Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemdziesiątka

ROCZNIK 1980 - zapraszam

Polecane posty

Witaj brzydula :) Kamiś... qrcze! No zgadnij w czym siedzę......... papiery, papiery i jeszcze raz papiery :D

To widzę, że mamy ciekawą pracę:) Chociaż moja nie jest taka zła... najbardziej meczy mnie poranne wstawanko no i dojazd do niej :(

papiery paiery papiery......a moze takie kolorowe z krolami ludzikami i cyframi :) albo papiery tajne akta itd hehe;)

Prot Ty się ciesz, że nie musisz jeszcze pracować... :D Kamiś... ja też nie narzekam, jadę do pracy 3 minutki, w razie nudów net pod ręką :) ... ale ta monotonia mnie wykańcza... myślę o jakiejś zmianie. Może się uda.

mnie też te kolorowe z cyferkami, szkoda tylko że to nie moje wiec traktuje je jako papierki, a tajne akta... też juz kiedys przez to przechodziłam :D Jestem kobieta pracujaca:D

ja nie narzekam :) co prawda pracuje fizycznie teraz ale raczej rozrywkowo dosc wiec mnie to nie meczy ;) ale studia sie koncza i swiat doroslych przede mna juz:)

Aga 🖐️ brzydula - chyba nie taki jak każdy inny ;) aaa Prot... \"świat dorosłych\" - czyżby to znaczyło, że nadal czujesz się dzieckiem?

etisss >> powiem szczerze ze dopoki nie pracuje tylko studiuje to czuje sie zle baardzo zle i wkurza mnie to. kiedy czasem popracuje dorywczo to mi lepiej. jakos czuje siue taki ..zalezny od rodziny. wiem ze to niedlugo sie skonczy, ale jest jak jest.

Chyba wiem Prot co masz na myśli... ja pracuję od przeszło 2 lat... ani to mało ani dużo. Ale jak zaczęłam pracować od razu lepiej się poczułam... poczucie niezależności, samodzielności i rzeczywiście człowiek wtedy czuje się już dorosły. No cóż... czasem jednak zazdroszczę tym, którzy nie muszą. To naturalne.

dokladnie o to chodzi. fajnie jest ze mam czas na swoje hobby i tak dalej ale jednak wolalbym pracowac. w sumie teraz sie ciesze z tego co mam bo za granica nie bedzie czasu na wypoczynek jak sadze hehh:)

Więc korzystaj pókiś młody ;) Ja już zmykam do łóżeczka 💤 Dobrej nocki wszystkim Papatki 🖐️ i do jutra

Wczoraj uciekłam bez dobranoc, ale dziś już do Was biegnę powiedzieć dzień dobry 🌻

wczoraj się tylko przywitałam - dziś moze przyłącze się do dyskusji :) Ja jestem już po studiach ale nadal siedze w papierach :classic_cool:

Dzień dobry wszystkim :) Przerwa na dobrą kawkę... a za 2,5 godzinki do domku 🌻

Gość Wymagania do zał. banku
Witam :))) WItam :))))) jaki ładny rocznik :))) mam do niego sentyment ;) Pozdrawiam

taaa etisss a ja zaraz wyruszam pracowac ciezko :) jak ja bym popracowal przy papierkach szczegolnie tych kolorowych ;) przelew na Kajmany i bilet lotniczy heheheh a serio to chcialbym miec prace zwiazana z wyjazdami w teren baaardzo. marzy mi sie taka praca wlasnie:) milej kawki zycze i przerwy :) niedlugo koniec

A ja dzisiaj mam urlopek :D odpoczywam przy notatkach, a wlasciwie ich \"rozszyfrowywaniu\" :(

ja mam dziś w pracy trochę luźniej, ale za to wczoraj siedziałam do póżna :( Słuchajcie skąd jesteście? Sorry jeśli była już o tym mowa, ale niestety nie bardzo miałam czas czytać wszystkie wypowiedzi :(

Witam pięknie 🖐️... Odgrzebuję topik, ale może jest ktoś jeszcze prócz mnie???

Gość zwariowana80
witam jestem nowa przygarniecie mnie