Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vedi19

Wytlumaczcie mi czemu ona mnie straszy?

Polecane posty

Gość Vedi19
Chetnie odkupie jej majtki jesli jej zniszczylem. Moge nawet kupic jej jakas sukienke lub dzinsy. Chcialbym zebysmy sie pogodzili bo nie ma co na siebie naskakiwac i rozpamietywac tego co sie stalo. Ja sie moge z tym pogodzic i zapomniec wiec ona tez moze.

Gość ktostam-niewazny
co ty wypisujesz za brednie??????? czego chciała??? jesli była dziewica to watpie żeby naprawde chciała...tak na imprezce jestem kobieta i wiem ze to nie jest takie hop siup pozatym , nawet może i chciała , ale nie przyszło ci do łba że mogła się rozmyslić? Albo cos ją w tobie rozczarowało??moze ja czyms uraziłes?? i straciła ochotę. Na pierwszy raz trzeba miec jednak pewnośc, jakies poczucie bezpioeczenstwa....

Gość Vedi19
Przepraszam. Wychodze tutaj na dupka a taki nie jestem. Zaluje ze to sie tak stalo. Jednak stalo sie to i nic tego nie odwroci. Musimy o tym szybko zapomniec. Ja gdyby nie jej przypominanie i szantazowanie dawno wyrzucilbym to z pamieci.

ty nie kumasz tego co zrobiles... czlowieku zdejmij te klapki z oczu i przejzyj na oczy... i przestan zwalac na nia wine gdyby nie ty nic by sie nie stalo...a flirt i drobne pieszczoty to roznica...ale chyba dla ciebie nie ma zadnej roznicy...BO PRZECIEZ TO JEJ WINA...dupek z ciebie a nie facet

Gość hmmmmm***
Vedi 19 Troche masz racji. Przyglupia malolata schlala sie do nieprzytomnego. Te puszczalskie i orydynarne dziewuchy same sobie szkody robia. Wina lezy po obu stronach, zgadzam sie z tym. Wymierzyles po prostu kare jakiejs latawicy niedoszlej, zapytac sie mozna tylko czy miales prawo do wymierzenia jej kary....? Chyba jednak niezupelnie, w tym Twoj duuuzy blad.:O Ale na pewno ta panieneczka niewinna nie jest;P

Gość wszawica
Jak ty ją tak chcesz przepraszać - mówiąc , że to też jej wina - to może jej lepiej w ogóle nie przepraszaj , bo tylko ją doprowadzisz do wściekłości. Abstrahując od tego , czy masz poczucie winy i czy zdajesz sobie sprawę, że ją ZGWAŁCIŁEŚ - przeprosić powinieneśtak : "Bardzo cię przepraszam za to , co się stało. Poniosło mnie , myślałem , że chcesz tego tak jak ja , ale zdaje się źle oceniłem sytuację. Bardzo mi przykro , że ci zrobiłem krzywdę Nie chciałem nic złego , ale masz prawo być na mnie wściekła,wiem."

Gość Lolina
wsadziłeś jej i co ona zacisenła ręce na kołdrze a ty ją popychałęś przez 3,4minuty?? i co po tym ucieszyła sie bardzo pewnie co??nie wiem co mam myśleć.... mja koleżanka miała podbną sytuacje jeżli napiszesz wszystko jak przebiegało od początku do konica to ci powiem czyja wina:P:P wiec napisz to ci powiem co powinieneś zrobić!!:P:P

Gość Lolina
No weź napisz bo sie nie dowiesz do cholery!

Gość 14124124124ffff
to prowokacja, jeśli często bywacie na kafe, to zauważycie ten sam typ pisania - ktoś ciągle powtarza jakieś zdania, tak jakby nie czytał co piszą ludzie tak jak Piotrek 21, oraz inne typu "powinna mi użyczyć tyłka, bo to honorowe"

Gość monnnika*-.
Vedi19 - PRZECZYTAJ TO Ty i ja wiemy że to prowokacja. Zakładasz sporo tematów o podobnym wydźwięku (facet wykorzystujący dziewczynę, ale uważający że to ona jest winna). Chciałam tylko coś napisać. UWIELBIAM te tematy. Za każdym razem gdy je czytam, jestem podniecona. Podnieca mnie przedmiotowe traktowanie kobiet, podnieca mnie jak o tym piszesz. Nie wiem czy robisz to bo masz podobne fantazje, czy po prostu chcesz sprowokować do złości siedzące na kafeterii dziewczyny. Kocham te Twoje topiki, naprawdę. Nie piszę tego z ironią. Nawet teraz jestem podniecona ("jak juz jej wepchnelem to jeknela i sie uspokoila", "Nie ustapilem bo wiedzialem ze jest niezle podniecona. Troche protesrowala i mnie podrapala, ale sciagnelem jej majtki i jej wsadzilem. ". ... mmmmm). Ciekawe czy jesteś facetem...

Gość ale jebnięty
jesteś....a jakby tobie ktoś wsadził na siłę kutasa w dupsko to co ? też by nie było czego rozpamiętywać?

