Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia24

wybaczyć ??? pomóżcie, nie radze sobie

Polecane posty

Gość monisia24

wczoraj przyłapałam mojego narzeczonego z sąsiadką w łóżku:( ona była ubrana, on bez bokserek dotykali sie i całowali nic więcej nie zdążyli zrobić...... on mi powiedział jakieś pół roku temu,że jest uzależniony od seksu, robimy to często, jesteśmy usatysfakcjonowani, ale on na każdą kobietę patrzy jak na obiekt seksualny, płakał mi wtedy,że on nie chce, żeby tak było, że boi się mnie zranić, bo wtedy nie myśli o niczym innym tylko o zaspokojeniu dodam,że 2 miesiące temu zrobilismy to w trójkę, ale na tym miało się skończyć tak wogóle to ona była jego "przyjaciółką", zwierzał się jej itd po rozmowach z nimi uwierzyłam, ze to tylko przyjaźń, bo oboje zapewniali mnie,że tak jest,że nie chcą niczego więcej,że sobie pomagają, gdy robiłam o to sceny, ona mi zarzucała,że nie wierzę w przyjaźń między kobietą a mężczyzną, dodałam ,że tak, gdyż za tym zawsze idzie seks, powiedziała,że nie tutaj, że ona tak nie chce ona ma męża, dwoje dzieci, a my za miesiąc bierzemy ślub nie wiem , co mam zrobić, bardzo bardzo go kocham, jesteśmy razem prawie 7 lat wszystko zaczęło się od tego,że robiłam mu jazdy o tą pseudo-przyjaźń płakał,że on też potrzebuje przyjaciela,że z facetami nie da się tak szczerze porozmawiać jak z kobietą, a ze mną nie może, bo ja nie jestem bezstronna, że się obrażę itp a od miesiąca ma tak totalne doły,że sobie z tym nie radzę, a rozmowa z nią mu podobno pomagała kazałam mu wybierać, powiedział jej,że to koniec ich przyjaźni, ja wyrzuciłam ją z domu, powstrzymał mnie przed zrobieniem jej czegoś pomóżcie, nie wiem co zrobić, doradźcie czy ten czas przed ślubem nie powinien być piękny???????????????? mówi,że mnie kocha:(

Gość nie chajtaj sie z nim
facet sie powtarza , i nie raz go znajdziesz z inna w łózku nie badz naiwna

Gość Boże .. co Ty robisz
Ty jesteś chora ?? Trójkącik .. może pięciedziesięciokącik ?? ... Jak możesz pozwolić, aby Twój mężczyzna "kochał się" na Twoich oczach z inną kobietą:O Dziwczyno rzuć to w diabły !!! Jesteście 7 lat razem .. hmm kiedy on się zdążył uzależnić od tego sexu ?? Owszem mógłby, ale tylko z Tobą :O Ja sama mam faceta, który miał związek 9-cio letni - wierz mi ... sex z jednym partnerem uzależnia, tylko w stosunku do tego partnera :O ... Ps. Naiwna z Ciebie dziewczynka i bardzo mi Ciebie żal :(

no wlasnie poczekaj z slubem nie chajtaj sie szczel focha ,mozesz potem byc bardzo raniona

Gość monisia24
jak rzucić w diabły 7 lat??????????????????????? zaczęliśmy się nawet starać o dziecko, mieszkamy razem nie walczyć?????????????????????????????? oddać go tak poprostu???????????????????????????

nosz kurde masz wyjątkowo zaradnego narzeczonego :) zresztą sama sobie jesteś winna. jesli chce się mieć faceta dla siebie na dobre i złe nie należy żyć w trójkątach. myslę, że to co tu napisałaś, to beznadziejna prowokacja. bo czyż trzeźwo myśląca dziewczyna zdecydowała by się na taki układ ? szczerze wątpię. tym bardziej, że tego typu tematów z minuty na minutę przybywa na tym forum. i to jest takie "zniewalające" ;) i mało prawdopodobne. ale życzę ci szczęścia, pisz dalej :P

Gość antenka
przyjaciółka??????/ przyjaźń?????????? doły?????????????? A ty sama wiesz czego w życiu chcesz i jakimi zasadami się kierować? Bo ja mam wrażenie, że nie. Wylądowaliście w łóżku we trójkę a teraz się dziwisz, że z nią sypia - a dlaczego ma tego nie robić skoro nie tylko sama mu pozwoliłaś, ale nawet w tym uczestniczyłaś. Będzie sypiał z nią nadal a jak nie z nią to z innymi, jeżeli ci to odpowiada to z nim zostań.........

no pewnie ze walcz skoro Cie zdradza a T jeszcze sie na jakies trojkąty zgadasz gdzie masz glowe blee

oddać go? przecież on sie sam juz oddał. człowiek to nie towar, przeciez nie bedziesz go uwiązywac w domu. Facet ma problem i ty też bedziesz miała problem ze swoją psychika i zdrowiem jak z nim zostaniesz. I nie karz dziecka takim ojcem!!!

boshe... nie wychodź za niego.. !!! Czy on na litośc boska jest jakimś zwierzatkiem że nie może sie powstrzymać!!!????

