yeya 200 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ale schemat może być ten sam mam na myśli początkowy zachwyt... jedność myśli/podobieństwo bo pamiętam jak poprzednim razem się zachwycalas o on może być całkiem podobny do poprzedniego... i z czasem może mieć podobne oczekiwania jak będzie ciut starszy. Edytowano 3 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie czaisz. Życie może być piękne ale samica musi wyglądać ty to odwrocilas a jeszcze oni mają motylki ostro popíepszone huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 200 Napisano 3 godziny temu Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 126 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, yeya napisał: Dobranoc Dobranoc Marusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 598 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Życie może być piękne ale samica musi wyglądać ty to odwrocilas a jeszcze oni mają motylki ostro popíepszone huh Może da radę w ten weekend się spotkać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1636 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dobra już! więcej jej nie zaproszę Ja myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1636 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A i zdjęcia meliny może nie pasuje no cóż Skoro piszecie ze sobą to może ci napisze o co jej chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Zresztą o lexa też się wkúrwiał. Słaby zadwodnik mi wychodzi u anastazji minimum 1500 typa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1636 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dobrze że jestem wolny i nie muszę iść jutro do szkoły Dzieci mają przerąbane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Może da radę w ten weekend się spotkać. Nie kręcisz mnie równie dobrze mogę się z krowom umówić ten sam vajb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Dzieci mają przerąbane. Tak do 25 tak miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 598 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie kręcisz mnie równie dobrze mogę się z krowom umówić ten sam vajb Ale o co ci kúrwa chodzi? Przecież nie o tobie piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fałszywa czika 6 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Może da radę w ten weekend się spotkać. Tylko nie zapomnij mu ściemnić, że jesteś na tabsach. Małolat łyknął jak pelikan 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Skoro piszecie ze sobą to może ci napisze o co jej chodzi. Mam nadzieję powinna być dojrzalsza Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ale o co ci kúrwa chodzi? Przecież nie o tobie piszę. A to sorry myślałem że do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Ale o co ci kúrwa chodzi? Przecież nie o tobie piszę. Mnie zacytowalas czyli jednak do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 598 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Mnie zacytowalas czyli jednak do mnie Bo pisałeś o nich że mają motylki. Nieważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 598 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, fałszywa czika napisał: Tylko nie zapomnij mu ściemnić, że jesteś na tabsach. Małolat łyknął jak pelikan Dobrze coś jeszcze? Jakieś złote rady od przodowników zwiaków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fałszywa czika 6 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Dobrze coś jeszcze? Jakieś złote rady od przodowników zwiaków? Przy tobie każdy jest "przodownikiem związków", nawet teoretyk leżak ostatnio parę razy rozsądnie do tematu podszedł. xD Dwóch facetów ...oliło i nie zatrzymałaś ich nawet wrabianiem w bachorow, ale do trzech razy sztuka! Przodowniczko związków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 3 godziny temu 32 minuty temu, yeya napisał: Jakby chciała o tym tam pisać to by o tym sama napisała... nie trzeba jej w tym wyręczać. co innego jak ktos reklamuje a co innego jak sie samego siebie reklamuje skutek bywa zupelnie rozny. 33 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja na jego? To on juz dawno temu mnie olał a dzisiaj po południu wchodzi na temat gdzie większość była o tym 22 latku i napisał tylko "będę rzygoł" i wylogował sie z konta. nie wiem co cie dziwi juz nawet lezak madrzejszy w kwestiach relacji damsko meskich i wiecej kuma niz ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Еlciаа napisał: Bo pisałeś o nich że mają motylki. Nieważne. Wiesz jak to robią inne samotne madki Som same i dbajom o siebie silka dieta kosmetyki Dopiero gdy ich atrakcyjność wzrośnie piszom do mnie Edytowano 3 godziny temu przez Dwa donuty pączek tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, lybed napisał: co innego jak ktos reklamuje a co innego jak sie samego siebie reklamuje skutek bywa zupelnie rozny. nie wiem co cie dziwi juz nawet lezak madrzejszy w kwestiach relacji damsko meskich i wiecej kuma niz ty Elka nadal z gałęzi na gałąź mimo że jej atrakcyjność spadla wykladniczo w dol 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 598 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, fałszywa czika napisał: Przy tobie każdy jest "przodownikiem związków", nawet teoretyk leżak ostatnio parę razy rozsądnie do tematu podszedł. xD Dwóch facetów ...oliło i nie zatrzymałaś ich nawet wrabianiem w bachorow, ale do trzech razy sztuka! Przodowniczko związków. Nie wiem skąd masz te info ale to ja zakonczylam związek i z jednym i z drugim. Ten pierwszy jeszcze dobre pół roku później płakał i prosił żebym do niego wróciła, a z małolatem to też ja zakończyłam bo dręczył mnie że chce kolejne dzieci, przynajmniej jeszcze 2 ale ja zdania nie zmienie i więcej dzieci mieć nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch wacusia 5 Napisano 3 godziny temu Podjanuszały prawiczek miota się całe noce na forum dla troli śmiechu warte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 598 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Wiesz jak to robią inne samotne madki Som same i dbajom o siebie silka dieta kosmetyki Dopiero gdy ich atrakcyjność wzrośnie piszom do mnie Nie wiem jak robią samotne matki bo nigdy nią nie byłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, duch wacusia napisał: Podjanuszały prawiczek miota się całe noce na forum dla troli śmiechu warte. Malowany się wylogowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie wiem jak robią samotne matki bo nigdy nią nie byłam. Ty nawet w związku jesteś samotna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie wiem skąd masz te info ale to ja zakonczylam związek i z jednym i z drugim. Ten pierwszy jeszcze dobre pół roku później płakał i prosił żebym do niego wróciła, a z małolatem to też ja zakończyłam bo dręczył mnie że chce kolejne dzieci, przynajmniej jeszcze 2 ale ja zdania nie zmienie i więcej dzieci mieć nie chce. Szanuje że odwarzylas się powiedzieć prawde Dodaj jeszcze że tak z rok temu może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch wacusia 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Malowany się wylogowal. Kiedy zamierasz udać się do psychiatry? Czy jednak planujesz tak wegetować całe życie w wirtualnym pudełeczku z trolikami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 598 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ty nawet w związku jesteś samotna Life is brutal. Teraz bede mieć swojego "dzieciaka" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 3 godziny temu Ileż można udawać że jest się w związku 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie wiem skąd masz te info ale to ja zakonczylam związek i z jednym i z drugim. Ten pierwszy jeszcze dobre pół roku później płakał i prosił żebym do niego wróciła, a z małolatem to też ja zakończyłam bo dręczył mnie że chce kolejne dzieci, przynajmniej jeszcze 2 ale ja zdania nie zmienie i więcej dzieci mieć nie chce. Zescreenowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach