Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adzium shock

Pod wpływem depresji mogą w nas wejsc złe duchy

Polecane posty

Gość aniolllllllk
florek :o wspolczuje twojej przyszłej zonie, telewizje trwam tez ogladasz? a radio maryja?:O

Gość hmmmz
powyuzszy wpis jest IDEALNYM przykladem podejscia do katolkiow

Gość hmmmz
facet napisal jak to jest z punktu widzenia KK a oczywsicie HIPER tolerancyjne POLACTWO go zgnoic chce co za popierd... kraj

Gość OOOO**
którym się wydaje ze tylko oni moga wypędzać duchy!

Gość adzium nie wiem
Ja zgadzam sie z duuuuuuuudi shakin- co do kwesti tego, ze Bog jest jeden hmmmmmmmz Skoro pragniesz tolerancji- powinienes zaakceptowac to, ze nie wszyscy wiera w to co Ty...I ja pisze tylko tyle, że gdyby mnie cos opetalo nie prosilabym o pomoc ksiedza- bo wierze inaczej niz Ty :) Ty nie poprosil bys o pomoc autorki tej strony- to dokladnie tak samo:)

Gość Nie histeryzuj
hmmz!!! Każdy ma prawo sie wypowiedzieć!!!

Gość eeelka
Zaden lekarz psychiatra nie potwierdzi tego,ze tkwia w Tobie zle duchy.Diagnoza jesr jedna S C H I Z O F R E M I A.Dostaniesz recepte na te chorobe. Finito.

Gość hmmmz
hahahahah kolejna bzdura !!! masa lekarzy psychiatrow wspolpracuje z egzorcystami wykluczajac chorobe psychiczna no i jak mozna dyskutowc jesli sie wali takie falszywe argumenty???

Gość OOOO**
Chyba kilkoro lekarzy!!! Bo ja sie z takim nie spotkałam:)

Gość hmmmz..
jesli sie nie spotkalas to znaczy ze nie istnieja tacy ???? bardzo ograniczona jestes jednak a to podobno katolicy sa tacy hehhhe ja przyjnajmniej troche czytam o innych religiach a nie wale bzdurne argumnety

Gość menchu
ze strony ::::Jeżeli odczuwasz brak ochoty do życia, zrezygnowanie, ogólną niechęć, obojętność, osłabienie, nieczułość, chłód, brak entuzjazmu, bezwład decyzyjny lub lęk przed podjęciem decyzji, marazm to bardzo prawdopodobne, że można Ci pomóc. Brak ochoty do życia jest dość częstą wskazówką na to, że do czynienia mamy z nawiedzeniem. Bardzo często duch tak silnie czerpie z nas energię, że nie mamy już na nic ochoty, nawet na rzeczy, którym wcześniej oddawaliśmy się z przyjemnością. :::::: czuje sie podobnie :o

Gość dajcie spokoj..
ludzie ??? co z wami ?????? XXI wiek jest !!!!! a wy zabobon i ciemnota . sami katolicy widze sa tutaj nawet ci cio sie wykrecaja z tego hahahahahah

Gość Florek
Dlaczego uważacie że jestem zły ? Mówię swoje zdanie, ale nikomu nie zabraniam dzielić się swoimi opiniami. Nie jestem ograniczony, chodź przyznaję że nie znam się dobrze na innych religiach. Dlaczego katolicyzm kojarzy się niektórym z zabobonami i ciemnotą ? Kościół Katolicki to droga do zbawienia, dlatego że pozwala poznać Jezusa Chrystusa. On miał (i ma) moc nad złymi duchami, więc jeżeli się mu człowiek zawierzy to żaden demon go nie ruszy. Z Panem Bogiem !

Gość Eksterioryzator
Coś w tym wszystkim jest, ale przyczyną chorób najczęściej nie są duchy zmarłych to pewne :P

Gość malowana lalka
Hej. Proszę uspokujcie mnie ! Po tym, co tu przczytałam ciągle o tym myślę. Ostatnio jetem przygnębiona, i błagam Was, szczególnie autorkę, żeby mniej jakoś upokoiła. Mam pytanie. Przecież psychologowie czy psychiatrzy też leczą depesję, często z powodzeniem. Więc co się wtegy dzieje z tym Duchem, jeśli to prawda ? Czasem depresja też sama przechodzi. Bładam napiszcie mi, że to nie zawsze jest Duch. A jeśli ktoś mam takiego Ducha, to jak go się ma pozbyć, czy może to zrobić bez pomocy specjalisty ?

Gość HUHUH
Ja też to czytałam ale początek i dalej nie czytam. Może tak jest może nie i co? Martwisz się. Mnie depresja dopada już od wielu lat i jakoś sobie radzę. Narazie prochów nie biorę. Przestań o tym myśleć, to mogą być bzdety. Nic mądrego Ci nie powiem bo sama nic na ten temat nie wiem. Ale ..... nie ma tego , nie czytałam, ot i tyle.

