Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemdziesiątka

ROCZNIK 1980 - zapraszam

Polecane posty

Tak, moj maz (kurcze nie moge sie przyzyczaic, ze to teraz jest moj maz :D ) jest Francuzem.

Gość tu sie podzial..
hmmm to tak jak moj ulubiony pisarz wiec odwoluje ze sa inni :)

czyli swoja przyszłosc wiążesz z Francją? A nie mysleliscie, żeby zostać w Polsce? Chyba głupie pytanie, gdybym miała okazje sama bym stad zwiewała.

Ja przepraszam za tyle pytań... ale czy poznałaś go tam czy tutaj... bo ciekawe to jest :) Czy poznalas go tam i zostałas czy tez dla niego wyjechałaś...

mamy wieczór 100 pytań do... MARGOT... to dzisiaj jutro, wybierzemy kogos innego, hi hi :D :D ;)

Na razie przyszlosc wiazemy z Francja; on ma tutaj prace, ja studia... Byc moze przeprowadzimy sie w przyszlosci do Belgii (moj maz pochodzi wlasnie z Belgii)... Chetnie wrocilabym do Polski; bardzo tesknie za rodzina i znajomymi, ale on nie zna w ogole jezyka... chociaz i jego tez mozna sie nauczyc... Trzy lata temu sama w ogole nie mowilam po francusku... W sumie na razie nic nie planujemy; zycie pokaze, gdzie przyjdzie nam zyc...

Gość tu sie podzial..
moze to przeze mnie, ale ja uwielbiam francuzow :) w sumie w moim zyciu jesli liczyc kraje poza polska to jakos dziwnie z francja bylem zwiazany i francuzami najbardziej. nigdy tam nie bylem, ale pojade do Prowansji i do Aix-en-Provence jesli dobrze pisze;)

Ja wlasnie mieszkam w Prowansji (na polnoc od Aix) a studiuje w samym Aix... ale szczerze nie znosze tego miasta! Tylu snobow na metrze kwadratowym nigdy nie widzialam!

Gość tu sie podzial..
przykro to slyszec Margot ale faktycznie trafilem hehhehe. a ja pojade tam z sentymentu troche :)

Gość tu sie podzial..
gdzie tam wrazliwy ... tylko udaje takiego bo to najlepszy sposob na kobiety jak mi powiedziecli ;)

:) ten tu sie podzial - to jest niewatpliwie piekne miasto, w ktorym odbywa sie wiele imprez kulturalnych, chociaz, moim zdaniem, jego slawa jest mooooocno przereklamowana! Aix jest modne! Aix jest drogie! Dobrze jest sie pochwalic, ze sie mieszka lub studiuje w Aix! To co, pogadamy teraz o kims innym ;):D

Gość tu sie podzial..
ja pojade tam nie z uwagi na terazniejszosc tylko przeszlosc Margot :)

ach ta technika :( zawsze coś sie psuje... fajnie jest mieć takie miejsce, do którego człowiek marzy pojechać...

Kiedyś też marzyła mi sie Francja :) ... winnice... jakies stare miasteczko nietkniete przez szalonych architektow... a poza tym jeszcze Finlandia... tylko nie mam pojecia dlaczego.. Ale zadne konkretne miejsce, zadne miasto

Gość tu sie podzial..
mam nadzieje ze nam wszystkim sie spelni to i pojedziemy gdzie tylko zechcemy :)

ja chcę jechać do Laponi, moze spotkam tam Świetego Mikołaja i odmieni on moje życie...

Mam pomysł... Kamiś :) Zabierzemy -tu sie podzial- do Francji... jego zostawimy... ja zobacze co chce... a my siup do Skandynawii... Ciebie zostawie w Laponii a ja juz sobie poradze ;)

Gość tu sie podzial..
do Laponii ? Mikolaj niedluo przyjdzie i moze sam przyniesie do Ciebie na miejsce odminae losu :)

:) etisss - ja wlasnie wrocilam z wakacji w Owernii (Masyw Centralny). Jest to najbardziej wyludniony region Francji, ale wyjatkowo przepiekny: wygasle wulkany, wysokogorskie plaskowyze, wrzosowiska, stare zamczyska, malutkie miasteczka z przeslicznymi domkami... Mysle, ze bardzo by Ci sie tam podobalo skoro lubisz takie klimaty! :) W Finlandii nigdy nie bylam... ale z wielka przyjemnoscia bym sie wybrala! :) Te surowe sniezne zimy, jeziora i lasy... Musi tam byc niesamowicie! :)

dobra zmieniam nicka na stalego bo tylko patrazec jak zaczna mnie podszywac :) tu sie podzial.. w nowym wcieleniu Kafowym ;) Masyw Centralny Margot ?? widze ze wiecej ludzi lubi tutaj ten klimat samotnosci :)