Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 3

Wrześniowe zapraszam na start !

Polecane posty

Czesc 🖐️ dziewczyny :) Ale tu dzisiaj cisza ... Wiem, przeciez to weekend, ja tez dopiero znalalzam chwile przerwy w zajeciach domowych i siadlam zobaczyc co na necie sie dzieje, a poza tym od rana nie bylo mnie w domu, wiec tez nie bylo kiedy pisac :). U mnie pogda dzisiaj tez podobnie jak wczoraj:) Zimno strasznie, w domu siedze w spodniach i sweterku i wcale mi nie jest goraco :) A co u was, mam nadzieje ,ze wieczorem ktos sie jeszcze odezwie :) Agniesia ty pewnie na zajeciach bylas ? A co inne porabialy ? Napiszce pare slow :) Buziaki 👄 :) Przyjemnego wypoczynku weekendowego :) 🖐️

Hej, hej kobietki - gdzie jesteście ??? Topic nam zamiera ... Jest tam kto ??? :( 😭

Witam Wczoraj się nie odzywałam ponieważ miałam małe przyjęcie rodzinne a szkołe mam na szczęście co 2 tygodnie A co tam u was kobietki, jak tam staranka (może jakieś oznaki ciążowe) :) Pozdrawiam 🌼

Witam, po nieudanej próbie w sierpniu dołączam do was :-) Mam już 2-letnią córeczkę, ale bardzo chcę zostać mamą drugi raz. Czuję się bardzo szczęśliwa jako mama i chcę to powtórzyć :-) Pozdrawiam wszystkie starające i życzę powodzenia :-)

Gość grazyna26
witam, A ja mam strasznego stracha:( Jak mowilam w zeszlym tygodniu poszlam do ginekologa, kazal mi zrobic badanie na czystosc pochwy i przyjsc w poniedzialek, w piatek zrobilam wyniki i nie wyszly za dobre, co prawda nie mam ani grzybicy, ani rzesistka, ale mam za duzo leukocytow i nablonkow i z flora bakt. tez cos jest nie tak. Zaczynam sie juz mocno denerwowac, bo wizyte mam dopiero jutro, a okresu jeszcze nie dostalam, kurcze jakby sie okazalo, ze jestem jednak w ciazy to trudno bedzie to wszystko wyleczyc:( Martwie sie juz mocno:( pozdrawiam

Witam wszystkie \" stare\" i \"nowe\" kobitki :) Przepraszam za okreslenie ,to zartobliwie :) :):) Czesc Anika - milo, ze do nas dolaczasz :) Jezeli liczby przy twoim nicku \"77\" to twoj rocznik, jak sie domyslam, to witaj w klubie, bo ja tez jestem 77, ja jestem ze stycznia a ty ? A propos, moze podaj swoje dane, to dopisze cie do naszej tabelki :) Grazynka - nie martw sie, na pewno wszystko bedzie dobrze, mysle, ze takie sprawy szybko sie leczy, nawet jezeli jestes w ciazy, kolezanki moje tez mialy rozne problemy i bezkonfliktowo dla ciazy wyleczyly to !. Napisz jutro co tam po wizycie u gina ??? Ja natomiast mialam dzisiaj impreze rodzinną, urodziny mojego meża a w zasadzei ciag dalszy, bo to juz trzecia tura gosci byal :) Teraz po jego rodzicach, naszych znajomych, byli moi rodzice, to tak jest jak sie ma rodziny w roznych stronach nie mozna dograc tego razem hi hi :) Buziaki pozdrawiam :) 🖐️

Witam, 77 to faktycznie mój rocznik :-) wspaniały rocznik, prawda Miki ;-) Mam na imię Ania, jestem ze Śląska, co jeszcze mam podać? Pozdrawiam :-)

Hej Anik, podaj te dane co ponizej :) Po prostu dopisz sie do tabelki :) Tabelka 1 Nick...............Imię..........Lata......Miasto.........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 0........18.09 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........1.........24.09 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........23.09 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............2........03.10 Anik77...........Ania............. ?.............?.................?.............?.

