mila345 2 Napisano 9 godzin temu Potrzebuję pomocy co zrobić odkryłam że mój chłopak pisał od czasu do czasu inną dziewczyną poznaną na imprezie . Przyznał się do tego i przepraszał mnie za to ale ja nie mogę tego przeżyć bo prawie dwa miesiące z nią pisał a mnie oszukiwał usuna nią z instagrama i wiadomości mówił też ze to był tylko flirt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 978 Napisano 9 godzin temu dowiedz się czego mu brakuje on Cię przeprosił ze strachu, a nie dlatego, że cokolwiek rozumie ewidentnie ten flirt dał mu coś czego nie ma z Tobą jak tego od Ciebie nie dostanie to za jakiś czas będzie szukał (albo trafi przypadkiem) znowu tylko tym razem będzie się bardziej ukrywał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila345 2 Napisano 9 godzin temu Pytałam twierdził ze niczego mu nie brakuje i ze mnie bardzo kocha ale ja mu kazałam ją usunąć a nie sam plus mówił że on jej tylko odpisywał bo ona sama do niego pisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 217 Napisano 9 godzin temu Ty serio piszesz i sie zastanawiasz? Jak nie macie 3 dziedzi i kredytu to po co tu dumać, niech spieprza w podskokach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, mila345 napisał: Pytałam twierdził ze niczego mu nie brakuje i ze mnie bardzo kocha ale ja mu kazałam ją usunąć a nie sam plus mówił że on jej tylko odpisywał bo ona sama do niego pisała Kłamie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 217 Napisano 9 godzin temu W takich chwilach przypomina mi sie mem ktorego niestety nie odnajdę znając zycie, ale wyglada to mniej więcej tak: Na zdj jakies szopy czy inne kuny na śmietniku pilnujące kubła z wysypującymi sie odpadami, one z wściekłym wyrazem ‚twarzy’ i dymek ‚To moje smieci!’. podpis: laska pilnująca misiaczka który zdradził ja 7 x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: podpis: laska pilnująca misiaczka który zdradził ja 7 x Ciebie nikt nie zdradził bo nigdy z nikim nie byłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 217 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Ciebie nikt nie zdradził bo nigdy z nikim nie byłaś. Dzieki puchacz za informacje, gdyby nie ty to nie wiedziałabym kim jestem dobrze ze jesteś. Ps walisz jeszcze pod agatke czepek z konta psi patrol? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Dzieki puchacz za informacje, gdyby nie ty to nie wiedziałabym kim jestem dobrze ze jesteś. Ps walisz jeszcze pod agatke czepek z konta psi patrol? Serio tak było? Niezłe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 217 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Serio tak było? Niezłe... Oczywiście. Wszystko co pisze upośledzony tramwajarz z miliardem kont na kafeterii i który jest zdziwiony ze zostawiła go zona jest absolutna prawda;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Oczywiście. Wszystko co pisze upośledzony tramwajarz z miliardem kont na kafeterii i który jest zdziwiony ze zostawiła go zona jest absolutna prawda;) Przynajmniej miał żonę a ty wiecznie sama... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 217 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Przynajmniej miał żonę a ty wiecznie sama... No dokładnie przynajmniej poznał uczucie jak to jest być zdradzonym;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1719 Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: dowiedz się czego mu brakuje on Cię przeprosił ze strachu, a nie dlatego, że cokolwiek rozumie ewidentnie ten flirt dał mu coś czego nie ma z Tobą jak tego od Ciebie nie dostanie to za jakiś czas będzie szukał (albo trafi przypadkiem) znowu tylko tym razem będzie się bardziej ukrywał Ktoś cię zdradz? To nic, przeprosić i staraj się bardziej. Serio facetowi też byś tak poradził? