Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł 26

Trudna sytuacja uczuciowa! Nie ma w niej idealnego wyjścia. Może pomożecie?

Polecane posty

Gość Paweł 26
szczególnie jak ja zrobię kolację bardzo mnie polubili rodzice jej meża cieszą sie ze pomagam ich córce oczywiście nie mają nic przeci temu ze tam mieszkam i ja ********

Gość naciągane
załóż sobie czarnego nicka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pawel nie lepiej zasdtrzxec sobie pseudo?wszystko robi sie zagmatwane. Nie rozumiem po co ta sprawa. Generalnie opowiedziales co i jak, chodzilo Ci tylko o to, ze boicie sie reakcji meza a teraz wszyscy Was oceniaja....skoro sie kochacie to w czym problem?w kasie?wybacz ale jesli kasa jest kryterium dla ziazku to nie wierze w Twoja milosc i ona tez nie powinna

Gość u-u-u
Nudne to sie zrobilo... Chyba wszystko juz zostalo powiedziane na ten temat 🖐️

Gość Paweł 26
Nie wiedziałem że tu jest tylu podszywaczy:( Mogę tylko npiasać że kocham ją i że mam nadzieje być razem z nią.

Gość naciągane
topik umarł

ludzie , Paweł czy nie stać twoje szare komórki by wymyśleć jakieś nowe szczegóły do tej historii/ Cały czas to samo piszesz. Gdyby nie podszywacze to nawet 3 stron bys sie nie dorobił

Gość u-u-u
Sorry ale to dla mnie co piszesz jest takie bla-bla-blaaa Powtarzasz sie caly czas Wydaje mi sie ze w twoim przypadku tego typu gadanie to tylko "slowa slowa slowa "i nic innego.. Jak juz wspomnialam latwiej jest mowic-trudniej zrobic

Gość u-u-u
to co napisalam wyzej dotyczy oczywiscie pawełka :classic_cool:

Gość no i co bylo dalej
Pawle, jestes tam????? haloooo!!! Czy ktos mi odpowie?

bardzo ciekawa historia,,,no coz,,nie potepiam cie,choc oczywiscie achowaliscie sie oboje bardzo podle w stosunku do jej meza,,,ale,,,pokrecone sa losy ludzkie i niewiadomo,co nas spotka,,ja miałąm podobna historie,ktora wlasciwie sie jeszcze nie zakonczyła,,no coz podobna i nie podobna,u mnie najpierw była obopolna separacja potem poznałam kogos a potem dowiedział sie o tym moj maz,ktory jak sie umowilismy nie był juz moim mezem(tylko na papierze,ale nawet on sam zaproponował,zebysmy sie do siebie nie wtracali i sie nie kontrolowali),to była bardziej jego decyzja niz moja,,,poczym,,mu nie wyszło z dziewczyna,a mi-jaknajbardziej tak!!!wiec jak on sie dowiedział o tym,ze RAZ!!! spotkalam sie z innym poprostu wpadł w szal!!!moze kiedy indziej opowiem wam o dalszym ciagu mojej historii,,,a teraz cchiałabym ustosunkowac sie do twojej.wiec uwazam,ze powinniscie jaknajszybciej pomyslec o rozwodzie tej kobiety i zyciu razem oficjalnie,,,wiem,ze to bedzie bardzo ciezkie,ale,, czasem trzeba upasc bardzo nisko,zeby moc odbic sie od dna,,,nie ma nic gorszego jak potajemne schadzki zakochanych,przy czym jedno z nich jest w zwiazku małżenskim,we wszystkim jest idealne wyjscie i choc moze cis ie wydawac,ze wszyscy na tym ucierpia to jednak w dalszej perspektywie na pewno bedzie wam idealnbie i nie bedziecie sie musieli niczego obawic,a tak drzycie na kazdy dzwonek,na kazdy krok na korytarzu(a mzoe to on-przyjechał wczesniej i zrobił niespodzianke,,,)-dla mnie to byłoby koszmarem,takie zycie w strachu,,,a jesli chodzi o pieniadze,to juz musze cie potepic!!!nie masz prawa wydawac jego pieniedzy,kiedy on ciezko zarabia a ty za jego plecami sypiasz z jego zona,,,to podłe.dla miłosci nie ma znaczenia czy ktos jest bogaty,jesli to prawdziwa miłosc-uda sie wam.a jesli wazniejsze sa pieniadze,,,to,,,wspolczuje,,,