Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 3

Wrześniowe zapraszam na start !

Polecane posty

Uczyłam się kiedyś francuskiego ale to było dawno i prawie nic nie pamiętam a angielski to tylko znam podstawy. Dobrze że się uczysz bo język obcy to w tych czasach podstawa. Życzę miłych snów i do jutra pa

Halo, halo dziewczyny !!! A co tu taka stagnacja, jest tam kto ??? Ja jestem usprawidliwiona, bo dopiero po pracy i angielskim, wrocilam do domu i do was zagladam, z nadzieje, ze cos poczytam a tu ..... wielkie NIC :) Buzka czekam na was 🖐️

Witam!!! Właśnie przed chwilą wróciłam ze sklepu, kolejki jak w sobote A do południa byłam w banku załatwiałam pare spraw więc dzień tak jakoś szybko zleciał. Zrobiło się chłodniej na dworze, idzie jesień noi dobrze dla mnie mógłby być już październik. Dziewczyny nic nie piszą, piszcie coś kobietki będzie weselej. ;)

Gość grazyna26
witam:) Ja i moj maz zaczelismy sie starac o bobaska jakis tydzien temu, byl to moj 18 dzien cyklu, wiec to juz chyba dni nieplodne okres powinnam teraz dostac kolo 16/17 0.9. Moje pytanie brzmi tak: czy jak by sie okazalo, ze jestem w ciazy to powinnam juz nie dostac tego okresu?? pozdrawiam:)

Cześć grazyna26 Jak okaże się że jesteś w ciąży to już nie powinnaś dostać okresu. Musisz wziąć pod uwage to że do 3 miesiąca ciąży można mieć okres ale zazwyczaj jest to mniejsze krwawienie. Pozdrawiam

Gość grazyna26
Agniesia81, dzieki wielkie za odpowiedz, tak myslalam, ale wolalam sie upewnic. Mam jeszcze jedno pytanie dzis rano poczulam znajome mi na nieszczescie swedzenie i pieczenie-podejrzewam nawrot grzybicy:( zwariowac juz mozna z tym:( czy moge wziac Clotrimazol(tabletki dopochwowe) ??? pozdrawiam:) P.S juz sie umowilam do ginekologa, ale dopiero na czwartek.

Czesc dziewczyny 🖐️ W 100% zgadzam sie z przedmówcą :), tak jak ci Agniesia napisała miesiączka wcale nie oznacza, ze nie jestes w ciązy, moim zdaniem, jezeli nie jestes pewna, to musisz, dzien po spodziewanej miesiączce zrobic test ciązowy, a dla pewnosci za kilka dni drugi raz, bo czesto sie zdarza, ze pierwszy wynik tez nie jest pewny :) Powodzenia 🌼

Przypominam, ze grzybica jest tez objawem ciązy, podobnie jak podejrzane upławy, ale to nie musi byc w twoim przypadku :) . W sumie kazdy ma troszeczke inne objawy :) Buzka 👄

Gość grazyna26
ale co z tym clotrimazolem, moge dzis wziac ta tabletke?? prosze o odpowiedz:) Miki 3 dzieki bardzo :) buzka

Wiesz co z grazyna26 z tymi globulkami to niewiem ale jak podejrzewasz że możesz być w ciąży to raczej nie bierz bo to różnie bywa poczekaj co ci lekarz powie. Wiem że to swędzenie i pieczenie jest okropne do mnie czasami też to przychodzi. Żeby to złagodzić podmywaj się rumiankiem i rób sobie okłady z siadłego mleka lub kefiru (coś co jest z żywymi kulturami bakteii).

Cześć dziewczyny. Nie odzywałam się wczoraj bo nie mam w domu netu. Korzystam tylko w pracy ale wczoraj miałam straszny nawał i nie miałam kiedy wejść. Co tam u was? Grażyna: idź lepiej do gina on bedzie wiedział dokładnie co ci jest. Ja już nie moge się doczekać kiedy dostane@ aby móc zacząć staranka. Ten miesiąc to chyba był stracony więc sie nie nastawiam tak bardzo.

Hej kobietki 🌼 Ja tez juz pilnie pracuje od rana, fajnie Kika, ze sie do nas odezwalas! Grazyna - a co u ciebie, jak decyzja, co zamierzasz zrobic ? Czekasz na wynik testu czy idziesz do lekarza ? Pozdrawiam was wszystkie i milego dnia, do ulyszenia :) 🖐️

To tylko ja się obijam a wy pracujecie ale niestety jutro kończy mi się zwolnienie i wracam do pracy ! Też nie mogę się doczekać okresu bo już chce zacząć starania niech ten czas szybciej leci Pozdrawiam was dziewczyny i życze miłego dnia

Gość grazyna26
witam, witam:) Jejku, jak mnie dzis od rana boli glowa:( Z tymi tabletkami wolalam nie ryzykowac, poczekam do jutrzejszej wizyty u pochwiarza:) Na razie testu nie robie, bo to jeszcze za wczesnie(minal dopiero tydzien od "pierwszych staran") Okres powinnam dostac za kilka dni, wiec cierpliwie czekam:) pozdrawiam :) buzka

Hej Grażyna, jeżeli masz ochotę to podaj dane do tabelki, celem uaktualnienia :) Tabelka 1 Nick.........Imię...........Lata.....Miasto.......Cykl starań.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa........ 0........... ???? Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........1........24.09 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4........23.09 Grażyna26.......?.................?..........?..................?...........? Calusy :)

