Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierkAa

PROSZEK DLA NIEMOWLAT W ------ NIEMCZECH

Polecane posty

Gość iskierkAa

Probuje znalezc proszek dla niemowlat, ale w Niemczech. Bez rezultatu:(:(:( Jedyne co znalazlam to PERSIL sensitiv i ARIEL mild&fein. Nie jestem pewna czy moge je uzywac, sa wolne od srodkow zapachowych, sztucznosci i przeznaczone rowniez dla alergikow. Jesli ktos wie cos wiecej bardzo prosze o informacje...dzieciatko juz tuz tuz a ja nie wiem w czym prac ubranka :(:(:(

Gość iskierkAa
...nikt nie zna??? :(:(:(

Gość Dolores_s
Powielilam twoj temat-niechcacy. Mam ten sam problem. Z tego co wiem to niemcy piora w zwyklych proszkach. Dorota.

Gość iskierkAa
dzieki, tak wlasnie myslalam, ze piora w normalnych, choc tak jak napisalam wyzej znalazlam persil sensitiv i ariel mild&fein choc nie sa konkretnie dla baby ale wydaje mi sie, ze beda calkiem ok. A co do plynu do plukania to mysle, ze dobry bedzie Vernel Hautsensitiv:) Chyba platkow mydlanych tez nie mozna tu znalezc?;)

Gość Dolores_s
Ja tez znam tylko te dwa ,z delikatnych proszkow,a do plukania moze byc tez Lenor Sensitiv. Dorota.

Gość iskierkAa
dzieki:)

Gość Dolores_s
:D

Ja piore ubranka mojego synka albo w \"Persil sensitive\" albo w \"Denk mit pur\" i oba sa dobre i poelcane przez Deutscher allergie und asthmabund E.V.Nawet ten drugi lepszy,bo nie zawiera Farbstoffe i Parfumstoffe-to dla zainteresowanych tematem, pozdrawiam!

Gość iskierkAa
Metka ---a gdzie mozna kupic "Denk mit pur" ??? Jakos nie kojarze na drogeryjnych pokach tego proszku... oblecialam chyba wszystkie mozliwe i jakos nie przypominam sobie tej nazwy. Bardzo dziekuje za informacje :) Pozdrawiam:)

w drogeriach \"dm\", ja tam przynajmniej go kupuje, biala butelka z rozowa etykietka, jest delikatniejszy niz persil...pytalyscie tez o plyn do plukania to o ile moge cos doradzic-przy nowrodkach mysle ze jest zbedny.fakt, ze ubranka ladnie pachna, ale ja nadal ich nie plukam.Moj synek ma teraz pol roku i jego skora dopiero staje sie \"nie wrazliwa\" na wszystko wokol.Same zobaczycie, ze takie malenstwa sa zbyt delikatne na takie perfumowane plyny.a poza tym nie ma nic cudowniejszego od zapachu dziecka.zycze Wam szczesliwego rozwiazania i pozdrawiam!!

Gość iskierkAa
Dziekuje Ci Metka!!!!!!!!!!!!:):):):)