Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm....

facet niższy od dziewczyny... co o tym myślicie??

Polecane posty

Gość hmmm....

witam.tak jak napisałam w temacie mam faceta jest starszy odemnie ale jest niższy i troche głupio sie z tym czuje.Oczywiscie ze napewno nierozstałabym sie z nim nigdy z tego powodu.Chodzi mi o to jak ludzie to odbierają.Czekam na odpowiedzi.

tylko protacy patrzą na takie rzeczy. nie słuchaj prostaków i sama nim nie bądź uwierz w człowieka i w swoje uczucia! pozdrawiam :)

Nie przejmuj sie ;) Teraz jest full takich par ;) Nawet mój brat ma wyższą dziewczyne- kwestia gustu ;) Mi to napewno nie przeszkadza :P pozdrawiam

Gość ......K........
moj facet tez jest nizszy ode mnie jakies 3 cm i wcale mi to nie przeszkadza a twoj ile ? pozdrawiam

Mój też jest odemnie niższy, fakt ze tylko ok 2 cm ale na początku też się dziwnie czułam, ale teraz jest wszystko ok :) Nawet jesli sie ktoś krzywo spojrzy to go zignoruj bo jest nie wart Twoic nerwów. Pozdrawiam :D

nie wazny jest wzrost tylko to co ludzie czuja do siebie,jesli ktos patrzy krzywo na was to znaczy ze wam zazdrosci zetak bardzo sie kochacie i nie patrzycie na takie pierdoly jak wzrost:)