Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jAaaaaaa

KOCHAŁAM SIE Z OBCYM MEZCZYZNĄ...

Polecane posty

Gość Egon
Słuchaj ee chyba Ci żal dupę ściska że nigdy tego nie zrobiłaś. Nie masz istoto pojecia jaki to jest odlot. A może chcesz spróbować tylko nie masz odwagi???

Gość Egon
Słuchaj ee chyba Ci żal dupę ściska że nigdy tego nie zrobiłaś. Nie masz istoto pojecia jaki to jest odlot. A może chcesz spróbować tylko nie masz odwagi???

Gość Konserwatywny
Rozumiem, Tempus, rozumiem ...... Przyjdzie czas, gdy zapragniesz być "zaściankowy". GWARANTUJĘ CI TO!

Gość Egon

Gość Egon
Do i puszczalska kobieta. Słuchaj nie oceniaj nikogo w ten sposób, ania nie nazywaj kurwami. Jedni zaspakajają swoje potrzeby fizjologiczne w sposób naturalny z innymi, i inni pewnie tak jak TY brandzlują się różnymi wymyślonymi przyrządami. Tak że daj odpuśc sobie

Gość nie brandzluje się
wymyslnymi przyrządami pustaku bo mam mojego ukochanego mężczyznę :D:D:D

Gość cholera jasna odezwaly
sie swiete niejebliwe katoliczki.Zal wam dupe sciska?a do autorki topiku:nie martw sie dziewczyno sex z obcym facetem nie jest zabroniony w tym kraju.ZRESZTA KAZDY NA POCZATKU JEST OBCY!POWODZENIA

Gość qrde
a czego tu zazdrościc? dać dupy obcemu pewnie każda potrafi. Ale stworzyć dobry związek oparty na miłosci, namietności i zaufaniu już nie każda potrafi. I własnie one muszą dawać d*** obcym facetom

Gość Egon
Jak się nie brandzlujesz to weź nie pierdziel głupo oceniając innych według siebie. niech robią co chcą a Tobie gówno do tego. I pamięraj że przy jednej dziurze to i kot zdechnie zobaczysz za kilka lat

Gość Konserwatywny
Do: Cholera jasna ...... Tak, między nami jest zasadnicza różnica: bo ja się z moją żoną nie :"jebię". Za to ją kocham i cieszymy się tym, co możemy sobie nawzajem dać. Również w łóżku.

Gość ej ty egon
to gratuluję partnera (o ile go masz..... ) który zdechnie przy twojej dziurze, albo ty przy jego, nie wiem co tam lubicie :D

Gość jAaaaaaa
Oceniacie mnie choć nic o mnie nie wiecie.... ...WSZYSCY ZNAMY SWOJE GRZECHY... nikogo nie skrzywdziliśmy tym co sie stało... to pewne... nie iwem czy mnie szanuje wiem tylko tyle ze jest nadal przy mnie... i daje mi odczuć z enie chodzi o seks... fakt od niego sie zaczeło i nadal twierdze ze nie ząłuję... Byłam gotowa na to z emoja osoba w waszych oczach będzie taka a nie inna... Ale sami przed soba przyznajcie sie kto z was jest naprawdę świety... bo z tego co wiem nie ma takich ludzi.

Gość z_mazur
Najbardziej rozwalają mnie faceci, którzy piszą do Ciebie, że jesteś kurwą. Powiem Ci, że prawie każdy z nich chciałby spotkać chociaż raz w życiu taką kobietę, która po pierwszym spotkaniu poszłaby z nimi do łóżka. To wspaniale łechce męskie ego. Te komentarze są beznadziejne. Gdyby to facet napisał, że poszedł na pierwszej randce z laską do łóżka to komentarze by wyglądały zupełnie inaczej. Nikt by nie napisał o nim że jest kurwą czy męską prostytutką. To po prostu żałosne. Jestem facetem w stałym związku, ale gdybym był wolny to na ewno chciałbym przeżyć wspaniały seks ze świeżo poznaną partnerką i na pewno nie pomyślałbym o niej w kategoriach puszczalstwa. To po prostu natura. Nie przejmuj się, za parę dni spojrzysz na to zupełnie inaczej i na pewno nie będziesz żałować.

Gość Konserwatywny
Dziś pytanie, dziś odpowiedź. Sama pytałaś .... Nie trzeba być świętym, ale można się skutecznie o to starać. Przez to na pewno nie spadnie nam korona z głowy. A za to jakże inne będzie nasze człowieczeństwo ...

