Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 prawie 30

Rocznik 1976 - chyba tez moze si臋 spotka膰?

Polecane posty

Go艣膰 prawie 30
wklej臋, wklej臋 ale mo偶e p贸藕niej, bo nie mog臋 nad膮偶y膰 troche tu, troche tam i jeszcze real :D :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 prawie 30
Fredi, a ty co czytasz na kafe ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie 30
Fredi, prosz臋 Ch艂opi chodzili po polu pionowo i poziomo. Ch艂op pa艅szczy藕niany musia艂 znosi膰 panu jajka. Chemik pracuje dlatego w bia艂ym fartuchu, aby nie wy偶re膰 dziury w ubraniu. Car si臋 zlitowa艂 i zamieni艂 mu kar臋 艣mierci na do偶ywocie By艂a to wyspa po艂o偶ona z dala od morza Boryna by艂 te艣ciem 偶ony syna Antka Hanki. Bohater贸w "Krzy偶ak贸w" dzielimy na historycznych i erotycznych. Bi艂 swoja 偶on臋, z kt贸r膮 mia艂 dzieci przy pomocy sznurka. Beniowski zabi艂 6 Kozak贸w. Jeden z nich umar艂, a inni uciekli. Od czas贸w Kopernika Ziemia kr膮偶y wok贸艂 S艂o艅ca. Na globusie wyr贸偶niamy po艂udniki, p贸艂nocniki i ca艂e nocniki W臋giel wyst臋puje na ca艂ej kuli ziemskiej, na przyk艂ad w mojej kom贸rce. W czasie mg艂y latarnik wyje na latarni i tym ostrzega okr臋ty Europa to kontynent ziemski. Na ukszta艂towanie powierzchni Ziemi maja wp艂yw jej trz臋sienia oraz wulkanizacja. Baca bardzo d艂ugo gada艂 turystom, 偶e milczenie jest z艂otem Wietrzenie ska艂 jest poj臋ciem czysto teoretycznym, bo wszystkie dawno wywietrza艂y. W臋giel powsta艂 z paproci, skrzypk贸w i wid艂ak贸w Marynarzy o jednym oku nazywamy piratami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iniemamocna
hej! jest tam kto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie 30
ja czuwam na posterunku :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iniemamocna
M贸wi臋 wszystkim dobranoc - m膮偶 wo艂a hhehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie 30
pozdr贸w m臋偶a, jak wo艂a to biegnij, nie b臋dziesz zapewne za艂owa膰 pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie 30
dobranoc? Fredi, idziesz ju偶 ? iniemamocna idzie do m臋偶a, a ty ?

Udost臋pnij ten post

a ja nie mam ani 偶ony, ani tym bardziej m臋偶a :P Cho膰 jeszcze nie dawno chcia艂em, ale teraz hmm zastanawiam si臋 czy nie lepiej by膰 samemu A ten mandarynkowy koszmar znam :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie 30
dobranoc, uciekam ju偶 i do zobaczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie 30
Fredi - dlaczego samemu? smutno, uwierz. Mandarynkowy koszmar s艂ysza艂am te偶 ogl膮daj膮c Sopot, prze艣laduje mnie do dzi艣 M膮偶 i 偶ona s膮 ok, wiesz.

Udost臋pnij ten post

witam, melduje si臋 kolejna z rocznika \'76 pi臋kny rocznik, a偶 czuj臋 si臋 wzruszona, 偶e spotkali艣my si臋 w tym miejscu, w tym czasie ech.. ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie 30
Mika, witaj z jak daleka jeste艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie 30
wielkopolska wita Ci臋 Mika , a teraz musze spa膰 , bo jutro praca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie 30
pa, do jutra 馃挙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiosenna
podno艣cie Kochani!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iniemamocna
witam wszystkich szerokim u艣miechem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iniemamocna
Hej! Moje miasto to gr贸d Kopernika i pyyyyyyyyszne pierniczki:)

Udost臋pnij ten post

إن خدمة الرسائل القصيرة وهي باكورة خدمات مشروع الجزيرة موبايل ستتيح للمشتركين الحصول على المعلومات وآخر الأخبار، حتى وإن لم تسنح لهم الفرصة أو الوقت لمتابعة الأخبار المفضلة بالطرق التقليدية المعتادة. :D Je艣li kogo艣 obrazi艂em to przepraszam :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iniemamocna
Fredi, wida膰 偶e lubisz stawia膰 wyzwania i zagadki:) przet艂umacz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie 30
Witajcie kochani, terza tylko na chwilk臋, ale wieczorkiem b臋e z wami, je艣li i Wy bedziecie 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie 30
jak min艂膮 dzionek, hm? U mnie ci臋偶ko by艂o, jak to w poniedzia艂ki zazwyczaj, ale wazne, 偶e ju偶 mam go za sob膮. Teraz ju偶 moze by膰 tylko lepiej, co ja m贸wie, musi by膰, jest ju偶 ok. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

A u mnie mija jak kazdy na lenistwie :) tzn. na wypoczynkowym urlopie :D Pozdrawiam 馃尲 i do nastepnego :D PS. W艂a艣nie dosta艂em na gg: Sopot, Mandaryna w艂a艣nie zako艅czy艂a 艣piewanie... publika szaleje: - Jeszcze raz, jeszcze raz ,jeszcze raz!... No dobra to za艣piewa艂a, sko艅czy艂a, a publika... - Jeszcze raz.. No i tak trzeci , czwarty pi膮ty ...dziewi膮ty raz... W ko艅cu ju偶 zrezygnowana do publiczno艣ci. - Kochani ale ja ju偶 nie mam si艂y 艣piewa膰... A publiczno艣膰... - Ku*wa 艣piewaj a偶 si臋 nauczysz... PS. A tamten to dla Was do przt艂umaczenia :D ja mam sie m臋czy膰? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie 30
Fredi, uchyl r膮bka tajemnicy i cho膰 ma艂y fragment przet艂umacz, a propos urlopu , ty to masz dobrze, ja ju偶 nie pami臋tam o moim :( Gdzie si臋 reszta 76 podziewa, nie wierze, 偶e nas tak ma艂o. 馃憚 dla 1976

Udost臋pnij ten post