Gość WRRRRRRRRRR
Chetnie odkupie jej majtki jesli jej zniszczylem. Trzymajcie mnie bo go pierd....😡

Gość Lolina
No to jak powiesz mi w końcu jak to było?

jesteś jebanym kretynem i zasługujesz na śmierć mam nadzieję że cię wydymają w na zawiasach albo jej znajomi cię zajebią zjebanego życia kutafonie

prowokacja czy nie ale............ wg mnie jesli chlopak ma 19 lat a dziewczyna go prowokuje to moze sobie pomyslec ze ona cche sexu bo po co innego mialaby go prowadzic w ciche miejsce......... wg mnie smarkula jest tez winna winna tego ze sama go zaprosila w te ciche miejsce i ze dala sie rozebrac niestety bowiem dla facetow takie cos to czytelny sygnal w tym wieku nie ma sie rozumu - w przypadku dziewczyny nie rozumie sie jeszcze ze faceci rozne rzeczy widza po swojemu i dostala nieprzyjemna nauczke

Jak czytam, to co piszesz koleś, to mi się słabo robi... Nie dość że jesteś gwałcicielem, to jeszcze idiotą. Twierdzisz że wina leży po obydwu stronach?! W takim razie gorąco życzę ci żeby za kratkami (bo mam nadzieję że dziewczyna cię zaskarży) też wydymali cię wbrew twojej woli. Jak \"koledzy z paczki\" będą mili to może ci nawet slipki odkupią, jak niechcący podrą...

Gość 34555
nie jest to moim zdaniem tak do końca tylko prowokacja. po prostu ten koles musi się nieźle podniecać czytając własne wypociny i histeryczne reakcje kobiet. to że podniecają go takie rzeczy jest trochę niebezpieczne. prawdopodobnie jakaś kobieta coś mu kiedyś zrobiła. sam miałem kiedyś TYLKO I WYŁĄCZNIE fantazje w których całkowicie poświęcałem się zaspokojeniu kobiety. wystarczyło jedno życiowe potknięcie w relacjach z kobietami i takowych fantazji już nie ma:( monnnika*-.: nie jesteś w stanie ukryć złości w swoim poście

Gość monnnika*-.
to się mylisz po tym jak to przeczytalam i odpisalam - onanizowałam się wierzyć nie musisz :) ale jego posty są dokładnym odzwierciedleniem moich fantazji

Dziecko! To, ze ona Cie podnieciła, to nie znaczy, ze Tobie MUSIAŁY PUSCI HAMULCE! Masz mozg, a przynajmniej sie tak ... WYDAJE! Hamulce \"puszczaja\" i tym po gorzale , za kierownica, przeciez NIC złego nie zrobili..., pusciły im hamulce, a to, ze teraz człowiek jeżdzi na wózkun inwalidzkim , TO JEGO WINA, po cholere, znalazł sie w nieodpowiednim , czasie i w nieodpowiedniej sytuacji? TY JESTES czysty , jak LZA! Sperma Ci , synku mozg , zalała! Powinienes swoje ODPOKUTOWAC! Nazwijmu rzecz po imieniu- DOPUSCIŁES sie GWAŁTU!Kobieta ma zawsze prawo ZREZYGNOWAC! A Ty , dziecko masz mozg ( o ile masz.., w co powatpiewam!) i powinienes ZAWSZE USZANOWAC WOLE INNEJ OSOBY! A co sie stanie jak , Twoj szef zrezygnuje z zamierzen ktore Cie wczesniej \"podniecały\', rajcowały? Wsadzisz mu noz w plecy? Pomysl uczciwie nad swoim postepkiem i nie szukaj dla siebie usprawiedliwienia!

Gość 34555
czyżbyśmy mieli tu nową "Piękność dnia" Bunuela? w takim razie mogę Cię monnnika*- umówić z moim sąsiadem - obleśnym starym pijakiem. pewnie jak na dzień dobry dostaniesz po mordzie to już zaczniesz szczytować. kobieta taka jak Ty to prawdziwy skarb.

Gość 34555
zaraz, zaczekaj. myśle że i ja sam znalazłbym dla Ciebie czas;D

Gość dobry Boże
z takim burakiem przeżyć swój pierwszy raz... Lepiej daj jej spokój, może zapomni. Ale długo będzie ją mdliło na samo wspomnienie.

Gość mam sposób
wy trzeba byc delikatnym wobec poszkodowanej i przestepcy gdybym ja ja potraktował w ten sposób to co za różnica laska sama sie prosiła na flirt i macanki....a koles źle zrozumiał i myślał ze to seks albo laska chciała chciała go omotać a potem chajs mnieć za to lub nie ma co robić a seks b6ył dla niej przyjemny tylko udawała ze nie chciała... gdybym ja wyruchał dziewczyne to było by fajnie dla mnie to jedna róznica czy pierdole babe czy dla mnie facet huja w dupe wsadza ja moge robić laski wsadzac w dupe kobiecie i facetowi jaja w dupe laske robić....to podniecajac jak babe pierdole i jak chlopa :D

Gość mam sposób
oczywiście zartowałem :D lubie tylko laski:D