Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *całus*

CAŁOWANIE

Polecane posty

Gość samotna85
Czasami mysle, ze to bzenadziejne:(Przez te dluga samotnosc mam jakis taki lek - przeciez to sie wydaje byc chore, zeby byc samemu tyle lat:(W koncu ktos sobie pomysli, ze cos ze mna jest nie tak:(No pewnie tak jest, skoro jestem sama...Moze za bardzo wybrzydzam??Ale coz to za przyjemnosc calowac sie z kims, kto mi sie nie podoba??Wiec czekam i czekam...

Gość natiiiiiiiiiii
boze ja to przerabiałam nawet nie tak dawno;D jak to bedzie czy czegos nie ebde umiec ze bede sie denerwowac i spaszcze wszystko a to jest takie banalne jak jazd ana rowerze ze panikowałam pisąłam forum jak to jest ten pierwszy raz a to jest super i mega proste a co ;-]

Gość nu
ej dzis w nioc sylwestrowa przezyłam pierqwszy pocałunek. hmm nie byl to chlopak moich marzen a wcale mi sie nie podobał... ale i tak bylo zajebiscie jezyczek aj mialam stresa centralnie przed pierwszym serio stres ale łatwiutko poszło moze dlatego ze bylam troche po procentach ale jakies oczywiste mi sie wydawało jak to zrobic mam 16 lat i 4 miesiace :D i juz sie nie bojde

Gość opsaaaa

Gość uiuiuiuiuiuiii
a czy ktoś mogłby jednak podac szczegóły tzn. co konkretnie trzeba robic z tym jezykiem ...hehe...brzmi smiesznie ale pytam poważnie. proszę o odp

Gość kici
rob to co ci sie podoba i bedzie przyjemne. przeciez nikt ci nie napisze przewodnika, teraz troche w lewo, po ząbkach, potem w prawo i w górę w dół, wyjmij włóż possij wargę... etc. zreszta jezyk sam znajdzie drogę :) miłego całowania 🖐️

Gość badania całowania - sprawdź
www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=13942 Sprawdz czy wygrałeś i zobacz jak sie całujesz jeśli chcesz wystarczy że wypełnisz ankietę

Gość lilia was here
a ja mam duzo latek, calowalam sie wiele razy, ale nigdy nie dalo mi to przyjemnosci, a wydaje mi sie, ze do tej pory nie umiem sie calowac, dlatego nie chce wiecej tego robic, rozczarowalam sie calowaniem i wcale mi sie nie podoba:(

Gość sordyl
lilia was here Hm..to tak jak ja.. Moj pierwszy pocalunek byl taki ze moj jezyk chhyba sie bal i wydalo sie..:P moj chlopak powiedzial swojemu koledze ze nie umiem, sie calowac, a tamten mi to powiedzial w tajemnicy : ze nie umiem sie calowac..noi co ludzie? Mam cholernego stresa teraz kogos pocalowac bo ciagle mysle \'\' nie dam rady pocalowac namietnie\'\' :P

Gość do sordyl
ale cham (nie wiem czy przez samo h ) z tego chlopaka, jeju ja tez sie jeszcze nie calowalam, ale mysle ze moj wybranek z ktorym sie spotykam raczej czegos takiego by nie zrobil, on z reszta tez jest z lekka niesmialy. wspolczucie i pozdrawiam, mam nadzieje ze bedzie dobrze:)