Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anutella 21

BYLAM DZIS U FRYZJERA I PLACZE

Polecane posty

Od pewnego czasu odchudzam sie poniewaz postawnowilam cos z soba zrobic dzis by dodac sobie troche wigoru poszlam do fryzjera, od dawna nosze blod wloski za ramiona ciagle zapuszczam no ale i podcinam wiec utrzymuja sie na tej dlugosci mniej wiecej za ramiona, zawsze mialam lekko platynowo blond pasemka i bylo mi dobrze, dizs fryzjerka namowila mnie na 1/3 jasny braz pasemek do tego no i katastrofa kolor ladny ale nie czyje sie w nim dobrze wrocilam do domu to 5x umylam glowe ale pasemka nie zbladly, nie moge nic z nimi zrobic i jestem zalamana nie wiem co mnie pokusilo by sie zgodzic :-( po ilu mycia albo jakim czasie ten kolor niby jasbny braz bo u mnie wyglada jak czarny zejdzie? co mam zrobic?jestem zalamana? wsyzscy mowia ze ladny kolor ale ja sie w nim kompletnie nie czuje?Ratunku!

Gość ola2000
jutro sie obudzisz spojrzysz w lustro i stwierdzisz ze wcale tak fatalnie nie wygladasz po prostu zbyt dlugo widzialas w lustrze to samo odbicie i ciezko ci sie przestawic

Gość fryzjer
jak to było farbą to musza odrosnąć poprostu! ale jak szamponem to może po około 20 myciach ?

zgadzam sie z ola2000 jutro spojrzysz na to inaczej... ja tez mam blond wloski i jak zrobilam pasemka jasny braz to sie zle czulam... ale to jest tylko kwestia przyzwyczajenia ...glowa do gor pozdrawiam :) i nie martw sie ..

dzieki pewnie macie racje tylko fryzjerka powiedziala ze z moich bardzo jasnych wlosow ten kolor bedzie sie zmywal i mam nadizjeje ze w miare szybko :-(

Gość sween
ciemna farba szybciej schodzi jak sie myje wlosy w szamponie przeciwlupiezowym. Sama sprawdzilam :)

Gość Bedzka
A ja mysle, ze to po prostu pierwsz wrazenie. A jak nie to takie pasma da sie rozjasnic wiec glowa do gory

Gość Truda ruda
Doczekaj spokojnie jutra. Malo kto wychodzi zadowolony od fryzjera.Jak Ci jutro ludzie nadal bedo mowic ,ze OK, to im uwierz i zacznij no\we zycie. Ja ostatnio wyszlam od fryzjera ostrzyzona inaczej niz zwykle, bylam w rozpaczy, a po dwoch dniach stwierdzialam,ze jest o wiele lepiej niz bylo. A faceci lubia, jak sie baba zmienia - badz przez jakis czas kims innym, to calkiem zabawne. Kolor sie nie zmyje, najwyzej mozesz sie przefatbowac, ale po co. Zrob sobie zdjecie i zobacz, czy naprawde jest tak zle, patrzac na zdjecie latwiej o obiektywizm.

Z wlosów tlenionych ( nie oszukujmy sie kazda blond farba ma wode utleniona przynajmniej 6 % ) wiec na pewno kolor Ci sie z nich wyplucze...wlosy tlenione nie trzymaja dlugo koloru. Takze glowa do gory..za tydzien bedziesz miala jasniejsze pasemka ( moze w koncu bedzie to jasny brąz ) :)

No wiec dziewczyny poszlam sobie spokojni spac z nadzieja ze dzis bedize ok, ale juz rano wstaja jak podeszlam do lustra to sie wscieklam, wcale mi sie nie podoba, wogle nie pasuje mi ten kolor fatalnie sie czuje naprawde, mama mowi ze dobrze ale mi sie to wcale nie podoba, myslalam zeby pojsc do fryzjera innego jeszcze raz i zrobic pod przedzialek z gorypare jasnych grubszych pasemek tylko jak mam wlosy w pasemka niby jano braz bo dla mnie to prawie czarne i do tego jasny blond platynka to musialabym zrobic tkaie paltynowe ale czy na tych okropnych ciemnych nie wyjda wtedy zolte? doradzcie? odczekalam no ale dzis jestem bardziej wsciekla niz wczoraj :-(

Gość nie pociesze cIE
BO WEDLUG MNIE PASEMKA MOGA WYJSC ZOLTE, MUSISZ ISC DO BARDZO DOBREGO FRYZJERA KTORY UZYWA SILNYCH MOCNYCH ROZJASNIACZY, NAPEWNO NIE Z JOANNY ALE MOZE JAK KTOS PRACUJE NA GOLWELLU

myj czesto szamponem do przetluszczajacych sie wlosow i przeciwlupiezowym-te najszybciej pozbawia cie koloru-tak mi kiedys doradzala fryzjerka