I ja miałam tu się udzielać :) Miałam kilka ndi przerwy, ale nadrabiam i dopisuję się do tabelki.:) Tabelka 1 Nick.........Imię...........Lata.....Miasto.......Cykl starań.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa........ 0........... ???? Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........1........24.09 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4........23.09 Grażyna26.......?.................?..........?..................?...........? Zabajona.......Beata............28.......Olsztyn...........2..........03.10

Tabelka 1 Nick.........Imię...........Lata.....Miasto.......Cykl starań.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa........ 0.........18.09 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........1........24.09 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4........23.09 Grażyna26.......?.................?..........?..................?...........? Znowu nie było moich danych ale już uzupełniłam :D

Scalam to w całość :) Tabelka 1 Nick...............Imię..........Lata......Miasto.........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 0........18.09 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........1.........24.09 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........23.09 Grażyna26..........?...............?..........?...................?...........? Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............2........03.10

Gość grazyna26
witam po raz kolejny:) spoko, wpiszcie mnie do tabelki, grazyna26, grazyna,25, gdynia, pierwszy, termin@ 17.09

Proszę bardzo Grażynka :) Faktycznie sie dzisiaj nudze w pracy, bo czesto tu zaglądam :) Tabelka 1 Nick...............Imię..........Lata......Miasto.........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 0........18.09 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........1.........24.09 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........23.09 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............2........03.10 Buziaki :) 👄

Miki: Ja mam to samo w pracy nudy że hej. Gdzie pracujesz i jaką masz prace? Ja pracuje jako specjalistka ds. kadr i płac. Więc mam troche stresującą prace i musz bardzo uwarzać jak robię wypłate. Nasz firma liczy 200 osób

Miki: Ja mam to samo w pracy nudy że hej. Gdzie pracujesz i jaką masz prace? Ja pracuje jako specjalistka ds. kadr i płac. Więc mam troche stresującą prace i musz bardzo uwarzać jak robię wypłate. Nasz firma liczy 200 osób

Gość grazyna26
Dzieki bogu udalo mi sie przelozyc wizyte u pochwiarza na dzis, meczy mnie juz ta grzybica i martwi:( mam nadzieje, ze to nie bedzie nic powaznego, trzymajcie kciuki kobitki!! pozdrawiam serdecznie Miki :)

Witam! Dzień jak codzień :( Nic nowego. Ale odzywam się, bo deklarowałam się. :) U mnie bez zmian, starania w toku, biegnie czas 2 cyklu, jestem przekonana, że i tym razem będzi epudło, ale cóż, jak miło marzyć :) To narazie :)

Witam w Krakowie też szaro i smutno. Zabajona: U mnie też chyba nici, ale może w przyszłym cyklu sie uda. 26 października mam szczegółowe badania u gin. Moze dotego czasu uda mi się zaciążyć i nie będe musiała ich robić. Strasznie się boje że coś wyjdzie nie tak. Pozdrawiam i życze miłego dnia. Zmykam do pracy.

Hej dziewczyny :) Cos takie wszystkie dzisiaj posepne, to fakt we Wrocku tez pogoda nie sprzyja, szaro, wietrznei i pewnie popada dzisiaj :) Kika pytalas mnie co u mnie w pracy, nie, nie tylko wczoraj bylo tak luzno, ogolnie to roboty mam po pachy:) Moja firma jest mala, ale niezwykle preżna, pracuje tu 4 osoby łącznie z szefem, ktorego ciagle nie ma, a ja jestem za wszystko odpowiedzialna - szefuje jak go nie ma ,a on czesto jest nieobecny :). Po prostu prowadze firme poczawszy od ksiegowosci, marketingu, fakturowania, kadr, ofert, przetargów, a na urzedach konczac :) Hi hi wszystko i nic, a roboty full :). Zabajona, fajnie ze sie odzywasz, w prawdzie malutko, ale sie pojawiasz :) Ja natomiast jestem na etapie oczekiwania na miesiaczke i .... zobaczymy, podchodze do tego bezstresowo, bo to był pierwszy cykl staran, wiec co ma byc to bedzie :) Buzka :) Milej pracy :)

Hej dziewczyny, a wy co bunt ??? Zagladam tu dzisiaj, a od wczoraj, zadnego wpisu ładnie to tak ??? To moze dzisiaj cos popiszce, bo juz weekend i znowu nie bedzie kiedy :) Buzka :) P.S. U mnie leje i leje, pogoda fatalna i tylko 14 stopni, troche zimno :) Buziaki :) 🖐️

Witam!! W Olsztynie tez pogoda niesprzyjająca. Ja też oczekuję na @ i pewnie ją będę miała, a to już 3 października. I mam to gdzieś. NA topiku \"Chcę mieć dziecko\" zostałam przywrócona do pionu przez kobietki. One starają sie dłużej niż ja, ja dopiero 2 cykl i się dołuję. Fakt, wolałabym teraz zajść, bo tak by mi pasowało (pracka i ogólnie klimat). Ale co ma być to będzie. Najwyżej będę z brzusiolkiem latem się ciągać :) Więc kobietki nie ma słońska na niebie, ale zawsze możemy jest sobie namalować :)

Cześć wam wszystkim!!! W Warszawie też leje od rana i jest chłodno.No cóż zbliża się jesień sama chciałam taką pogode (bo to bliżej staranek) a teraz mam jakiegoś doła jest tak szaro i smutno a może to taka chandra przed okresem. Tempka spadła o 3 kreski więc jutro albo pojutrze przyjdzie. Życze wam pogodnego weekendu i odpoczywajcie POzdrawiam