G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Wiedz też, że nigdy na ciebie złego słowa nie powiem, ponieważ nie w moim stylu jest nagabywać na osobę, do której masz chwilowy gniew. Czym ci zawiniłam pytam więc? Piszesz z półgłówkami, moje posty (interpersonalne) dotyczące naszej znajomości olewasz. tak się robi? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Tak, poróbcie screeny i się pośmiejcie. A ja to pisze z serca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 29 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, G. Swenson napisał: Tak, poróbcie screeny i się pośmiejcie. A ja to pisze z serca. Dziwne po prostu czego się spodziewałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 220 Napisano 7 godzin temu Ja p…. Nie zasłużyliśmy na taka dozę rozrywki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1187 Napisano 7 godzin temu Bo obrażasz tutaj wiesz kogo a nie wolno ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Nie sprowokujecie mnie do hejtu na nią, gdyż mam klasę a przede wszystkim sympatię do niej. Może nie widzi tego postu ale Madzia, tak się nie robi. Łzy mi poleciały pomimo udanej randki. I tak; upiłam kielicha/ słabym człowiekiem jest ten, kto żyje w kłamstwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 444 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, G. Swenson napisał: Tak, poróbcie screeny i się pośmiejcie. A ja to pisze z serca. I tak z serca publicznie wymuszacie na sobie lojalność? Nie wiem jak inni, ale ja w to wierze tak samo jak wierze w jednorożce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 220 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Nie sprowokujecie mnie do hejtu na nią, gdyż mam klasę a przede wszystkim sympatię do niej. Może nie widzi tego postu ale Madzia, tak się nie robi. Łzy mi poleciały pomimo udanej randki. I tak; upiłam kielicha/ słabym człowiekiem jest ten, kto żyje w kłamstwie. Kutangos over bros 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: I tak z serca publicznie wymuszacie na sobie lojalność? Nie wiem jak inni, ale ja w to wierze tak samo jak wierze w jednorożce. Nie mam problemu z alkoholem, lalo. Idź mi stąd bo poszczuje miotłą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Jestem po prostu….uczuciowa - tym razem zwiędła … 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 220 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Może nie widzi tego postu ale Madzia, Zapewne nie widzi… oślepła na godzine, dość wybiórczo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 29 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Kutangos over bros  Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 220 Napisano 7 godzin temu Madzia se pewnie w brodę pluje ‚a na kiego chu… mnie był ten sojusz’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu U mnie nie ma łatwo. Jak kogoś lubię to nie na pokaz. Nie, nie bedzie zamiecione pod dywan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1187 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Nie sprowokujecie mnie do hejtu na nią, gdyż mam klasę a przede wszystkim sympatię do niej. Może nie widzi tego postu ale Madzia, tak się nie robi. Łzy mi poleciały pomimo udanej randki. I tak; upiłam kielicha/ słabym człowiekiem jest ten, kto żyje w kłamstwie. Łzy Ci poleciały bo kobieta z forum ktorej nie znasz napisała ci byś przestała obrazac? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Łzy Ci poleciały bo kobieta z forum ktorej nie znasz napisała ci byś przestała obrazac? Nie w temacie jesteś jak zwykle. Czytaj więcej: jezowa l. Albo wróć do makaroniaryv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 29 Napisano 7 godzin temu Wizja kutangi kudłacza i siła sióstr poszła się jepåć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone 4 Napisano 7 godzin temu Ale przyjaciółka. Kto by pomyślał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 33 Napisano 7 godzin temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Przyjaciółką forumowa. Tak to koleżanka. Lubię ją i czekam na wyjaśnienie ot co. A że podbita lekko jestem po randce to co…człowiek człowieka nie zje bo nie jest wilkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: 0dbyt Odbуt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Ale najważniejsze ezę jestem ładna i dziś się całowałam z pięknym nordyckim blondynem: resztę można olać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Ale najważniejsze ezę jestem ładna i dziś się całowałam z pięknym nordyckim blondynem: resztę można olać. Było macane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 33 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Odbуt Sråka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1187 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Nie w temacie jesteś jak zwykle. Czytaj więcej: jezowa l. Albo wróć do makaroniaryv Jak to nie? Obraziłaś Makarona i Salowa napisała byś go nie obrażała a ty do niej: i ty Madziu przeciwko mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Przyjaciółką forumowa. Tak to koleżanka. Lubię ją i czekam na wyjaśnienie ot co. A że podbita lekko jestem po randce to co…człowiek człowieka nie zje bo nie jest wilkiem. Jaka? Hi hi hi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 29 Napisano 7 godzin temu Myślicie że się opłaci i niedźwiedź chociaż jom wyrůcha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Było macane? Jesteś obrzydliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Sråka Srаkа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 29 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Przyjaciółką forumowa. Tak to koleżanka. Lubię ją i czekam na wyjaśnienie ot co. A że podbita lekko jestem po randce to co…człowiek człowieka nie zje bo nie jest wilkiem. Zostałaś poświęcona na ołtarzu chcicy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach