Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 3

Wrześniowe zapraszam na start !

Polecane posty

Gość Miki 3

Czesc :) Musze sie przyznac, ze wczoraj po raz pierwszy, świadomie rozpoczęłam z męzem starania o naszego potomka ! Zaczęlismy ostro, bo teraz mam dni plodne, ale jaki scenariusz przygotowal dla mnie los, to sie okaze i to on zdecyduje kied zajde w ciąze, bardzo bym juz chciala, jestesmy po slubie dwa lata i teraz walasnie zdecydowalismy sie na dziecko. Bylam u gina, wszytsko jest ok, musze szybko, bo juz jutro zrobic badanie na toksoplazmoze i czekac i probowac, zobaczymy ! Pozdrawiam !!! :)

Gość 100
oho rozpłód isę szykuję hahahahahaahaah szykujcie sie na rozrywanie cipki a feeeeeeee

Gość Agnesia81
Ja tez zaczynam od września za jakieś 2 tygodnie. Jestem ciekawa jak to będzie czy uda mi się od razu.Porzyjemy zobaczymy. Trzymam za ciebie kciuki żeby się udało. Pozdrowienia

Gość Miki 3
Cześc Agniesia81 :) Milo, ze sie odezwalas, jak na razie przodujemy, poza tym kogo moge nazwac smialo "prostakiem", co odezwal sie nad toba, pseudo 100, ale mam nadzieje, ze takich juz tu nie bedzie. Ciesze sie, ze nie jestem sama, zawsze w grupie to razniej :) !!! Zycze ci rowiez owocnej pracy i mam nadzieje, ze zagoscisz na stale na tym forum. Pozdrowionka

No to i ja dołączę. Sierpień właśnie ze mnie spływa, więc nadzieja we wrzesniu, choć i to wątpię. Ale ... narazie zostaje nam wrzesień, więc i ja w tym klubie mogę pouczestniczyć.

Gość Agnesia81
Ja tez już nie moge się doczekać już bym chciała ale to pierwszy mój cykl popigułkowy i ginka powiedziała żebym poczekała do drugiego cyklu więc czekam. Równo za 10 dni dostane okres a później do dzieła tak bym chciała żeby się udało za pierwszym razem ale jak będzie za drugim lub trzecim tez będzie dobrze obym nie musiała czekać cały rok ale zobaczymy. Tylko nie mogę się nakręcać i za dużo o tym myśleć bo wtedy najczęściej nic nie wychodzi. Ja z moim mężem jesteśmy po ślubie 3 miesiące. Pozdrawiam

Gość Miki 3
Hejka i juz nas jest 3, to super, musze ci napisac Agniesia, ze faktycznie nie powinnas sie az tak nakrecac, po zadko sie zdarza za pierwszym razem, ale sie zdarza i akurat ty mozesz byc ta szczesliwa, zycze ci tego. Pisze tak , bo wokol mnie jest duzo moich kolezanek, co dopiero urodzily, lub zaszly w ciaze i one staraly sie ok. od 3-6 miesięcy, ale nigdy nic nie wiadomo, co komu pisane :) A z drugiej strony, to po odstawieniu tabletek, tak slyszalam szybciej sie zachodzi w ciaze, jedna moja kolezanka zaszla wlasnie w takich okolicznosciach. Ja nie biore tabletek juz od dawna i tez bym chciala od razu, ale badzmy cierpliwe, kazda pewnie ma swoj czas i pore :) A co u ciebie zabajona, bedziesz stalym bywalcem ??? Pozdrowionka dla was :)

Postaram się być :) Tym bardziej, że mam za sobą \"sesję O\", czyli pierwszy cykl starań. Narazie to przedbiegi i choć mam żal że nie wyszło, to jednak pocieszam sie myślą, że i tak zaczęliśmy szybcije niż planowaliśmy. Plany były na październik. Więc muszę się uzbroić w cierpliwość. Może się uda w tym roku. Chciałam wczesniej by maleństwo urodziło się w maju lub czerwcu, ale teraz to już odłożyłam sobie te plany a raczej je wyrzuciłam. Nie ważne kiedy, aby tylko było.

Gość karola19
Hej Dziewczyny ja również zaczynam staranka tylko, że o drugą dzidzie pozdrawiam

Gość Agniesia81
My z mężem na początku planowaliśmy zacząć starania od czerwca przyszłego roku ale stwierdziliśmy że nie ma na co czekać i zaczynamy od września a co tam!!!

