Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Le mon

co my mezczyzni mozemy zrobic aby zapobiec postepujacemu zezwierzeceniu kobiet ?

Polecane posty

bo chyba wszyscy normalni faceci zauwarzaja rozbestwienie sie kobiet o kopulowaniu sie z jak najwieksza iloscia mezczyzn nie wspomne....taka moda ostatnio....a tak na marginesie ...czy nie przeszkadza wam ze wasze dziewczyny ( za przyklad wezmy 25 latki ) mialy w lozku srednio 50 facetow przed wami ?

Ciekawe skąd ona wzięła tych 50... oczywiście dlam tych 50 ona była ta jedyną ?

Gość kobiety to bardziej samice
niż KOBIETY popuszczają szpary każdemu, bo tak im się podoba i uznają to za modne szkoda gadać, przeminęły czasy prawdziwych kobiet, mężczyznom zostały same zgniłe jabłka :(

Gość Jestem...
Ja mam 27 lat i spałam z 5 facetami . To dużo czy mało.

ejj co wy :( ja mam 22l.i mój obecny partner to nr.2-licze,ze tak pozostanie ;) ejjjj no nie każda jest taka :>nie mierzcie kazdego tą sama miarą :P pozdrawiam 🌻

Gość Jestem...
Stalker, to Ty jeszcze nie wiesz, że faceci to idealne istoty, ktore nie hańbi sex nawet z 100 starych dziwek w jeden wieczór, zdrada, kłamstwo u faceta to powód do dumy. Kobieta to oczywiście dziwka.

Gość hihihihh
Stalker i Le mon to prawiczeki,mieli tylko basie :P

Gość na 100 tak
a ja mam 29 i mam jednego, i jestem z tego zadowolona.

Gość a jaaaaaa
mam 22lata i miałam 6 i to niby pewnie duzo przy moim wieku?psss

Koiety od początku dziejów uprawiały seks, tylko, że teraz głupie przekonanie, że tylko faceci mają libido popada w niepamięć. Kobiety się w końcu mają odwagę przyznać, że kochają seks tak samo jak puszczający się na prawo i lewo faceci... ... no ale co jak co facetów żadna laska w puszczaniu się nie pobije:D

a ja jestem 23-letnią metroseksualną męska dziwką która zabawia bogate starsze paniusie i co ????? Palniecie mi kazanko??? Dodam że dobrze się bawię targając cyce tym maciorom a potem liczę pachnące banknoty i lecę po wodę kolońską za pół waszej pensji (a może całą :classic_cool:)?

Przykro że takie opinie funkcjonują o kobietach.Myślę, ze to tylko złe jednostkowe doświadczenia.Jestem kobietą przez wielkie K i jestem dumna i ze swojej kobiecości i ze swojej wierności jednemu mężczyźnie.Ale to jest prawdziwy mężczyzna ,szanuje mnie i kocha i dla niego te uczucia wykluczają zdrady,przygody itp.Wiem ,że aby pójść z kimś do łóżka musiałabym kochać i mieć bezwzględne zaufanie.To dla mnie podstawa udanego związku i szacunku do siebie.Zrobic z siebie szmatę jest łatwo tylko jak z tym żyć?

Gość taka kiciunia
ja mam 19 lat i dotąd 5 partnerów seksualnych...chyba w normie....

Gość a jaaaaaa
A CO TY W OGOLE ROBISZ NA DAMSKIM FORYM?PEDAŁ JESTES CZY CO?WIEM,ZE WOLISZ FACETOW I NAS KRYTYKUJESZ-ALE BEZ PRZEASADY

Le mond - skoro - jak piszesz - kobiety ulegają postępującemu zezwierzęceniu kopulując z mężczyznami, to jak myślisz co należałoby zrobić najpierw?

skoro chwalisz sie ze tak duzo zarabiasz to pewnie twoje dochody sa guzik warte zreszta nie moja sprawa ja pomine ten temat aby ci grzdyla w gardle nie stanela z zazdrosci a swoja droga skoro pieniadze przeslonily ci mozg to i ty tak samo dupki dajesz a tego w cenniku nie umiesciles .....koleszko sniegowego balwanka ....a swoja droga czy ktos mi wytlumaczy czy dziewczyny ktore wciskaja swoim partnerom ze on jest tym drugim mysla ze on to lyka ???

Gość faceci to frajerzy i lykaja
wszystko co im ich ukochane kociaki wcisna hahahahahhaaaa

Gość Matsan
A ja mam 31 lat i mam męża którego bardzo kocham.On był pierwszym moim partnerem,jet nim nadal i będzie do końca :-).Nie każda kobieta jest puszczalska.Pamiętajcie o tym.Na marginesie dodam że jestem atrakcyjną kobietą i przelotnych znajomości miałam wiele które nie kończyły się w łóżku.Po prostu szanowałam siebie.Buziaczki dla wszystkich "porządnych kobietek".

Le mon - mezczyzni juz dawno sie stoczyli do poziomu zwierzat;);) popatrzcie na siebie a dopiero potem na nas :)

Matsan..... spokojnie. Przcież one musiał z kims to zrobić. Chyba że autor sugeruje że jest tylko 50-ciu ,którzy kopulują się ze wszystkimi tymi zezwierzęconymi. :D Moją chopy zdorowie. :D

Gość Matsan koniowi na Helu to
zamelduj ....nie ma atrakcyjnych kobiet ktore stracily by cnote i byly by z tym samym mezczyzna , chyba ze jestes kobiea Swiadkow Jehowy jezeli tak to zwracam honor bo to jest mozliwe

Stalker - ale chodzi o to , że kopulując ze zezwierzęconymi mężczyznami kobiety ulegają też zezwierzęceniu innej opcji przecież nie ma :) a w takim razie najlepszym sposobem na zapobieganie zezwierzęceniu kobiet jest odzwierzęcenie mężczyzn.

Stalker -> my tu nie rozmawiajmy o moim nicku lepiej:O:P jestescie bardziej zdziczali od nas i o co tyle krzyku robicie skoro sami nie jestescie lepsi fakt- niektore sa jak zwierzaki -typowe suki ale niektore są w porzadku i mysla glowa a nie dupa:O

Gość Matsan
Stalker ja nie mogłabym tak z każdym.I wiesz co mój ostatni chłopak czyli obecny mąż do tej pory dziwi się że zachowałam cnotę dla niego tego jedynego.I za to mnie szanuje a i ja się z tym dobrze czuję.Jesteśmy małżeństwem od 10 lat.

Gość Matsan
Dla Twojej wiadomoSci nie jestem ŚWIADKIEM nawet koło nich nie stałam