Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wronka_

Hej, dziewczyny i kobiety, podajmy rozmiary swoich staników

Polecane posty

Gość filigranowa.....
widze ze wiekszosc ma wielkie piersi ;) ja mam 75A czasami B i wiecie co? ciesze sie z tego :) moglyby byc ciut wieksze - takie jak przed okresem, ale ogolnie nigdy nie marzylymi sie wielkie cycki pozdrawiam dziewczyny zadowolone ze swoich biustow

75B - cudowny, jędrny biuścik, sprężysty jak materac. I będę się kłócić z każdym, kto stwierdzi, że to za mało. Mój facet za nic w świecie nie puściłby mnie na operację powiększania:P

Gość Wam to się
naprawdę nudzi w domu,żeby podawać sobie rozmiary staników! Po co??? Żeby siędowartościować może?? Wasi faceci jakby się o tym dowiedzieli powiedzieliby że jesteście żałosne... to w ogóle jest bez sensu! Po co mi rozmiar stanika Zosi czy innej laski??? Zeby sobie pomyśleć że jedna ma większe a druga mniejsze?? co to ma wspólnego ze zdrowiem czy urod?? prędzej z głupotą...

Gość juliaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o matko i corko same pameleeeeeeeeeeeeeee:P ja mam 75A i jestem zadowolona chlopcy chyba tezzzzzzzzzzz bo mnie lubiaaaaaaaaaaaaaa:P:P:P:P:P a powodzenie nie zalezy od wielkosci biustu ale od sposobu mysleniaaaaaaaaaaa moj e kobitkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):) calusyyyyyyyyyyy paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:d

Gość tez duzeeeeee
no dziewczynki z pierozkami co was tak malo tu?hehe wstyd podac? ps.pozdra dla wiekich cyckow:P

Gość aniiiiiii
jejku ja mam 70 A ;( strasznie nad tym ubolewam ;( mam takie małe skurki :( dopiero jak utyję to robią się większe - muszę sie trochę podturlać i wówczas jest szansa na okrągłe 75 B :)

Nierozumiem po co te z małymi piersiami dodają jakieś nie[potrzebne komentarze typu \'faceci mnie lubią bo mama małe\' macie kompelksy chyba, dlatego tyle niepotrzebnych slow pytanie brzmialo jaki masz rozmiar stanika, a nie czy faceci cie lubią, i kto jest gorszy a kto lepszy

Gość MIIIIIkusia
DZiewczyny jak ie sa rozmiary po kolei...najpierw jest 70A tak???? a pozniej???

Gość 76 POD BIUSTEM
i 91 w biuście. Jaki to rozmiar???

Gość cycuszek
noszę 75B i jestem dumna z moich piersi, są b.jędrne. uważam że to ważniejsze niż ich rozmiar.zresztą mój jest wystarczający. noszę bluzeczki bez stanika, sutki sterczą, faceci sie ślinią... tak......fajnie jest! Pamietam jak byłam kiedyś u mojej ginekolog i zrobiła mi kontrolne badanie piersi. Powiedziała, że widziała w swojej karierze wiele biustów, ale tak zgrabny i twardy jak mój to absolutna rzadkość!

Gość hej cycuszku
fajnie masz! ja mam 80 D, czyli obwisłe sadełko

Gość bjkkfjhwoeuihuh
70 D

Gość cipolinka
a ja nie nosze stanika:D:D

Gość chog
ja mam zerowke, nie jestem dumna z tego

Gość zabeczka
75 d czasem 80 d ale mam 14 latek i jeszcze rozna wiec moze bede miec ee?:):)

Gość jka zwykle deski sie tlumacza
kogo to obchodzi czy je lubisz , czy nie, czy chlopak lubi itd. odp na pytanie w topiku a nie jakies smety:/ laura diaz kogo to obchodz z kim sie bedziesz klocic i co mowi twoj chlopak:O przeciez nie powie ci ze mu sie nie podobaja:P

Gość jka zwykle deski sie tlumacza
ja natomiast 85A i nie uważam, że to zły biust, bardzo go lubię bo jest taki całuśny :) mój mężczzyna robi "dzubek" i już ma całą pierś w buzi :)

ja nie wiem jakie staniki,zawsze przymierzam bo kazdy inny.. ale z ciala,co obliczalam to mam 95B wiec jak sadzicie jaki typ stanikow najlpeszy,i z jaka numeracja najczesciej,bym nie musiala przymierzac polowy:)

Gość zabeczka
do jka zwykle deski sie tlumacza ja bym byla zalamana gdybym mila taki biust jak ty;)

Gość ja mam staniki 70B
ale małe raczej;)

Gość Agatkaaaaaaa
nosze 75B, ale ostatnio kupywalam stanik w niemczech i musialam wziac 75C, nigdy nie nosilam takiego rozmiaru, chyba musieli sie pomylic jak drukowali metke

Gość animka x3
looool ja mam 13 lat i 75A ;) dla mnie to ok bo dopiero dojrzewam :D