Gość _ola_ola_
www.egzorcysta.pl, polecam, sama sie zaczytywalam, duzo tam jest wyjasnien na temat zwiazkow miedzy stanem emocjonalnym a stawaniem sie ofiara dla negatywnych energii, w tym dla duchow

Gość kapciuszek
do autora- mnie tez wyśmiewają - ale ja tez w to wierze co ty. jestem z toba .wiem ze mam ducha w sobie i mam depresję chyba bo często niechce mi się nic - praca dom i Pierwsza Miłośc.

Gość Wyleczona
Adzium Schok widzę ,że porzestałes brac udział w dyskusji ale spieszę ci na odsiecz!!! Ja też się o tym dowiedzialam ik wysłalam zdecydowany sprzeciw a chorowalam na nerwice depresyjna 20 lat i byłam stale na lekach. Miałam meczące stany lekowe. Ustapily. Nie mozna pozwilic na zerowanie na naszym lęku!!!.Jak ktos w to nie wierzy to trudno.

Witam!:) szukalam czegoś innego i odnalazlam ten wygasły topik. To co napisala Adzium Schock jest w 100% prawdą! Sama przez to przeszłam( opetanie) :(i byłam egzorcyzmowana:) Mialam depresję i jestem super zdrowa!!! Piszę o tym po to aby i inni w depresji i nerwicy mogli uzyskać pomoc:)

Gość **********************
wedle egzorcystwo, zle duchy wchodzą w ludzi, ktorzy sa oddaleni od Bogas, nie wierza w takich łatwiej wejsc.

No to w moim przypadku zupelne PUDŁO z takim argumentem. Chyba to sobie sam(a) wykombinowałe(a)ś? A może \"nauki kościelne\"?

Gość power tur
Nie wiem czy to prawda czy nie, ja czuję sie tak podle ze poddam sie wszystkiemu byle wyjsc z tego gówna które jest we mnie. nienawidze mojego życia. Najgorsze jest to ze mam wszystko a nie mam psychiki jest zżerana przez cos od środka. Codziennie słysze myśli, nie swoje... cudze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość power tur
ktos kto nigdy nei czuł sie tak fatalnei nie zrozumie i bedzie sie smial. kto wierzy w to wie co przechodzi a to co przechodzi jest straszne !!!!!!!!!!!!!!

Gość paweł kicz
Tylko dlaczego ta baba chce zeby podac jej wszystkie dane ? Adres zamieszkania i dane osob tam mieszkających, przeciez jest ochrona danych osobowych, wogole mam jej podac swoje nazwisko ?????????? przesada. Powinno to byc albo osobiscie, albo bez tych danych

Gość Pau - linka
DUCH - to nasz krytyk - zgadza sie !!

Gość -buuuuuu
tez cos we mnie siedzi.czasem nie chce czegos zrobic a tu wbrew sobie robie.to glupie ale tak jest.aile razy zdarzy mi sie pisac tak niemile slowa, ze jak skoncze to mi przykro.ale wtedy jaest za pozno.to nie ja.ja jestem mila i fajna, to we mnie cos wstepuje od czasu do czasu.i zapewniam,ze to wcale nie jest zabawne.podejrzewam u siebie jakas schize albo sama nie wiem.rozpie...swoj zwiazek z facetem ktorego bardzo kocham.systematycznie i skutecznie cos ciagnie mnie do tragedii.i to nie jest smieszne.wcale!!!!!

Gość ludzie no...
cala dyskusja jest troche denna :( jedno co mi sie z tego przydalo to podanie stronki przez Florka, z ktorej bede chetnie korzystac...dotad jej nie znalam....acha...ja reprezentuje zawsze stanowisko kosciola katolickiego...jakos tylko KK moze mnie przekonac :) a Wanda Pratnicka ? to zwykle zdzieranie pieniedzy z ludzi, nic wiecej...ale prosze, jesli to komus odpowiada...

Gość cos w tym jest ale .......

Gość jedno jest pewne
nie ma swieckich egzorcystow, a jesli ktos sie za takiego uwaza to na pewno nie dziala moca JEZUSA i Bog nie ma z tym nic wspolnego. Juz w starym testamencie Bog poprzez prorokow przestrzegal, by nie kontaktowac sie z duchami...zawsze konczy sie to dla czlowieka jakas tragedia! Na poczatku, owszem, moga byc i uzdrowienia, szatan moze odstapic od dreczenia kogos choroba, ale tylko po to by jeszcze glebiej wciagnac czlowieka w swiat okultyzmu...odstepuje od mniejszego zla na rzecz wiekszego.