Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *całus*

CAŁOWANIE

Polecane posty

Gość *całus*

Jeszce nigdy sie nie całowałam. Nie wiem jak to jest. CZy całowania można sie nauczyc, czy to przychodzi samo z siebie? Czeba robic cos konkretnego żeby pocałunek był udany? Może jest jakaś specjalna technika. Prosze, pomóżcie, bo bardzo sie przejmuje, że za pierwszym razem zamiast przeżyc fajne chwile to się zbłaźnię, albo bede się denerwować. I proszę bez głupich tekstów o obciąganiu itd.

Gość *całus*
I co z tego? Mam 17 lat i nigdy nie miałam chłopaka. Jesteś z maja czy kwietnia?

Gość całusinska
Ja też mam 17 lat i nigdy nie miałam chłopaka... Zawsze ograniczam się tylko do flirciku... :) A nadmienię, że na brak powodzenia nie narzekam 🌻😘

Gość *całus*
27 maja - jak się nie mylę. A więc bliźniak? ja mam 17 lat i 106 dni

Gość *całus*
całusińska, a możesz odpowiedziec na pytania z tematu? Czy ten flirt nigdy nie skończył się pocałunkiem?

Gość chyba kwietnia
maleńka? :classic_cool:

Gość *całus*
fakt, kwietnia. Odjełam 102 dni a nie 132

Gość moniczkaaaaaa
Całowanie przychodzi samo z siebie! I niebedziesz sie denerwował bo to musi byc chila nawet niebedziesz wiedział kiedy sie zacznie :) Całowanie jest zajebiste!! Rob to delikatnjie a wszystko bedzie ok!! potem sie samo rozkręci... pozdro!

Gość ANIOŁEK 20
tmt ja cie pocałuje jak chcesz 😘 😘 😘

Gość Maria_Małgorzara
Nie ma technik całowania. Znaczy technik, jako technik. Ja już się całowałam, chociaż mój pierwszy raz mnie rozczarował. Nudno było, a w facecie nie byłam tak naprawde zakochana.. i wiesz.. jeżeli będziesz wiedziała, że to on ( ważne, byś czuła miętę ;) ) to będzie super - ważne jest uczucie a nie z iloma się całowało .. :) czułość - tyle.. będzie dobrze, pozdrawiam :*

Gość Wklejam
19:02 a_kura_t Pamietam ten pierwszy raz. Mialam moze ze 13 lat. Pocalaowal mnie chlopak rok mlodszy ode mnie. Chcialam tego... To bylo cos niespotykanie nowego , tajemniczego i milego... Jednak technicznie to byla z niego ciamajda...i dklatego nie wspominam tego zbyt przyjemnie

Gość calusnaaaaa
nie masz sie czego obawiac, kazdy z Nas potrafi całować :-D wiem,ze sie denerwujesz przed swoim pierwszym pocałunkiem,ale zapewniam Cię ,ze nie masz powodów--- ja tez sie bałam :-) ale chłopak pocałował Mnie tak nagle ,niespodziewanie,ze nawet nie pomyślałam o starchu :-) teraz uwiebiam sie całowac,ale musi byc odpowiedni partner uwierz Mi do którego coś czujesz,bo inaczej nie bedziesz miała z tego przyjemności. powodzonka zycze

Gość a ja mam
25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny :-) :-(

Gość ej TMT
Ale głupoty p...lisz. Ja też tak gadałam, aż w wieku ponad 25 lat przeżyłam :) więc nie p...l głupot tylko czekaj na swoje 5 minut!

Gość doej TMT
popieram w calej rozciaglosci :P a calowanie to samo wychodzi. tylko uwazajcie zeby nie za bardzo sie dac poniesc bo ja robie krzywde czasem podczas calownaia kobiety heheheh

Gość vo
mam 21 lat prawie... 2 chłopaków na koncie obecnie samotna boje sie ze juz tak zostanie... :( zwłaszcza ze koleś który mi sie podoba ma dziewczyne... a ja chce tylko jego albo zadnego... jesu co robic????

Gość do vo
przerzuć się na bi! Będzie 2x większy wybór :-)

Gość vo
no własnie!! strasznie mało tych kwaitów z ogonkami!!! a jak juz cos to same buraki!!! załamie sie jak sobie kogos nie znajde!!!!! :(((

Gość taki jeden do vo
vo --> nie łam się ode mnie 🌼 i trzymaj się ciepło

Gość vo
dzięki taki jeden 😘.. od razu mi lepiej ;)

Gość *całus*
Ja też nie widze wkoło siebie rzadnych interesujących facetów...A chciałabym spotkac jakiegos fajnego, na którego można liczyć, kóry będzie mnie szanował...

Gość taki jeden do vo
vo --> dobrej nocy :) ja już zmykam na dziś i na deser 🌼 żeby sen był ładny

Gość *całus*
Tak wogóle to zmykam..Odświeżyłam topik a juz musze sobie iść. Ale jutro na pewno tu wrócę. Proszę o jakieś rady :) A na razie mi smutno, bo jestem sama, niekochana, i wogóle...buuuu:( Trace nadzieję, że kiedys znajde jakiegoś chłopaka.:( EhhhPEwnie zostanę stara panną :( :( :(

Gość vo
pa taki jeden Tobie też dobrej nocki ;) 🖐️

Gość samotna85
a ja tez jestem sama - od zawsze:(Wiem, ze moglo by tak nie byc, ale nie chce sie zmuszac do bycia z kims, tym bardziej, ze moge zranic te osobe dajac jej nadzieje;(

Gość do *całus*
No to co w końcu: chcesz się całować, czy mieć chłopaka? To różnica! Można zgwałcić np. sąsiada i wycałować go za wszystkie czasy :)

Gość *całus*
Chce się całować. Ale nie z pierwszym lepszym tylko z moim chłopakiem. A na razie nie mam...hehhhh

witam no cóż ja też nie miałam faceta...ech od 19 lat wolna i sama hahah :p