Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margo_sia

CZY MĘŻCZYZNA ZDECYDOWAŁBY SIĘ NA ZWIAZEK Z MŁODĄ KOBIETA Z DZIECKIEM....

Polecane posty

Gość margo_sia

MAM PECHA W ZYCIU, NIC MI SIE NIE UDAJE. MOZE TO MOJA WINA A MOZE JESTEM NAIWNA. BYLAM Z FACETEM Z KTORYM BYLO MI JAK W NIEBIE,POSTANOWILISMY MIEC DZIECKO. JEGO MATKA MNIE NIE AKCEPTOWALA.OKAZALO SIE TEZ ZE MNIE OKŁAMYWAŁ I ZDRADZIL JAK SIE POKŁÓCILISMY ZE SWOJA BYŁA KOBIETA.POWIEDZCIE MI PROSZE, CZY MĘŻCZYZNA ZDECYDOWAŁBY SIĘ NA ZWIAZEK Z MŁODĄ KOBIETA Z DZIECKIEM....??? CZY JUZ DO KONCA ZYCIA ZOSTANE SAMA Z MALYM BRZDACEM..

Gość jas wedrowniczek
oczywiscie ze tak, mam zone i synka z jej poprzedniego zwiazku. kocham ich oboje, a malego jak wlasne dziecko. teraz ona spodziewa sie naszego dziecka i ma obawy ze odsune wojtusia ale to nie prawda.

Gość margo_sia
BOJE SIE,ZE ZOSTANE SAMA Z DZIECIEK I BEDE NADAL TKWIC W PASMIE MOICH NIESZCZESLIWYCH LAT.....A JA TAK WIELE NIE PRAGNE...

Gość Volkan
Tego nikt nie wie.

Gość jas wedrowniczek
nie mysl w ten sposob bo z rozpaczy zlapiesz sie byle kogo i znow bedziesz nieszczesliwa. stawiaj wysoko poprzeczke i miej pewnosc ze wszystko jeszcze przed toba, dziecko nie przekresla twojej przyszlosci, na pewno znajdziesz kogos kto was pokocha i zatroszczy sie o was oboje.

Gość SIR
Oczywiście że masz duża szanse. Sadzę jednak ze nie dotyczy to mlodych mężczyzn. Pewno przyjdzie ci troche odczekać aż bedziesz starsza. Moim zdaniem wielu mężczyzm po 30. nie znajdując partnerki akceptuje kobiete z dzieckiem. Jest jednak bezwzgledny warunek. To ty musisz byc przekonana ze bierze was oboje bez zastrzeżeń. Że chce byc dla dziecka dobrym ojcem. Wielu zapewne zechce jeżeli jesteś sama OK.

Gość margo_sia
DZIEKI JASIU ZA NUTKE OPTYMIZMU...MAM NADZIEJE,ZE JESZCZE ZAZNAM STABILIZACJI I RODZINNEGO CIEPLA....A NIE DNIA JAK SURWIWAL....

Gość spokkko
Nic się nie martw, jeszcze będzie dobrze :) Też byłam kiedyś rozwódką z dzieckiem, moja córka miała wtedy 2 lata. Dzisiaj ma 7 i do szkoły odprowadza ją nowy Tata. W dzisiejszej rzeczywistości rozwody są na porządku dziennym, nikt już nie traktuje kobiety z dzieckiem jak wyrzutka. Na pewno ułożysz sobie życie, życzę powodzenia :)

Nie będzie Ci łatwo. Mam kolezanke, która ma dziecko (jest po rozwodzie juz). Ona jest sympatyczna i inteligentna do tego naprawde bardzo ładna. Jak jestesmy z dziewczynami na imprezach w lokalach czy w dyskotece to bardzo wileu facetów zwraca na nią swoją urodą uwage. Podchodza, podrywają, ale przy bliższym poznaniu kiedy dowiadują sie o córeczce to jakos dziwnie sie wycofują:( Szkoda mi jej bo jest naprawde wartościową dziewczyną

Nic się nie martw, na pewno spotkasz kogoś wartościowego. Ja jestem w podobnej sytuacji, rok temu rozstałam się z mężem i mimo że nie mamy jeszcze rozwodu i ja nie jestem gotowa na wiązanie się z kimkolwiek, to spotkałam już przynajmniej trzech fajnych facetów, którzy proponowali mi związek. Muszę dodać, że zawsze na początku znajomości zaznaczam, że mam już mężczyznę mojego życia i jest nim mój 2 letni synek i o dziwo nikt jeszcze nie uciekł w popłochu słysząc to, (co mnie bardzo zdziwiło)

nie martw się, wielu znanych mi mężczyzn zdecydowało się na takie związki, dojrzeli do tych decyzji i są bardzo szczęsliwi. Nie wiem jak wy, ale ja znam kilku takich mężczyzn i wierzcie mi kochają dzieci swoich żon jak swoje, zresztą zaadaptowali je:)

Gość ernest bryl
ja bym cię chciał, mółbym cie pokochać. Nie jestem wybredny

Gość margo_sia
dziekuje Wam serdecznie za wasze opinie. Pozdrawiam i życze miłego dnia

Gość kjjjhjjjjjj
up

Gość dzej zi
Widze, ze ludzie odczuwaja potrzebe pocieszania za wszelka cene i mowienia nieprawdy. Prawda jest taka, ze mozesz spotkac faceta, z ktorym ulozysz sobie zycie, ale rownie dobrze moze sie tak nie stac. Jest mnostwo atrakcyjnych, dobrych kobiet bez dziecka, ktore nie moga trafic na tego wlasciwego faceta, wiec ty z dzieckiem tym bardziej mozesz nie miec szczescia.