Gość rozumie cIE
doskonale ale musisz to przebolec, za miesiac kolor splowieje mozesz wtedy pojsc do fryzjera i cos pokombiinowac, teraz te da rade to odwrocic ale bedzie to sporo kosztowac wiec narazie jakby co usmiechaj sie do samej siebie zrob ladny makijaz zaczesz ladnie wlosy i pochodz tak z miesiac czy dwa a pozniej sobie szczelisz blond pasemeczka i dopiero bedizesz sie czula super przeicez caly czas jasne wlosy to nuda zrob na chwile przerwe pochodz w tych a pozniej zrob sobie znow jasne, rozumie ze nie umize sie przyzwyczaic czaem tak bywa i stojac przed lustre wydaje Ci sie ze to nie Ty ale czy warto zmarnowac okolo 120zl na odbrawienie tego koloru z gory?bo tyle wlasnie ebdize to kosztowalo w profesjonalnym salonie bo wydaje mi sie ze tylko taki daje gwarancje ze drugi raz sie nie rozczarujesz wiec jesli 120zl dla ciebie to nie duzo tro zrob to a jesli za duzo musisz przezyc. w profesjonalnym salonie zrobia ci rozjasnienie tylko gory pod przedzialek ok70zl silnym rozjasniaczem, 50zl plukanka bo wlosy napewno wyjda zoltawe wiec zeby bylo pod bialy blod plukanka na gore 70 = 50 = 120 cena moze byc ciut mniejsza lub ciut wieksza w zlaeznosci od salonu

Gość Lole
Mój też żal wielki gdyz- PĘKŁY SZELKI!!

Gość a22
nie martw sie zobaczysz przyzwyczaisz sie ja tez nie raz tak mialam ze wrocilam od fryzjera i bylam zalamana kolorem ale tydzien i przyzwyczaisz sie mowie ci naprawde.A nic nie rob z wloskami bo tylko zniszczysz a po co co to/

hej !!! Nie martw się ja też zawsze mam jaśniutkie włoski i od pewnego czasu dodaje ciemne pasemka jak sie nie myle czekoladowy brąz efekt jest taki że po tygodniu kolor sie zmywa i znowu wlosy są jasne więc nie ma co rozpaczac !!!!!!!! głowa do góry ;)

Gość na pocieszenie
wlosy nie zęby odrosna

Gość Ziggina
mmm ja miałam kasztanowe włosy.raz zaszalałam i strzeliłam sobie blond pasemka.robiąc odrosty dorobiłam pasemek,a na natępne odrosty...no stałam się cala blondi.i tak było do czasu,gdy chciałam wrócić do naturalnego.fryzjerka mi tak zjebała kolor,że zamiast kasztanu,miałam...RUDE-brzydko brzydkie.a do tego,taki mi wycięła włoski,że wyglądałam...jak chłopiec z bajki pt: "zaczarowany ołówek"KOSZMAR.beczałam przez tydzień,a tu mi się jeszcze szkoła zaczynała..wiesz mi,poczekaj ok 1 miesiąca i leć żeby inna fryzjerka naprawiła kolor.wydasz trochę,ale będziesz sobą!!!!

ja miałam robioną dekoloryzacje -profesjonalnym produktem Loreal\'a chyba. Z ciemnych włosów zrobiły mi sie rude-bylam załamana..wiem jaka to jest tragedia dla osoby zwlaszcza kobiety ktorej ktos spieprzy włosy-niestety trzeba odczekac..az troche kolor sie spierze

z dnia na dizen jestem tymi wlosami bardziej zalamana i co wy na to?nie przyzwyczailam sie wygladam koszmarnie a kolezaka ktora mnie spotkala dzis przez przypadek powiedziala ze ten kolor mnie postarza i dlaczego ise na niego zdecydowalam wiec opowiedzialam jej sytuacje a ona szczerze doradzila pozbyc sie tego doslownie \"gowna\" z glowy cholera jaka jestem wsciekla :-(

Gość ennn
ehhh z jednej strony Cie rozmiem ale z drugiej strony przezywasz za bardzo no i nie myj tych włosów co 5 min bo sobie zniszczysz a pozatym jak teraz pojdziesz do fryzjerki na dekolaryzacje czy co to juz nei bnedziesz miala ładnych włosów, a byc moze siano lepiej juz odczekaj, niech włosy troche sie "podlecza" p.s. mała dygresja: fryzjerka mi mowila, zeby nigdy nie farbowac włosów na czarno, bo sa pozniej tak samo zniszczone jak bo rozjasnianiu nalezy brac jak najciemniejszy braz, lae nigdy nie czarny