Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agappo

Czy ktoś brał cos innego niz Diane przeciw nadmiernemu owłosieniu?

Polecane posty

Gość agappo

zastanawiam sie czy sa inne tabletki które lecza nadmierne owłos. nie tylko cholerna szkodliwa diana ??

Gość come te non ce nessuno
Owszem istnieją inne tabletki na nadmierne owlosienie ale nie zyczę ci żebys kiedykolwiek musiała je zazywać bo w porównaniu z nimi diane to błahostka.

Gość agapo
dlaczego? to co mam zrobic? cale zycie byc owłosiona?:(

Gość come te non ce nessuno
i jeszcze dodam ze branie jakichkolwiek tabletek na hirsutyzm nie spowoduje że włoski które juz są wypadną.Moga jedynie zahamować wzrost następnych i spowolnić odrost tych ktore są(po depilacji) Przygotuj sie na zycie z owłosionym ciałem.niestety.nie wiem ile masz lat ale chyba jesteś młoda-na twoim miejscu zaczęłabym od diany bo jak nic nie będziesz brała to prawdopodobnie na 70% owłosienie ci sie jeszcze zwiększy wraz z wiekiem.. Jak masz jakies pytania to pisz-jestem weteranką w tych sprawach.niestety....

Gość agapo
mam 20 lat. biore teraz diane, ale pajączki mi się robią na nogach i chyba pojde do ginekologa zeby przepisał mi cos innego :( to się zaczeło wszystko tak.. kilka lat temu brałam tabletki na chora tarczyce, brałam brałam normalnie i wszystko było ok moze czasmai sie opozniał okres ale to pestka. moja mam znalazła b. dobrego lekarza w opolu do którego czekalismy 5 miesięcy w kolejce, na wizycie lekarz swtierdził ze co mi pani tu? przeciez z tarczyca jest Ok, i odstawił moje tabletki :( i od tamtego czasu okresu w ogóle nie było. kilka miesięcy temu poszłam do ginekologa mojego obecnego bo stwierdziłam ze chce miec dzieci w przyszłosci a tu nie ma okresu i w ogóle.. przepisał mi diane, biore od 6 miesięcy i jest okres normalnie :( nie wiem co się dzieje :( nie biore diany tlyko na nadmierne owłosienie ale tez na uregulowanie okresu, nie wiem czy mi to cos pomoze bo słyszałam nieciekaw opinie :(

Gość terakotka
slyszalalm ze mozna zastapic diane tabletkami i naziwe Yasmin, czy kto moze bierze je na ten problem???

Gość terakotka
?

Gość aagniesiulkaa
biorę te tabletki (Yasmin) ale nie w tym celu jaki Was interesuje-jednak wiem o nich sporo, gdyż dużo czytałam o nich- wiem, że pomagaja dziewczynom w walce z nadmiernym owłosieniem, są nowe na rynku i maja wiele zalet i między innymi właśnie tą. Są topiki na kafeterii o yasmin i tam wiele dziewczyn sie wypowiada na ich temat, nawet takie, które walczą z waszym problemem-warto poczytać pozdro