Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkropce

do dziewczyn ktore braly anty i nie mial ochoty .....

Polecane posty

Gość holahola
a apropos ciązy, tabletki nie powodują kłopotów z zajściem w ciążę, jeżeli po stosowaniu antykoncepcji ma sie z tym problemy, to znaczy, że wcześniej też by się miało. i tyle. jeżeli ktoś miał hormony w porządku, to tabletki nie rozreguluja cyklu. jeżeli mu fiakły, to będą fikac nadal, poprawa ich stanu w czasei stosowania tabletek jest tylko chwilowa, z momentem odstawienia wraca do "normy" wszystko

Jeśli chodzi o mnie, to wiem, że libido zależy od tabletek, mój facet, mimo, że jestem z nim już 8 lat, nadal mi sie podoba, pociąga mnie i no wogóle się kochamy, kiedyś nie potrzebowałam zachęty, teraz rzadko się to zdarza - musi mnie \"rozgrzać\", nie pamiętam, kiedy miałam jakikolwiek śluz - oczywiście odkąd biorę tablety, kiedyś tylko co pofantazjowałam, czy ciepły dotyk i już miałam wilgotne majtki, przepraszam za szczegóły, ale takie są fakty i mam już tego dość.

Gość do holahola
to ciekawe co piszesz, bo ja mialam bardzo nieregularny okres. Z tego powodu lekarz przepisal mi tabletki antykoncepcyjne i przyjmowalam je przez pol roku. Po tym czasie okres mi sie uregulowal i teraz mam rowniutko co 30 dni:)

Gość u p u p u p
Podciągam.