Gość Miki 3
Hej, hej dziewczyny !!! Wstałyście juz ? Jak tam zdrówko i jakie plany na sloneczny dzionek ! Pozdrawiam i do uslyszenia :)

Witam!tez staram sie o dzidzie,juz drugą,z pierwsza wyszło za pierwszym razem.Z druga troche jest zmieszania,bo po cesarce miałam zrsty i troche innego bałaganu w brzuszku,ale juz wszystko naprawione laparoskopią,wec za tydzien mam nadzieje ujrzec na tescie dwie kreseczki!Pozdrawiam//bede tuzagladac i wam i sobie kibicowac ❤️+❤️

Gość Miki 3
Czesc Petra :) Jako założycielka tak ważnego dla nas wątku, czuje sie zobowiązana do powitania kolejnej uczestniczki naszej "babskiej partii" hi hi Pozdrowionka i do usluszenia :)

Gość Miki 3
Oj dzewczyny, cos sie obijacie, tylko ja tu zagladdam ??? Buziaki, do usluszenia :)

Gość Miki 3
Oj dziewczyny, coś sie obijacie, tylko ja tu zagladdam ??? Buziaki, do uslyszenia :)

Gość Miki 3
Oj dziewczyny, coś sie obijacie, tylko ja tu zagladdam ??? Buziaki, do uslyszenia :)

Gość Agniesia81
Ja też tu zaglądam czytam co ciekawego piszecie i piszcie jak najwięcej.

No ja też przecież,ale najwazniejsze jeszcze sie nie wydarzyło,dlatego czekam i rowniez na razie tylko czytam,ale dalej,dalej kochane,piszcie duzo:-) Hej Miki! Pozdrowionka!

Gość Miki 3
Hejka :) Ale musicie przyznac, ze ja tu zagladam najczesciel, w koncu rola zalożycieliki zobowiazuje co ??? Oczywiscie zartuje, ale ciesze sie bardzo, ze kontynuujemy nasz watek :) Masz racje Petra :), jeszcze czekamy na najważniejsze, wiec mamy za mało wrazen, wiecej oczekiwania, niz dzielenia sie emocjami :) Ale tak jak na inne na nas tez padnie :) Jestem dobrej mysli !!! Pozdrawiam i czekam na was jutro, buziaki !!!

Gość KONIECZNIE
Wcinajcie kwas foliowy !!!!!!!!!!!!!!! To bardzo wazne.

Gość Agniesia81
Wcinam, wcinam od ponad miesiąca !!!! pozdrowionka

Gość Miki 3
No juz mialam isc spac, ale musze potwierdzic, ze ja tez wcinam dluzej niz miesiac, to bardzo wazne :) Trzymajcie sie !!! Do jutra ... juz mnie tu nie ma :)

Gość Miki 3
No dziewczynki :) Wstajemy, wstajemy, nie ociagamy sie :) Taki sloneczny dzien dzisiaj zapowiadaja :) Umyc buzke, zaliczyc poranną gimnastyke /pare wymachow rączkami i nożkami/. Wiem, wiem, pewnie kazda z was, podobnie jak ja od 7 lub 8 juz w pracy ! Zycze przyjemnej pracy i ...,aby do popoludnia i ... weekend :) Buziaki !

Gość Agniesia81
Cześć dziewczyny !!!! Ja już wstałam dzisiaj mam wolne ale na 11 ide do dentysty. Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia.

Hej kochaniutki ! Odświezam nasz topik, bo spadlysmy na drugastyronei nas nie widac. Pozdrawiam i czekam na odzew od was :)

Gość Agniesia81
widzę Miki że zrobiłaś sobie nick na czarno może i ja zrobie

mam z gorem:D bo owulację miałam w poniedziałek wieczorem,a wczoraj popo łudniu robiłam test,oczywiscie zero,a ja sie dołuje....nie po kolei ze mną,co?:D kiedy radzicie zrobic test? całuje!!

Czesc Kochanutkie :) Przyznaje, ze dopiero wstalam, bo widze, ze niektore z was - petra, to ranne ptaszki :), ale wybaczcie w sobote czlowiekowi sie nalezy, po ciezkim tygodniu :) Petra, skarbie, nie martw sie, na pewno z tobą jets wszystko ok, martwic sie trzeba po roku staran, a nie w drugim cyklu, to ze z pierwszym dzieckiem wyszlo ci \"szybciutko\", to nie znaczy, ze musi tak z drugim, przeciez kazdy czlowiek jest inny i twoj nastepny maluch pewnie tez chce byc indywidualista :), wiec, pojawi sie kiedy bedzie chcial :) Glowa do gory petra !!! Ja moje starania mialam w tym tygodniu, we wtorek, a wczoraj poprawialm.... :) Wiec test mysle zrobic w przyszlym tygodniu, moze za dwa, wole poczekac :) A moze w tym czasie bedzie @ i wszystko sie samo wyjasni, jeszcze zobacze :), oby nie !!! Buzka :)

Mi się wydaje że test powiinnaś zrobić najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki lub pare dni po termine spodziewanej wtedy jest najlepszy wynik. A teraz głowa do góry będzie dobrze petra