Nick...............Imię..........Lata......Miasto.........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 0........18.09 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........1.........24.09 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........23.09 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............2........03.10 Anik77...........Ania............. 28.......Gliwice............2.........17.10 Pozdrawiam :-)

To jeszcze raz ja :-) pytałaś Miki z jakiego miesiąca jestem - z marca. Jesteśmy prawie równolatkami :-)

Hej, a to znowu ja :) Anik - jestesmy rownolatkami, a ponad to, ja tez mam cos wspolnego ze Śląskiem, bo mieszkam we Wroclawiu, wiec to juz Dolny Śląsk, a poza tym moj mąz pochodzi ze Śląska, a dokładnie, moi teściowie mieszkają w okolicach Rybnika :) Mam nadzieje, ze bedziesz czynnie uczestniczyc w naszych dyskusjach, bo oprocz chyba dwoch dziewczyn, to jestes trzecia osoba, ktora ma za soba juz jeden poród, tylko, ze tamte malo pojawiaja sie na naszym topiku :), a rady od ciebie bede dla tych starajacych siepierwszy raz, czyli dla mnie tez, bardzo cenne :) Pozdrawiam i licze na twoja obecnosc :) 🖐️

Bardzo dziekuję za miłe przyjęcie :-) Rybnik znam, mam tam rodzinę i znajomych :-) Oczywiście bardzo chętnie podzielę się z Wami moim doświadczeniem i pomogę jeśli tylko będę mogła, więc śmiało pytać :-)

Cześć dziewczyny. Witaj Anik. Nie odzywałam się bo ja niestety nie mam w domu internetu tylko w pracy mogę korzystać. W tym tygodniu to moja chwilla prawdy. Bardzo jestem ciekawa czy przyjdźie @. Mam nadzieje że nie chociaż moje przeczucie mi mówi że tak. Ale nie będe się załamywać. Za miesiąc mam wizyte u gina więc on mi powie czy jest coś nie tak. Pozdowienia

Hej dziewczynki :) 🖐️ I znowu poniedzialek, ale to tylko 5 dni i .... weekend :) Kika - jestesmy w tej samej sytuacji, ja tez pelna oczekiwan czy przyjdzie @, bo ja planowo mam dostac 24.09, czyli prawie jak ty :) Ale jakos tez sie specjalnie nie nastawiam, tym bardziej, ze u mnie to pierwszy cykl staran, chyba, ze mam takie szczescie :) Zobaczymy :) Jednym slowem Kika zyjmy nadzieją :) Pozdrowionka dla wszystkich, buzka 👄

Witam w poniedziałek :-) własnie wróciłam od lekarza - mam zapalenie gardła, więc nawet dobrze, że się nie udało - mogę przynajmniej porządnie się wyleczyć i dalej ruszać do boju :-) Miłego dnia wam życzę :-)

Witam po weekendzie :) U mnie bez zmian, czekam spokojnie na @, bo ten cykl to wtopiony już został. Więc jednak październik, tak jak było planowane jako miesiąc startu. Te dwa cykle to przedbiegi :) No cóż, cierpliwości i słoneczka (nawet jak go nie widać). Optymistyczne nastawienie, nawet jak się nie udaje, powinno nam pomóc przetrwać czas oczekiwań na następne ciepłe dni. Grr, ja już chcę wiosny. :)

Zabajona, doskonale cię rozumiem. Ja też nie znoszę jesieni, zimy zresztą też nie. Najgorsze jest to zimno. Ja jestem ogromnym zmarzluchem i jestem nieszczęśliwa gdy jest mi zimno. Też się pocieszam, że czekanie na dzidziusia pomoże mi przetrwać tą pluchę. Byle do wiosny!!! :-)

