Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaR

czasem sobie myśle nic już mnie w życiu nie zdziwi A JEDNAK POTRAFI ZDZIWIC

Polecane posty

Gość smutnaR

sceptycznie nastawiona do wszystkiego, czasem sobie myśle" nic już mnie w tym życiu nie zdziwi", a za chwile dowiaduje się, że mój kumpel równieśnik nie żyje.Zdziwienie przychodzi za szybko.Dusi mnie przerażenie "on też miał 25 lat"..do dziś jestem zdziwiona.Zycie jest zadziwiająco dziwnie dziwne.Zdziwniem zaczynam dzień. Kończę natomiast w objęciach miłość, bo jak już się nigdy nie obudzę, to chociaż nie bede wyrzucać sobie w zaświatach, że tą ostatnią noc zmarnowałam.Więc kochani czytajacy , szydzacy ze mnie, podziwiajacy mnie, albo smiejacy sie ze mnie, pamietajcie, nie marnujcie wieczorow w samotnosc, bo nie znamy dnia ani godziny.Nie siedz w samotnosc. W dzień pracuj, dziw sie swiatu, płacz, rozmyslaj, ucz sie, ale wieczorem zrób sobie 7 dzien tygodnia...zwolnij , imprezauj, tancz, rozmowiaj, kochaj, przytulaj, całuj, czestuj,pij wino, smiej sie, płacz ze smiechu, krzycz z rozkoszy, skacz z radosci, słuchaj dobrej muzyki, zjedz cos smacznego, rozbaw towarzystwo, zagraj w scrable z rodzina, posłuchaj innych, zaspiewaj piosenke, a fałszuj ile wlezie byle smieszniej, rozkręc towarzystwo, pwoiedz cos błyskotliwego, zaczep ładna dziewczyne , zapros na randke chłopaka, ktory moze byc Twoja druga połowka, powiedz , ze kochasz jesli nie zdazyłes do tej pory, albo sie bałes\bałas, spojrz na swiat oczami dziecka, pomysl ze zyje sie tylko raz, wieczor nalezy do Ciebie, kazdy moze byc ostatnim, powiedz wszystkim jak bardzo ich lubisz, a rano znow ze zdziwieniem otworzysz oczy, ze jednak zyje? wiec znow zaczniesz ciezki dzien, od mocnej kawy, zmeczysz sie spocisz, przepracujesz, wezmiesz nadgodziny wieczorem znow zaczniesz impreze, przeciez kazdy dzien moze byc ostatnim wiec koncz dzien tak, jakby miałbyc Twoim ostatnim na tej ziemii.

Gość smutnaR
wiem ze to sa glupie rade, ale co tam, tak to odczuwam

Gość Judy_tka
ładne i madre:) to co masz zrobic dzis nie odkladaj na jutro, ono moze nie nadejsc.. Trzeba cieszyc sie dzis i warto kochac i mowic to. I cieszyc sie swiatem:)

Gość smutnaR
dziekuje za słowa uznania ale ja umiem tylko ładnie pisac gorzej z działaniem ciagle mi nie wychodzi

Gość Judy_tka
Kochanie:) Ale piszesz czyli myslisz, to sa twoje słowa, wynikjace z przemsylen. inni nawte tego nie robia. pamietaj, ze dojdziesz do celu małymi krokami. Na poczatek bdz z tymi ktorych kochasz, pracujjka kochasz itd na wyznania pryzjdzie czas, nie wszytsko od razu tak jak nie od rzu Rzym zbudowano;)

Gość smutnaR
ja sie boje ze "'moj" osobistyRzym" pozostanie tlyko w planach

Gość Judy_tka
Nie bo trzeba realizowac, na tym polega zycie Jka mozna marzyc o spiewaniu a nie uczuc sie spiewac? Taki banalny pryzklad? Jka mozn marzyc o kims, a nie spotkac go? Albo praca itd/;) Małe kroki ale cały czas do przodu. Najtrudniejszy 1 krok:) A czego sie boisz? Odrzucenia? Wiesz tomoznajuz wyzuc jak i co:) Z wiekiem bardzije. Kazda osoba to ina relacja:)

Gość smutnaR
dziekuje za dobre słowa;)

Gość gość
oj tak