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: No dokładnie przynajmniej poznał uczucie jak to jest być zdradzonym;) Jesteś beznadziejna, nawet Leżak cię nie chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 217 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Jesteś beznadziejna, nawet Leżak cię nie chciał. Oj, czyżby czuły punkt? I po co było dzwonić? Wróć do stalkowania upośledzonych na Insta Edytowano 9 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Ok, czyżby czuły punkt? I po co było dzwonić? Wróć do stalkowania upośledzonych na Insta Leżak moim czułym punktem? Jest normalniejszy od połowy kafeterian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 217 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Leżak moim czułym punktem? Jest normalniejszy od połowy kafeterian. Nie udawaj głupca, zdrada i opuszczenie przez żonę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 444 Napisano 8 godzin temu Ten puchacz to chyba cos jak ci od schreiberowej jeden piękniejszy od drugiego i wszyscy się w wywiadach wyplakują na marianke. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, draże korsarze napisał: Nie udawaj głupca, zdrada i opuszczenie przez żonę Ale co ja mam do zdrady i opuszczenia przez żonę Puchacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, salix napisał: Ten puchacz to chyba cos jak ci od schreiberowej jeden piękniejszy od drugiego i wszyscy się w wywiadach wyplakują na marianke. Marianna zrobiła biust i jest teraz bardzo atrakcyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 217 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Ale co ja mam do zdrady i opuszczenia przez żonę Puchacza? Nie wiem może gdybys nie udawał dinozaura pimpusia i nie stalkowal upośledzonych młodszych o 30 lat to zona byłaby łaskawsza:) a teraz odplyn bo twoje multikonciarstwo jest irytujace a nie zabawne a jak próbujesz podjazdów to jak widzisz zostaniesz jedynie zmiażdżony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 17 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Nie wiem może gdybys nie udawał dinozaura pimpusia i nie stalkowal upośledzonych młodszych o 30 lat to zona byłaby łaskawsza:) a teraz odplyn bo twoje multikonciarstwo jest irytujace a nie zabawne a jak próbujesz podjazdów to jak widzisz zostaniesz jedynie zmiażdżony. Chodzi o Czepka? Bekaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nie wiem może gdybys nie udawał dinozaura pimpusia i nie stalkowal upośledzonych młodszych o 30 lat to zona byłaby łaskawsza:) a teraz odplyn bo twoje multikonciarstwo jest irytujace a nie zabawne a jak próbujesz podjazdów to jak widzisz zostaniesz jedynie zmiażdżony. Mam niezły ubaw gdy tak jesteś zupełnie niezorientowana... jak pijane dziecko we mgle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedalski_Głosik 132 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Nie wiem może gdybys nie udawał dinozaura pimpusia i nie stalkowal upośledzonych młodszych o 30 lat to zona byłaby łaskawsza:) a teraz odplyn bo twoje multikonciarstwo jest irytujace a nie zabawne a jak próbujesz podjazdów to jak widzisz zostaniesz jedynie zmiażdżony. Ale wiesz, że wszystko co go nie zаbіje to go wzmocni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 217 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pedalski_Głosik napisał: Ale wiesz, że wszystko co go nie zаbіje to go wzmocni. Tym lepiej dla niego skoro tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 217 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Mam niezły ubaw gdy tak jesteś zupełnie niezorientowana... jak pijane dziecko we mgle. Oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Oczywiscie Oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 444 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: Marianna zrobiła biust i jest teraz bardzo atrakcyjna. Zrobienie nosa i powiek zmieniło jej wygląd na plus a nie cycki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Zrobienie nosa i powiek zmieniło jej wygląd na plus a nie cycki. Zależy na co kto zwraca uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 39 Napisano 7 godzin temu 39 minut temu, draże korsarze napisał: Nie wiem może gdybys nie udawał dinozaura pimpusia i nie stalkowal upośledzonych młodszych o 30 lat to zona byłaby łaskawsza:) a teraz odplyn bo twoje multikonciarstwo jest irytujace a nie zabawne a jak próbujesz podjazdów to jak widzisz zostaniesz jedynie zmiażdżony. No tak, "wina" chłopa, ze żonka go zdradzała od x czasu, z tego co pisał. Zawsze wina chłopa Absolutny klasyk z podręcznika Karen Thinking I to używanie pojęcia "stalking" na forum, tak bardzo od czapy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach