Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł 26

Trudna sytuacja uczuciowa! Nie ma w niej idealnego wyjścia. Może pomożecie?

Polecane posty

a co jezeli mąż zarabia dużo a nielegalnie? z dziadków tez niewiele zciągną - przygotuj się że to ty będziesz utrzymywał piecioosobową rodzine z 1200 zł.

Gość ggggggggg
let me get this....- RACJA :D

Gość Paweł 26
Nie wiem co robił w Londynie, ale chyba musiał się liczyć z tym że jak zostawi swoją rodzinę samą to nie będzie miał do czego wracać? Ciesze się że ona jest w ciąży i da mi potomka a jednocześnie dowód naszej miłości. Ona jest dla mnie wszystkim i zrobie dla niej wszystko. Wie o tym i to szanuje. Jakim więc prawem mówicie że ją skrzywdziłem? Oboje tego chcieliśmy i jesteśmy z tego zadowoleni. Nie jestem tchórzem, nie uciekłem wiedząć że ma dzieci z kimś innym. Kocham je jak swoje i jestem bardzo szczęsliwy. Jej mąż nie ma szans żeby zabrać nam dzieci i chyba powninień podpisać papiery rozwodowe.

Gość u-u-u
Wg ciebie Maz jadac za granice na pare miesiecy,by zarabiac pieniadze dla rodziny powinien zdawac sobie sprawe,ze nie bedzie mial do czego wracac??????? Żalosny jestes...moj chlopak jest juz w Anglii rok(bylam u Niego w te wakacje) i nawet mi przez mysl nie przeszlo by Go zdradzic... On wie,ze mimo tak dlugiego okresu czasu bedzie mial do kogo wrocic-DO MNIE! Nie jest mi latwo bo bardzo tesknie-On takze,ale robi to dla Nas by zarobic pieniadze na wspolna przyszlosc,na mieszkanie,studia uzupelniajace,auto(bo w Polsce jest bardzo ciezko o dobra prace nawet dla tych co ukonczyli uczelnie wyzsze)..I bardzo Go za to szanuje.. Wydaje mi sie ,ze jak zabraknie tobie i twojej "kobiecie" kasy na codzienne wydatki to szybko ulotni sie TO COS co nazywasz miloscia...Pozozdanie rozgoryczenie i zal.. :o

Gość czytam i nie moge.....
jestes niepowazny. co to jest " musiał się liczyć z tym że jak zostawi swoją rodzinę samą to nie będzie miał do czego wracać"??? facet, maz, ojciec 2 dzieci wyjechał, jak miliony polakow, zeby zarobic sensowniejsze pieniadze i zapewnic swojej rodzinie jak najlepszy byt!!! przeciez nie wyjechał na zawsze bo taka miał zachcianke. a po co teraz wraca???

jezu jestescie okropni. Najlepiej psy na nim wieszac. Przeciez sila jej nie wzial na litosc boska ludzie!!!!oboje tego chcieli. A on, gyby ja kochal to dbalby o nia, co z tego ze kase przesyla jak nie ma go gdy ona i dzieci moga go potrzebowac. czemu nie wzial ich ze soba. Ludzie, nawet nie wiadomo czy tam nie ma rodziny w tym londynie boo i skad? czemu przyjezdza tak rzadko???popatrzcie na to tez z tej strony. W zyciu NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY, gdyby byla szczesliwa z mezem, ktory jest daleko nie dopuscilaby sie tego czynu. Skoro nie byla w czym problem?ona jest dorosla, on jest dorosly....to ich decyzja i ich zycie.

niestety Ciocia ma racje... z roznych przyczyn troszke wiem o alimentach i nowych przepisach. radze sie dowiedziec. zona moze fige dostac bo jest w zwiazku konkubenckim z toba.. tak to teraz pokrotce wyglada. moze cos z pomocy spolecznej MOZE.... ale tez bym nie liczyla. szukaj pracy czlowieku zamiast siedziec na kafe i to szybko!

Gość Paweł 26
Muszę Wam się do czegoś przyznać. Pojawily się tu i ów dzie zdania, że jest to prowokacja z mojej strony. :) Rzeczywiscie tak jest, dziekuje za uwage. :) Fantazjuje sobie i tyle a wy daliscie sie glupio podpuscic :) :D:D:D

Gość u-u-u
dlaczego napisales ze jej (jeszcze )maz nie bedzie mial szans by dzieci zostaly u niego??? Jak odbedzie sie rozwod(a to jest raczej nieuniknione i dobrze!)z jej winy(zdrada)to kto bedzie mial "wieksze"prawa do dzieci??? Gdzie bedziecie mieszkac po jej rozwodzie?? U ciebie? bo maz zapewne wyrzuci ja na zbity pysk Naiwny jestes..

Aż sama zaczęłam się wkurzac jak przeczytałam tą historię. I bardziej tutaj to ona wydaje mi się tą złą i niż ten ów Paweł. On nie ma żony, nie jest związany z nikim żadnym ślubem. A ona miała zobowiązania, miała męża i dwójke dzici a pomimo to podświadomie poszukiwała kogoś takiego jak Ty Pawle. Dośc irytująca historia. Ale gdyby patrzeć na to z drugiej strony. To skąd ona moze mieć pewnośc ze jej mąż był jej wierny przez ten ostatni rok lub więcej czasu ? Był w obcym kraju, sam bez rodziny. Kto jej może zagwarantować jegow ierność. Gdyby naprawdę ją kochał to chyba przyjeżdżałby częściej bo widząc ilość przesyłanych pieniędzy to stać go było na to. Równie dobrze to jakby chciał mógłby tam również mieć dziecko z jakąś obcą kobietą lub żyć z kimś w konkubinacie z tą różnicą ze nikt by o tym nie wiedział. Tylko ze tego to nikt nie udowodni gdyby rzeczywiscie tak było. Takiej opcji nikt nie przewidział. Po męzu gdyby przyjechał nie byłoby widać teoretycznej zdrady a po niej widać i to bardzo. Nie mniej jednak to jego mieszkanie i jak juz sprawa się wyjaśni to zastanów się gdzie Ty będziesz z nią mieszkał człowieku ???? Tutaj głównie jest problem majątkowy oraz koniecznośc aby mąż poznał prawdę. Napisz za miesiąc jak ta historia się zakonczyła bo mnie aż strach ogarnia na myśl czy to przeżyjecie bez uszczerbku na zdrowiu.

Gość Paweł 26
Nie wiem co napisać. Jej mąż napewno wyjeżdzając za granicę myślał o swojej rodzinie. Chiał żeby lepiej się jejmu i rodzinie żyło. My (ja z jego żoną) wykorzystaliśmy moment. Zakochaliśmy się i wiemy że razem jest nam najwspanialej. Dbam o nią. Okazuje jej więcej uczyć niż mąż, jestem lepszy w łóżku i jestem zawsze przy nie. Ona potrzebowała wsparcia, była nieszczęśliwa a ja jej dałem szczęście. Miłoś jest wielka i dlatego chcemy być razem za wszelką cennę.

Gość u-u-u
a moze to nie jest prowokacja-tylko dostales po dupsku dlatego teraz z podkulonym ogonem(i co za paradox glupawym usmieszkiem) pasujesz.. Czy tak czy siak kretyn z ciebie i tyle 🖐️

Gość naciagane
bo jakoś nie wyobrażam sobie że mógł zamieszkać a co z rodziną pawła i tej laski? a co z jej teściami dobrze że to prowokacja

Gość u-u-u
dasz jej szczescie...taaaaaa :o przy tamtym jak widac tez za bardzo nie byla szczesliwa jakas taka niedopieszczona i w ogole (buueheheh) zal mi dzieci ojjjjjj pieronsko mi ich zal..

Gość naciagane
bo jakoś nie wyobrażam sobie że mógł zamieszkać a co z rodziną pawła i tej laski? a co z jej teściami

Gość Paweł 26
Nikt sie nie podszyl, po prostu trafila u-u-u z tym, że chcialem sie zawinąć z podkulonym ogonem po tym jak mnie tutaj osaczono.

Gość naciagane
no to napisz co z tymi jej teściami a twoi rodzice co mówia na to wszystko?

Gość Pawel 26
Jest jak jest sytuacja sie niedlugo wyjaśni :(

Gość naciagane
jakoś wydaje mi sie mało prowdopodobne że teście jej nie odwiedzają a skoro jest w ciaży z toba w 7 to co im mówi ze jest z ich synem?

Gość Paweł 26
Ta kobieta jest wyjątkowa. Zaczarowała mnie, jest idealna i bez niej nie potrafie żyć. Wiem że to nie ok, ale zakochałem się i teraz tylko o niej myślę. Ona mnie nie wybrała bez powodu. Urodzi mi niedługo moje dziecko i to jest dowód. Jej mąż jest frajerem że ją zostawił, bo przegrał tym samym ją. Ciesze że tak się stało bo dzięki temu ja jestem jej mężczyzną i jestem szczęślwy. Nie pozwolę żeby jej mąż chciał zaszkodzić mojej rodzinie i ją zepsuć. Musi płacić alimenty bo to on w końcu spłodził dzieci. Nie ucieknie przed tym i mam nadzieje że po konfrontacji zniknie raz na zawsze z naszego życia.

pawel 26 jak piszesz prowokację ( ja osobiście wcale nie jestem ich przeciwniczką ) to prócz tego że napiszesz ciekawy poczatek musisz mieć jakieś nowe dane, wnioski, szczegóły które poprowadziłyby dalej dyskusję. Nie możesz ciagle powtarzać tego samego bo to staje sie nudne i konczy sie dyskusja. Była ty jakiś czas temu na forum mistrzyni tego gatunku niejaka Beata herbata- ciagneła tenat z 2 tygodnie. Musisz jeszcze poćwiczyć

Gość o Pawle26
Paweł napisal: "ja wolałbym nędzować i być cały czas przy swojej kobiecie" .... więc o co mu jeszcze chodzi? Właśnie to go czeka! Bedzie nędzowal, ale bedzie przy swojej kobiecie. Nad czym tu się jeszcze zastanawiać i po co ten topik skoro sam na swoje pytania już sobie odpowiedzial? :D

Gość naciagane
no dobrze przyjęlismy to co napisałeś

Gość Paweł 26
Nie zwracajcie uwagi na poszywaczy. To widać że nie ja pisałem, żalośni ludzie.

Gość naciagane
napisz ocś o tej rodzinie w końcu i tescie tak pozwalają Ci mieszkać z żoną ich syna hmm>?

Gość u-u-u
czujesz sie osaczony??? Ty silny,inteligentny,mlody,odpowiedzialny mezczyzna?? Niedlugo zostaniesz tatusiem i takie tammm Mase klopotow spadnie ci na glowke i co wtedy?? Moze wtedy rzeczywiscie poczujesz osaczenie-ale nie spowodowane wyrazaniem opinii przez osoby na kafeterii(tak jak to sie dzieje w tej chwili )ale przez zycie!tak tak dorosnij wreszcie!

Gość naciagane
to sobie załóż czarnego nicka

Gość Paweł 26
dlaczego jestem takim debilem? tak tesciowie wpadają do nas czesto jest zajebiście