Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość video

mam malutkie pytanko...

Polecane posty

Gość video

po co sie wiązac skoro po paru latach okazuje sie ze jednak niekocha sie tej drugiej osoby albo ze jest sie zdradzanym i upokarzanym przez partnera ??????????????

Gość hmm__
bo to dopiero okazuje sie po latach.. początkowo nie mamy pojęcia że takie coś się może stać

Gość DLATEGO ZE
ze jest sie mlodym i glupim i wydaje sie ze mozna nawet gory przenosic.....

Bo takie jest nasz zafajdane zycie!!Tego to nawet najwieksi filozofie swiata nie wiedza!!!Nie stety ale dopiero po latach wiemy co dokladnie czujemy do danej osoby albo ta osoba wie co do nas czuje!!!trzyamajcie sie cieplutko i mocno:)

Gość ....L
ale skadmozesz byc pewien ze po kilku latach nie bedziesz nadal kochac... to nie jest pewne fakt ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa

Gość video
no tak... ale poczytajcie sobie topiki na forum... mało ktora z was mówi ze jest szczesliwa... zreszta wsrod moich znajomych chyba nie ma szczesliwych par.. Kobiety czesto mowia ze wolałaby byc same... a skoro sa mezatkami to tkwia w tych bezowocnych, smutnych zwiazkach...

Gość a po co
jeść, skoro wiadomo, że i tak się to wysra???

Bo szczęśliwe kobiety raczej nie zakładają topiców z prośbą o radę ;) Ja jestem w szczęśliwym związku, znam inne udane, dopasowane pary, więc nie generalizuj. A wiązać się warto, bo kilka razy człowiek się sparzy, ale za którymś razem okazuje się \"że to jest właśnie to\".

Gość gość
.