Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Greczynka z Polski

Kto zna Grecje?

Polecane posty

Gość hfyrrfb
Do Desti.... Hmmmmm, widze że Trochę wiesz na temat .... ale dziewczyna nie jedzie tam zwiedzać ....:-) Co do Albanów , to zgadzam się , tym bardziej że ich trudno rozróźnić, który Grek , który Alban, bo wszyscy udają Greków, a są niestety podobni.... Rozpanoszyli się strasznie, i nasza nowa "Greczynka z Polski" musi uważać , ,.... Będzie jej trudno , ale jak jest cwana, to może sobie poradzi..... A ty Desti , pracowałaś tam ?

Gość brwrbrrr
Znowu nie na temat .... Dziewucha jedzie tam do pracy .... Jak myślisz gdzie jej zproponowali tą pracę ? O jakich kulturalnych barach mówisz, przecież nie do takiego , gdzie bidulka będzie kulturalnie frappe podawać ???? Brrrrrrrrr Ja sama wiem , że Grecja i Grecy są przeuroczy, ALE Realia , !!!!!

Gość brwrbrrr
" a nawet w barze "????????? Gamiseta, a czym się różni bar z "obcymi" dziewczynami ( a tam raczej będzie pracować , nasza autorka, ) , od night clubu, które tak chwalisz, Na taką pracę ona nie ma szans, bo tam pracują tylko Greczynki, zawodowe barmanki.

Gość Lolitka Greczynka
Bylam w Grecji dwa razy, w tym roku spedzilam tam miesiac. Zwiedzalam kraj, bylam w wirlu miejscowosciach turystycznych, widzialam tez nocne kluby. Na poczatku nie do konca wiedzialam o co chodzi, ale dosc szybko zorientowalam sie na czym polega praca w takim klubie. Na wejsciu na ogol stoi przystojny opalony chlopak i zacheca przechodzacych turystow do wejscia do srodka. Na parkiecie bawia sie dziewczyny, ktorych zadaniem jest rozkrecenie imprezy. Tancza, podchodza, zagaduja, sa bardzo sympatyczne i wesole, robia zdjecia, zartuja, namawiaja do tanca. I nie ma to nic wspolnego z burdelem!! te dziewczyny wygladaja zupelnie zwyczajnie, zadnych wyzywajacyh ciuchow czy make up`u, jedna miala dzinsy i t-shirt, dtuga byla b. przy kosci, inna ubrana w dzinsowa zwykla sukienke. To maja byc takie kumpelki, z ktorymi fajnie bedzie sie pobawic, zatanczyc, zamienic pare zdan. Mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona z pracy. Ateny sa piekne :))

Gość brwrbrrr
Co innego kluby dla turystów w typowych miejscach turystycznych !!!!! a co innego bary czy kluby ( z Obcymi dziewczynami ) w CENTRUM ATEN !!!! To zupełnie co innego !

OO, jaka gorąca dyskusja rozgorzała :-) Faktycznie gorący kraj , Ellada..... :-) ;:) Spokojniej dziewczyny, niewiadomo co u autorki tematu, i gdzie naprawdę będzie pracować ? Bo z tego co pisała na początku, to też wątpię , czy będziee \"hosstessą\" w tych kulturalnych klubach , clubach, o których tu piszecie? ?

Gość kati mu fimizis apo ellada

Gość do góryyy
upsss

Gość pu ine ta koricia
,,

Gość Greczynka z Polski
oo sporo mi tu napisaliscie.. Prace miałam załatwiana przez elite agency strona www.eliteagency.pl a dokładniej przez talent network http://www.talent-models.com/grecjawlochy.htm Na pierwszej stronie ktora podałam widnieje certyfikat jakosci pracy, nie wysyłaja dziewczyn tylko jako hostess, ale rowniez zatrudninie znajduja pielegniarki czy tancerki, z moich znajomych dwie dziewczyny juz tam sa, jedna sie wybiera, a ja prawdopodobnie rowniez pojade. Co o tym myslicie?

Gość Greczynka z Polski
wlasnie tak sobie wyobrazam ta prace jak opisała to grecka lolitka Macie jakies rady?

Gość Greczynka z Polski
dziekuje Desti za Twoje rady, napewno mi sie przydadza doceniam. Ktos ma jescze jakies? Prosze piszcie. ja teraz musze wyjsc ale wieczorkiem odczytam

Gość weszlam na ta strone
co ma zabrac dziewczyna??Kosmetyki do makijazu,elaganckie ubrania,buty na wysokim obcasie...i zapomnieli jeszcze napisac prezerwatywy!!!!!!!!!!!!!!Po co tam jedziesz zeby sie zeszmacic???Bedziesz tam sama i nikt ci nie pomoze jak cos sie stanie!!!!!!!!!!!!