Gość monisia24
seks to tylko seks podobało mi się jak mnie dotykała, ale to nie miało nic wspólnego z miłością, zdarzyło się raz czy pół godziny ma oprzekreslić 7 lat? p.s. to nie jest prowokacja, naprawde potrzebuję porady bardzo wam dziękuję nawet za te raniące mnie wpisy:(

wybieraj: albo 7 przesranych lat (ktore juz za Toba) i szansa na lepsze zycie (przed Toba) albo juz do konca bedzie tak, jak teraz lub gorzej czym jest 7 lat w porownaniu do tego, co jeszcze przed Toba? wybaczyc mozesz, ale wyrzuc tego kutasa nie dosc, ze sie nie zmieni, to jeszcze bedzie to powtarzal

Gość daj se siana
i przestań pisać kaszalocie :P

Gość antenka
zwierzątkiem? Po prostu wygodnym, żądnym wrażeń facecikiem, który umie i chce korzystać z życia ........ za zgodą i przy udziale swojej dziewczyny . Bo w takim układzie dlaczego miałby z czegoś rezygnować?????????????????

Gość ja Ci powiem prawde
Jesli pasuje Ci to ,że facet traktuje Cie jak rzecz i pieprzy sie z kazdym i traktjecie seks jako wsadzanie i wyjmowanie ,bez zadnych emocji ..to żyj sobie z nim i badz szczesliwa jesli to wszystko masz gdzies Jesli atomiast szanuejsz sie troche, i potrafisz polaczyc sex z miloscią...i nie chcesz byc zwierzakiem i być zzwierzakiem ..to OLEJ GO

Gość monisia24
lubię seks nie muszę go łączyć tylko i wyłącznie z miłością bez niego też nie dałoby rady ale obiecaliśmy sobie ,że oddzielnie tego nie zrobimy okłamali mnie powiedzieć jej mężowi? ???????????????????????????????????????????????????

Pomyśl ...... Jest on jest dziecko i jedna, dwie może więcej kochanek .. On wraca do domu r****** Cię ( wybacz, ale sama mówiłaś - \"to tylko sex\" .. I idzie r******* swoje kochanki, sąsiadki, koleżanki z pracy .. Ups, ale nie bój się!! On się zmieni .. Ps. Koło 50-tki, jak nie będzie już mógł:O

przyzwyczailas go do tego, ze moze sobie wsadzac, gdzie chce i nie ponosi zadnych konsekwencji.. no to masz skutek! tak, powiedz jej mezowi, odloz slub (jesli narazie nie umiesz zrezygnowac - czasami ludzie przywiazuja sie do niepotrzebnych smieci, ale w koncu je wyrzucaja) i w ogole powiedz wszystkim niech smietek ma za swoje watpie, zeby sie nauczyl, ale raz w zyciu poniesie konsekwencje

Gość monisia24
jeszcze mnie nie zdradził to się nie liczy?

Gość do autorki
koniowi to powiedz :P

Gość ja Ci powiem prawde
ja to tylko sex to czemu tka do choleryto przezywasz?? to tylko seks wiecniech to robi sobie z sasiadką,ciotką i 70letnia babką...bo to tylko seks...Mysle ,ze chcesz sobie wiele rzeczy wytłumaczyć, usprawiedliwic , mysle ,ze srednio mialas ochote na seks w 3kacie a Twoj facet Cie na mowil ...widac ,ze traktujesz to bylo minelo ..wiec albo juz cie tak zeszmacil ,ze seks dla ciebie nie jest zadną wartoscią albo jestes słaba.. i boisz sie ,ze nie stac cie jzu na nikogo innego a i ww koncu 7lat to kawal czasu...zreszto jedno laczy sie z drugim,wez sie za siebie!odpowiedz sobie czego Ty oczekujesz!!! od siebei ,niego i zycia.....

ta... patrzy na kazda jak na obiekt seksualny przyznaje sie, ze jest uzalezniony od seksu i od 7 lat jest monogamista? hehe :P

Gość monisia24
mówimy sobie o tym tu nie mam żadnych wątpliwości powiecie,że jestem naiwna moze tak jest , ale bez niego umrę,nie będzie mi się chciało żyć dziś nasi rodzice się spotykają, żeby zapiąć na ostatni guzik przygotowania do ślubu jak ja im w oczy spojrzę ????????????????????????????? mam udawać szczęśliwą ?????????????????????????????

Gość do autorki
udaj dziewicę, to nie powinno ci sprawić trudności :P

Gość ja Ci powiem prawde
za bledy przepraszam..:) po slubie sie nei zmieni ...nie łudz się, do zmian potrzeba chęci a jemu ztego co piszesz dobrze ejst jak jest

Gość wertyuiopp
jak za niego wyjdziesz bedziesz najglupsza osoba na swiecie , zdziwilo mnie ze w trojkacie to zrobiliscie jestes chora tak jak jak ten twoj koles uloz na nowo sobie zycie bo ta jego przyjaciolka zawsze bedzie miedzy wami....a jej maz wie ze wy w trojkacie... taka zone od razu bym wywalila z chaty!!!!!!i ona ma dzieci.....tragedia. znajdz innego i nie wchodz juz w trojkat z jego kolezankami.........a twoj partner niech sie zacznie leczyc

Gość do autorki
jest głupsza od buta! :P