Dokładnie Anik ---> byle do wiosenki :) Jak dla mnie mogliby już zacząc grzć, ale niestety to narazie marzenia ściętej głowy. Chyba będę sie podgrzewać po cichutku (w pracy of kors) :p Muszę się też ciepło ubierać, ale bez przesadyzmu. Nie mogę sobie pozwolić na nawet najmniejsze przeziębienie. Myślę, że tak profilaktycznie zacznę brać rutinoscorbin i pić lipną herbatkę (znaczy się z lipy) :) plus soczki malinowe. Mniam! Zdrowe pychotki :)

Zgadzam się dziewczyny :) Jestem za grzaniem juz !!! To fakt, wczoraj tez niezle zmarzlam w mieszkaniu swoimi, sądze, ze albo zacznie grzac slonce, albo spóldzielenie muszą nam ocielplic nasze mieszkanka :) Buzka :) 🖐️

OOO :) Anik, masz coreczke o imieniu Martynka, bardzo mi sie to imię podoba, moja kolezanka urodzila w marcu 2005 i tez jej mala sie nazywa Martynka :). Czyli twoja córeczka za 2 tygodnie ma urodziny - 2 latak ? Tak ? A kiedy dokladnie sie urodzila ? Co do narodzin jesiennych, to mam juz pytanie do ciebie ? Jak znosilas ciąze w czasie lata, bo jezeli urodzilas na koniec wrzesnia lub na poczatku pazdziernika to 7-8 miesiac przypadl ci na lato, chodzi mi o gorace, wrecz upalne dni, bo ja sie boje lata, nie chialabym rodzic latem i fajnie by bylo jakbym juz byla w ciazy i moglabym urodzic w czerwcu :) Pozdrawiam :)

Miki, moja córcia urodziła się 4 października. Imię dla niej wybrał mój mąż (ja miałam wybierać dla chłopaka :-) ), ale mnie też się bardzo podoba. Co do ciąży latem - faktycznie jest trochę ciężko. Upały są nie do zniesienia. Najgorsze miałam noce, bo mieszkamy na poddaszu i było duszno i gorąco. Poza tym, ja byłam po prostu ogromna :-) tzn miałam wieeeeeelki brzuch :-) i to najbardziej przeszkadzało. Ale dla dziecka zniesie się wszystko. Warto :-) Tak sobie myślę, że zimowa ciąża też ma swoje minusy. Ale plusów w ciąży jest zawsze więcej. och.... strasznie za tym tęsknię.....

Dzien dobry :) A tu znowu cisza, no wiem ,ze kazda z nas zapracowana, no ale 5 min, przerwy, zeby odwiedzic nasz topik, to chyba znajdziecie :) Agniesie, cos nam zniknelas ???? Grażynka, od ciebie tez zadnych wiesci !!! Pozdrawiam i pelna oczekiwan zastanawiam sie czy za pare dni @ czy ciaza, musze jeszcze chwile poczekac :) Buzka :) Pozdrawiam :) 🖐️

No cześć !!! Ja dzisiaj pracuję, ale znalazłam te 5 minutek, choć obiecałam sobie dzisiaj solidnie ponadrabiac zaległości. Jak przysiądę to w dzień się obrobię. Ale pracę też trzeba szanowac i nie przesadzać z pośpiechem :) JA tez już czekam na @, choć teraz mam niby TE dni. NIestety ułożyło się tak a nie inaczej i z Miśkiem spisaliśmy ten cykl na straty. Więc teraz październik :) Bo w ciążę to na pewno nie zaszłam tym razem, po prostu los tak nam się ułożył w tym miesiacu (rozłąka w te dni). No cóż, nie moge przecież się zamartwaić, czasem i tak bywa, prawda ? :p Pozdrowionka i ciepełka, bop dalej zimno, a na dodatek mokro. Brrrrr.

