Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantha1234

juz niedlugo zaczynam brac YASMIN!!!!!!!! jupi

Polecane posty

ja jestem zadwolona,ze biore YASMIN same pozytywy ;) ale wiadomo kazda kobieta ma inny organizm :)

Gość zazdrosnica
wszyscy to powtarzaja i to prawda: kazda kobieta reaguje inaczej. Yasmin jako lek jednoskladnikowy ma wiele zalet, ale jak wiemy, wszystko jest obkupione swoja cena. Bralam Yasmin przez trzy miesiace i przez ten caly czas nieustannie krwawilam, co jest dosc czeste przy jedoskladnikowych pigulkach. Jesli chodzi o to czy zapobiegly u mnie ciazy, to odpowiedz brzmi TAK - kto chcialby uprawiac seks majac ciagly okres. Nie przytylam, piersi mi nie urosly, ale zrobilam sie bardzo agresywna. Czulam sie jak zaszczute zwierze, czesto plakalam po nocach z niewiadomo jakiego powodu i mialam mysli samobojcze - cos absolutnie do mnie niepodobne. Dla mnie minipigulka jest do bani, dla Ciebie moze byc genialna. Zycze powodzenia

Gość sigma78
oj,Boze dziewczyny,ja biore Yasmin juz 9 lat.Niby wszystko ok ,ale ochota na sex jakos dziwnie umknela.Wiem,ze dotyczy to jakiegos procenta kobiet,ale ostrzegam Was,to nazywa sie LIBIDO.Pozdrawiam

Gość aaaatt
spózniłam sie o pół godziny , czy to coś znaczy ?? , bo z tego co czytam to nie i wziełam jak najszybciej mogłam , budzik nie zadzwonił