Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemdziesiątka

ROCZNIK 1980 - zapraszam

Polecane posty

dziewczyny ???? wlasnie to mialem na mysli kiedy pisalem na poczatku ;)

a ja znowu w Zamosciu na lotnisku spedzilem chwilke czasu. ale coz kasa brak i trzeba bedzie zarobic na hobby ;) niech zyja spadaki:)

hi hi, dobranoc, pisałam dziewczynom które juz dzis poszły a ja jeszcze chwilke tu z Wami zostaje... cały czas pamietam o Tobie nasz rodzynku :)))

nawet mi nie mow bo mi az sie skreca serce z zalu. :( ja zaczalem kurs spadochronowy ale tylko raz skaklem narazie hehehe bo albo kasa albo teraz wprowadzili odplatnosc za badania i za same badania to bym bulil okolo 300zl. z dojazdem.

dlatego i ja mam duuuza nadzieje ze praca za granica pozwoli mi kiedys zaczac latac bo to mnie dokladnie kreci ;) licze na to i wierze ze sie uda wczesniej albo pozniej. nawet jako pan starszawy moge fruwac heheheh

jestes Kamis --- ale wiesz jak to jest. kiedy sie zaczyna gadac o tym to ja odlatuje heheh ale juz koniec o mnie bo nie tylko ja mam tutaj hobby :)

Życzę Wam dobrej nocki, a Tobie *Prot* życze wyjatkowo miłych snów, ... i jeszcze raz spróbuj powiedzieć, że ktos tu o Tobie zapomina... to... to.. :P 🌻

widzisz jak sie dopominam o uwage heheheh ?? dziekuje i Tobie rowniez zycze dobrej nocy :)

moje jedno juz zdradzone hobby a reszte zachowam w tajemnicy bo calkiem sie ujawnie :)

oooooo niezle :) zloty samochodowe !! ciekawe jak na kobiete zainteresowanie. co prawda moja kolezanka jezdzi lepiej ode mnie hehehh ale to fajne impreezy jak widzialem kiedys w tv zdaje sie :)

Owszem - nietypowe. Ale jest fajnie :D Dzisiaj własnie wróciliśmy ze Zlotu LKP (Lada Klub Polska)w Poraju koło Czestochowy. Mieliśmy kiedyś ładę ale sprzedalismy ją (jestesmy nadal sympatykami) a teraz jeździmy kartonowymi autkami :] www.cartoontrabant.pl

masakra z ta kafe :) mialem kupic nowke trabanta ale balem sie ze mi kasy nie starczy na ioplaty itd itd ;)

Normalnie przez 10 minut nie mogłam tutaj wejść :( Ja mam Trabanta 601 de luxe z czerwca 1990 r. i płacę za niego - 180 OC rocznie (Warta, full zniżek), przeglądy to niecałe 100 zł rocznie. Najwięcej to \"je\" benzu+olej (Mixol semisyntetyk Orlenu) :P Dlatego też chcę sobie kupić Trabika z silnikiem VW Polo na gaz bo trochu drogo...A tego sobie zostawię. Za 10 lat będe mogła go na żółte tablice postawić :D

to sa jakies pomysly niezle nawet :) ale trudno. nie kupilem. kupie sobie auto na wodor albo elektrycznosc bo ropa juz nie moze za wilee taniec skoro zasoby sie koncza. a to forum tak ma ze czasem nie da sie wejsc. mialem to samo ;)

Wiesz ja strasznie lubię to moje autko i jestem do niego emocjonalnie przywiązana. 4 września na osiedlu w Lublinie wybili nam po jednej szybie. Moja poszła tylna a mojego chłopaka lewa tylna. Moje autko stoi w Lublinie bo w wolnych chwilach jest w nim wymieniane zawieszenie...Niestety bardzo czesto się zdarza, ze to Trabant obrywa chociaż są inne auta \"do dyspozycji\" :( Dlaczego np ktoś nie wybił szyby tylko w moim i polonezie?? Albo bmw?? Ehhh, co za ludzie. Takich to w Toi Toi sie powinno topić uprzednio obcinając ręce przy samej dupie... ;/

ja spadam powolutku zegnam sie i dobranoc zycze wszystkim :) co prawda nikogo juz nie widze ;) ale skrzatom opiekunczym topiku hehhehe w takim razie:)

ooooo jestes !! ale i tak sie pozegnam :( ludzie sa wredni i trzebaby im te rece poucinac czasem. :) do uslyszenia i zycze Ci dobrej nocy :)