Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apulacco

Która z Was ma przystojnego faceta?

Polecane posty

Gość apulacco

i jak się z nim zyje ?:) zazdroszcza wam na ulicy?

Gość ja mam
niesamowicie przystojnego meża. owszem, zazdroszczą mi :)

Gość ja mam
ja nie musze sie pytac. same mi to mówią :)

Gość Rybka111
Ja mam ;-) 194 cm, 110 kg, elegancki garnitur, dobra woda perfumowana a do tego ma wciąż dobry humor, potrafi gotować i ubóstwia nasze dzieci. Oboje pracujemy i mamy małżeństwo partnerskie... jeszcze jakieś pytania?

Gość ja mam
obciągam z połykiem :classic_cool: P.S. Jem słonecznik

Gość bebe22222
Ja też. Chociaż szczerze mówiąc mi na początku spodobały się tylko jego dłonie i to, że miał jakiś takie ciepło w oczach. I byłam potem (jestem do teraz - już prawie 5 lat) dość zdziwiona, widząc jakie ma powodzenie i jak patrzą na niego (i nie tylko, bo zaczepki też się zdarzają, nawet jak jesteśmy razem na imprezie - grrr) inne laski.

Gość fokasw21
ja tez mam przystojnego faceta:) zreszto oprocz urody jest tez inteligetny ,czuly i dobry...uroda moze kiedys przeminac wiec stawiam tez na osobowosc..bo to jest najwazniejsze

ale zeby elegancki garnitur i dobra woda = przystojny facet, to juz przesada :D ja bym powiedziala, ze moj jest przystojny i w ogole, bo chodzi ubrany po luzacku, w wymietolonej koszuli, wlosy w kazdym kierunku mu odstaja, spodnie troche za duze, a czasami ubiera sie w bikerski stroj... garnitur? bleee!! :P nie lubie

Gość Rybka111
Stalker - to się nazywa mieć coś do powiedzenia ;-) a Ty umiesz tylko tyle powiedzieć?

Gość aaaaaaaajga
z teo co zauwazyłam to on tylko krytykuje i jakimis glupimi hasłami wali, nigdy nie ma nic do powiedzenia :o

Gość Muuuuuuuu
Ja twierdze ze mam przystojnego,nie wiem jak inni,ale dla mnie jest przystojny,najpiekniejszy......jest wysoki,dobrze zbudowany (cwiczy),chodzi na solarke tak aby lekko zabrazowic sie,prawie na lyso sciety,od 3 do 5 mm zostawionych wlosow (takich najbardziej lubie ;) )..... Ale powiem Wam ze klotnie czasami sa o jego adoratorki.....on tez nie jest bez winy.Jest typem ktory ma duze poczucie humoru (mnie sie osobiscie to podoba),oraz lubi byc adorowany,jemu podoba sie to ze np.ktoras mu powie ze jest fajny czy tam przystojny, zawsze jak z kims zagada to wszyscy sie zaraz ciesza,smieja :P Nie ma problemow z zawarciem nowych znajomosci-w przeciwienstwie do mnie. 85% jego znajomych stanowia kobiety,mnie to denerwuje mimo ze nie dal mi powodow aby czuc sie zagrozona......Zwierzaja mu sie prawie ze wszystkiego.Chyba nie mowia w jakiej pozycji sraja :P chociaz gdyby wiedzial i to,nie zdziwilabym sie.... Na przyklad jak slysze tekst jego kolezanki "no XXX masz byc o co zazdrosna hihi hehe" usmieszki,smiechy :P dla mnie on jest normalnym facetem dla mnie rzecz jasna przystojny,ale baby tez swieca oczami czasami ze hej :P Albo jestesmy na jakiejs imprezie,Jego imprezie z jego znajomymi z pracy,on jest 1 facetem na tej imprezie z tego zakladu,sa mezczyzni ale to sa osoby towarzyszace tych kobiet z pracy.....i jedna mowi ze zrobi impreze u siebie za tydzien czy tam 2 tyg.,ale bez osob towarzyszacych :P mi sie zawsze mdło robi jak slysze takie teksty........

Gość Muuuuuuuu
Gdy odbieram domofon czekam na połączenie z pocztą :classic_cool:

Za moim się ogladają, może nie zawsze,ale ...... Jednak na dyskoteki wolę chodzić sama:)

Gość kobietka z dlugimi wlosami...
przerabane!!!

Mój facet jest bardzo przystojny 😍 ... nie wiem jak na ulicy ale np.w dyskotece się za nim dziewczyny oglądają a czasem nawet próbują zagadać chociaż widzą że nie jest sam 😠

Gość co to jest szalej
no pytam się?

ja tez mam przystojnego faceta ma 2 metry brazowe oczy ciemne wlosy do ramion bardzo geste i falowane , do tego jest inteligentny bardzo dojrzaly i odpowiedzialny i uwielbia mnie:)

Gość soooju3sz
up

Gość gość
No i jaki cel jest tego tematu, bo za bardzo nie rozumiem?

Gość gość
ja tez mam przystojnego,no dla mnie to wiadomo,bo inaczej bym z nim nie byla ,ale laski na ulicy sie na niego gapia hehe

Gość gość
Co Ci autorko z przystojnego faceta, skoro za 5 lat bedziesz jeczec ze juz nic miedzy wami nie ma i on Cie nawet nie przytula, tak jak w jednym temacie obecnie tutaj? No tak, ale wazne jest to, ze ktos tam sie oglada za waszym facetem. Plytkie to i glupie, strasznie niedojrzale.

Gość gość
Same jestescie neidowartosciowane i dowartosciowujecie sie jakims facetem. Kazdy psycholog wam to powie. Bye!!!

Gość j0000000000000000000
ale dowaliłaś autorce, na pewno się popłacze, zwłaszcza że topik sprzed 8 lat buahahahA

Gość gość
Hehehe to moze juz odczuwa te skutki. Moglaby napisac jak tam wyglada jej zwiazek :D

Gość gość
a ja mam takiego, którego sobie wybrałam a on wybrał mnie i jest nam dobrze

Gość gość
Co za idiota wyciaga takie stare tematy:D

Gość gość
mnie sie moj podoba i dla mnie jest najprzystojniejszy, a opinie innych mam w d***e. naprawde trzeba sie nudzic, by w ogole sie zaczac zastanawiac co sadza o nas/o partnerze jacys ludzie k***a z ulicy :o