Gość Greczynka z Polski
Nikt sie nie skarzył na prace tam, dziewczyny wracaja zadowolone usmiechniete i bogatsze takze w doswiadczenia...

Gość weszlam na ta strone
Gdyby to bylo takie piekne to wszystkie dziewczyny by tam jezdzily bo jak widac nie trzeba byc modelka zeby tam cie wzieli(rozpietosc wzrostu od 150-175)!alle w zyciu jest cos za cos szczegflonie w krajach takich jak grecja czy wlochy!Twoje kolezanki moze byly zadowolone ale nie wierze ze zarobily tej kasy bez czegos wiecej.

Gość Lolitka G.
co za dewotka!! a jesli dziewczyna pojedzie do Grecji i bedzie miala ochote na seks z kims to od razu znaczy, ze sie szmaci za granica??!!! pomysl troche zanim zaczniesz pluc jadem!!! mlode dziewczyny tez maja prawo przezywac romanse, zakochania, uprawiac seks, rowniez za granica, co nie oznacza, ze sa dziwkami!!! domyslam sie, ze jestes z armii Mohairowych Beretow, a twoje motto brzmi: seks to szatan ;] poza tym to tylko ty wciaz mowisz o kurweniu sie, seksie za pieniadze itd, bo autorka temau jedzie tam pracowac. Co, glodnemu chleb na mysli??

Gość ale praca hostessy
w klubie nocnym rozni sie trochce opd pracy w hotelu jako sprzataczka czy opiekunka do dzieci???Mozan jechac za granice i pracowac tam gdzie nie bedzie propozycji niemoralnych czy ciaglych zaczepek napalonych na wymalowana laske w szpilkach!!

I znowu kłótnie :-) Jakby chciała jechać sprzątać dziewczyna , to by pewnie pojechała, a zresztą znam takie które nawet na sprzątaniach , są bardziej narażone na napaści napaleńców domatorów, Tacy jeszcze gorsi.....

dziewczyno ty chyba nie masz pojęcia na co się godzisz da cię do baru z dziewczynami i za obsciskiwanie itp bedzisz miała płacone od drinków a moze odrazu trafisz na |Filis to ulica burdeli moze jeszcze ,,wizyty,, tzn wychodzisz z grekiem na sex

do agapi -dziewczyno 6 lat sprzatałam na mieszkaniach w atenach i nikt mnie nie napastował trzeba wiedziec gdzie idziesz, a praca w clubach i barach róznie bywa........

Gość Mam pytanie do
------>do Musu truskawkowego:Jak bylas z grecji to czy ktos zalatwil Ci ta prace czy pojechalas w ciemno?Jak najlepiej tam wyjechac?Po skonczeniu studiow jak nie znajde tu pracy bede zmuszona wyjechac.W Grecji bylam 3 razy ale w celach turystycznych:-)

Gość dimitriska
W ciemno to nie radze nikomu..... Grecja podobno się już nie opłaca, tzn zarobki coraz mniejsze , a życie coraz droższe, ale jest super, jeśli ktoś polubi tą mentalność. Byłam tam wiele lat, i do tej pory mam przemiłe wspomnienia. Sprzątań podobno mało, a do baru, czy night clubu , jak to tu ładnie nazywają trzeba... mieć charakterek ...... :-)

w ciemno absolutnie nie radze do olimpiady jeszcze było ok teraz jest o prace trudno bez języka greckiego jeszcze gorzej bo nie wszyscy znaja angielski zarobki za godz od5 do 6 euro wiecej nie dają czyli nie za bardzo

Gość Greczynka z Polski
Niewiem co myslec o tych waszych wpisach... Na dniach wyjade, jak bede tam miała dostep do netu to wam napisze na czym ta praca konkretnie polega, gdzie pracuje i jak jest. a wlasnie w Atenach sa kawiarenki internetowe? Jaki starter kupic do telefonu? Jacy tam sa operatorzy? i ile kosztuje starter, a ile sms czy rozmowy?

Gość GREKA
GRECJA PIEKNA JEST

Kafejki internetowe są. Starter kup sobie z Wodafonu , była taka promocja , karta z numerem kosztowała , 15 euro, a na rozmowy było 30 E. Ale obecnie nie wiem czy jeszcze takowe są.

Gość dddogó
do góry