunku wyleciało coś duzoo ze mnie nawet nie mam pojecia czego bo nigdy tego nie robilismy bez gumek ale zaraz po tymmiałam krwawienia i nie wiem czy jest duze prawdopodobienstwo ze mogłam zajśc w ciaże ?? p.s. jutro ide kupić test ciążowy tylkoz e to bedzie 5 dzien po i nie wiem czy jest sens robic co jutro czy dpiero na nastpeny dzien ?:(

Gość karlina edit.
mam 17 lat , kilka tyg temu uprawialam peting z chlopakiem , nasienie skapło w okolice pochwy troszke i sie boje ze zaszlam w ciaze, chlopak ten zerwał ze mna i wyjechał na stałe do kanady tam ma rodzine, boje sie bo mam ojawy ciazowe, o czasu tego pettingu zaczełam robic testy ciazowe, pierwszy zrobiłam 7 dni po petingu , nastepny w dniu spodziewanej @ , nastepny 3 tyg po pettingu , nastepne juz co pare dni , zrobiłam 7 testów ciążowych m wyszły neg, wszystkie robiłam raniutko jednak oje sie ze to ciaza o mam ojawy

Gość karlina edit.
kaasiaaaa---> za wczesnie na test , niby najlepiej zrobic w dniu spodziewanej @ ale słyszałam ze podczas okresu szanse są znikome na zaplodnienie ja zrobiłam 7 testów i nie mam pewnosci

Gość kasiiiaaaa
no własnie tak tez myslkałam i z robi sobie równy dzien 6 albo i pozniej no ale tez własnie czyatała o tym ale no wole miec pewność a jesli chodzi o twoje testy to miej juz pewnośc bo ja robiłam juz kila testów i jak wiem ze wyszło za 2 razem test neg. to nie ma ciazy.. ale no jelsi masz watpliwości moze zrób sobie badanie krwi.

Gość KobietkaZwykla
karlina edit.---mialam sie juz nie wypowiadac...ale zrobie to po raz ostatni...a potem poprosze o usuniecie tych twoich wypowiedzi albo calego topiku. wpieprzasz sie na kazdy topik i rozwalasz wszystko. JESTES KURWA ZALOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spojrz na siebie!!!!!!!!! i pomysl przez chwile!!!!!!! jak potrafisz oczywiscie. 7 testow!!!!! 2 obfite okresy!!!! zero wizyty u lekarza!!!!! 2 miesiace na forum i caly czas ten sam tekst !!!! i nie chrzan mi tu zeby se w google wpisac okres w ciazy...bo trzeba byc naprawde ograniczonym zeby tyle zwlekac z wizyta u lekarza i opierac sie na wypowiedziach ludzi na forum :-o odpowiedz mi dlaczego tu siedzisz skoro od 2 miesiecy kazdy Ci powtarza ze NIE JESTES W CIAZY!!!!!!!! jak ja bym tu nikomu nie wierzyla to bym tu nie siedziala i nie zadawala ciagle tych samych pytan!!!! wez sie lepiej do nauki i zapomnij co to sex. albo spieprzaj do lekarza!!!!!

Gość kasiiiaaaa
no już własnie jest chyba za późno bo nuby do 72 h trzeba a dziś no mijaja te 72 h ;/ ale włansie ja tez mam takei dość duze watpliwości jesli chodzi o ciaze bo no powiem tak zaraz po stosunku krew mnie zalała.. i nie wiem no co o tym mysleć.

Gość kasiiiaaaa
mam taka nadzieje ale postanowiłam zrobic ten test we wtorek. mysle ze bedzie dobrze.. a naj okreslony dzien mieisczki nie mam cio czekać bo mam okropie nieregularne miesiaczki ;/