No cześć !!! Ja dzisiaj pracuję, ale znalazłam te 5 minutek, choć obiecałam sobie dzisiaj solidnie ponadrabiac zaległości. Jak przysiądę to w dzień się obrobię. Ale pracę też trzeba szanowac i nie przesadzać z pośpiechem :) JA tez już czekam na @, choć teraz mam niby TE dni. NIestety ułożyło się tak a nie inaczej i z Miśkiem spisaliśmy ten cykl na straty. Więc teraz październik :) Bo w ciążę to na pewno nie zaszłam tym razem, po prostu los tak nam się ułożył w tym miesiacu (rozłąka w te dni). No cóż, nie moge przecież się zamartwaić, czasem i tak bywa, prawda ? :p Pozdrowionka i ciepełka, bo dalej zimno, a na dodatek mokro. Brrrrr.

Ja dziś nie w pracy, choruję sobie. W pracy nie mam dostępu do netu (taka praca :-) ) tylko w domu. U nas dzisiaj słonecznie, ale zimno baaardzo :-( Ja teraz czekam cierpliwie na TE dni ale staram się nie nastawiać, że się uda, choć nadzieję wielką mam. Za pierwszym razem udało nam sie przy drugim podejściu, ale wtedy młodsza i zdrowsza byłam ;-) Pozdrawiam i życzę miłego dnia :-)

CZEŚĆ Nie zniknęłam ja was cały czas czytam. Ja teraz czekam na okres bo niestety nie dostałam 18, pewnie się przesunie ale jak na razie żadnych oznak nie daje że ma przyjść, brzuch nie boli, piersi też nie od czasu do czasu janiki pobolewają a temperatura raz spada raz skacze do góry. A to wszystko przez te cholerne tabletki noi co najgorsze staranka z każdym dniem też się przesuwają dalej a tak bym chciała już zacząć. Miki ty już nie długo też będziesz coś widziała czy się udało czy nie ale mam nadzieje że będziesz należała do tych szczęśliwych co uda się za pierwszym razem trzymam mocno kciuki za ciebie i za pozostałe dziewczyny. Buźki pa

Hej, hej OOOO :) Czesc Agniesia, ciesze ,sie ze jestes jednak, dziekuje, za wiare we mnie, bo ja jakos podchodze do tego bez przekonania, pewnie, ze bym juz chicial :) tak za pierwszym razem, no ale chyba nie mam na to wplywu :). I tobie tez oczywiscie, zycze powodzenia w starankach i zeby to bylo jak najszybciej :) Anik, a ty lecz sie lecz :), bo trzeba byc zdrowym w tym czasie :), no ale przy tych skokach temperatur z + 30 na + 2, to troche drudno sie ustrzec :) zycze duuuzo zdrowka :), a co do twojego wieku, to sobie wypraszam, nie zapomninaj, ze ja tez jestem rocznik 77 i nie mam jeszcze dzidziusia, wiec prosze nie okreslac sie takimi przymiotnikami :) Przeciez te nasze latka to mlodziutki wiek hi hi :) Buzka :) 🌼 🖐️

Cześć dziewczynki: Miki: Już za pare dni dowiemy się czy nam się udało. Może........ Agniesia: Może bedziesz pierwszą zaciążoną na naszym topiku. Mam nadzieje że my z Miki zaraz do Ciebie dołączymy. Moja koleżanka jak zaszła w ciąże to w pierwszych 2-3 tygodniach to nie miała żadnych objawów.

No to witam w klubie rocznika 77 :) :) :) :) Właśnie - nie takie my dinozaury, starsze od nas decydują się na pierwsze bejbi dopiero teraz. Takie czasy :)

Kika - a ty jak czujesz, co u ciebie ? Bedzie cos z tych staran, bo ja sama nie wiem, na razie mam objawy jak przed miesiaczka, obrzmiale i bolące piersi, rozdraznienie, czego doswiadczyl moj maz wczoraj hi hi :) i tyle ??? No, ale z drugiej strony maga to byc tez objawy ciazy ??? Kto to wie ??? Czekam ....