Gość tempus9
no i o to chodzi! nikt tu nikgo nie skrzywdził! dwoje dorosłych ludzi, świadomie i zabiezpieczając się przeżywa razem przygodę...i co lepsze jak widać przygoda ta może (acz nie musi) być początkiem czegoś więcej! zajebista sprawa! roząsek to ważna rzecz...oczywiście ale trzeba też mieć w życiu trochę fantazji

Gość a nie bałbyś się
że zarazisz się jakąś wstrętną wenerą? Przez oral też można syfa dostać. A chciałbyś się związać na poważniej z taką dziewczyną? Szła z tobą to z każdym wcześniej miała tak lekko. Jaka dziewczyna idzie do łózka na pierwszej randce? Puszczalska. PS. Jestem facetem i oczywiscie mógłbym bzyknąć taką łatwą laleczkę,a le coś wiecej? Nie!!!!

Gość badu
jAaaa---> nie przejmuj się, tylko po co sie tym chwalić, jak wiesz, że zostaniesz potępiona? Mi się zdarzyło coś takiego parę lat temu: spotkałam faceta w knajpie i po dwóch godz. wyszliśmy do mnie... było super, widywaliśmy sie przez jakiś czas i to ja sończyłam tę znajomość, on był jak najbardziej za... i nie żałuję i było super extra i spontan... eh, ale trzeba było sie pozegnać:( powodzenia:D

Gość A bo sa na świecie
kobiety dwojakiego rodzaju: 1.do bzykania 2.do zakochania.

Gość Konserwatywny
Trafiłeś w samo sedno!

Gość jAaaaaaa
hehe czasem chce mi sie tu smiać... a czesm jestem poprostu szczesliwa.... i póki co nie żałuje :)

Gość tempus9
konserwatwny- jestem najlepszym dowodem na to że koelsie myślą tylko fiutem...sorry... każda kabieta ma prawo do przyjemności i do zaspakajania swojej seksualnośći i swoich fantazji. Każda kobieta jest i do bzykania i do zakochania! i jeśli Ty dzielisz ludzi na takie kategorie to jesteś żałosny!

Gość tempus9
kurde....jesteś nie jestem miało być;)

Gość Do konserwatywny
No widzisz facet - my czujemy bluesa :D A ty autoreczko topicu - jesli do szcześcia potrzebne ci jest to aby cie wydymał obcy facet to ja mogę cie uszcześliwić.... ale nie licz na nic więcej :D

Gość Bale
FaktycznieJaaaaa - nie potrzebnie piszesz o tym na forum. AJ naprzykład Cię wcale nie potępiam, zrobiłaś co chciałaś - bardzo dobrze że ci się podobało i że tego nie żałujesz. Sama musze się przyznać, ze często śniło mi się cos podobnego, ale nigdy nie miałam odwagi żeby zrobić coś podobnego. Także odwazna jesteś!!!!!!!!!

Gość a ja też kiedyś
to zrobiłam, no i.... no ten facet jest teraz moim mężem Jakoś nie wypomina mi tego choć jesteśmy już razem ponad 5 lat, poprostu najpierw była namietność a zaraz potem przyszla wspaniałam milość... i co się dzisiaj dowiaduję że po piewsze kobiety nie moga mieć potrzeb i że byłam puszczlską... hmmm ciekawe:P

Gość badu
Konserwatywny, ale podział, hahahahaha... nie ma reguły, czy z kimś idziesz do wyra po dniu, tygodniu, czy m-cu. Znam małżeństwo, które poznało się w knajpie i poszli do wyra, a znam takich, co to na początku było ślicznie za raczkę i romantyczne wieczory i się po paru m-cach rozstawali... liczy się przede wszystkim to czy na początku ustalamy jasne reguły... a historia pokazuje, że w kurwach też sie wielu kochało:)

Gość nie no rycze ze śmiechu
nie o to chodzi ze kobiety nie mają prawa miec swoich potrzeb - owszem mają. Ale za przeproszeniem puszczanie się z obcym facetem - chyba do cholery kobieta ma mózg i nie musi bzykac się z nowo poznanym kolesiem w imie swoich potrzeb.... to samo facet.... ludzie żenada....

Gość Do jAaaaaaa
Nie przejmuj się wypowiedziami Dulskich, nie zrobiłaś nic złego. Kobieta ma takie samo prawo, jak mężczyzna. Ważne jest to, że ten mężczyzna utrzymuje z Tobą kontakt, nie czujesz się więc upokorzona. Jeśli takie intymne spotkanie nie przyczyniło się do niczyjej krzywdy, nie odbywało się w oparach alkoholu, nie upokorzylo żadnego z Was, zachowana była higiena i psychiczna i fizyczna to wszystko jest O.K.

Gość tempus9
oczywiście że nie musi ale jeśli ma ochotę to może przestacie się zachowywac jakby naprawdę miało sens pouczanie dorosłych ludzi z kim im wolno a z kim nie wolno sypiać bo to jest śmieszne

Gość trzymaj się
i się nie przejmuj tymi komentarzami, jeśli było fajnie, to ciesz się, że przeżyłaś coś pięknego :) PS. Mi też się zdarza i nigdy nie żałuję, to wspaniałe chwile. I mam w dupie, co myślą inni, moje życie, moja dupa i moja sprawa. Powodzenia życzę i więcej takich chwil :)