Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezapominaja_20

co zrobic jak ukochana osoba wyjezdza na długo?

Polecane posty

witam:) z moja 2 połówka jestesmy juz rok,jak narazie to mój najdłuzszy związek i jestem bardzo szczesliwa:)ale on teraz wyjechał a mi go barzo brakuje, czuje jakby ktos zabrał mi część siebie:(i niewiem jak ma sobie z tym poradzic!

Gość nimfa009
niezapominaja_20//🌼Witaj!Znam to z kas...Tylko,ze ja jetsem juz z kims 3 lata .Pewnego slonecznego dnia przyjechalo do mnie moje kochanie i po jakims czasie oznajmilo mi ze lzami w oczach: "jutro jade do grecji..." to byl dla mnie szok!!!!!!!Szczerze mowiac nic z siebie nie wydalam przez trzy godziny.Bylam w szoku i czulam sie jak by mi caly szary swiat zawalil sie na glowe:( :'(Pozniej juz tylko plakalam:(I wiesz co?Juz nigdy nie puszcze Go za granice!Mimo iz pojechal do pracy i itak nic z tego nie wyszlo.Wiec trzymaj sie kochana moja:)Jestem z Toba!👄 🌼 dla Ciebie!:)

Witam Mój chłopak pojechał do Hiszpanii na pół roku. Nie widziałam go od lutego tego roku. W październiku wraca. Nareszcie! Przez ten długi okres byłam i jestem załamana. Strasznie mi go brakuje. On dzwoni, pisze smsy, ale to nie to samo. Jesteśmy ze sobą już 4 lata. Planujemy ślub i tylko dla tego go puściłam. Ale jak wróci to już tam nie pojedzie, chyba że ze mną. Niezapominaja_20 nie martw sie, będzie dobrze. ja wytrzymałam i wytrzymuję jeszcze jakoś (choć jest ciężko), to i ty dasz radę. Trzymam kciuki. Pzdr

dziękuje wam dziewczyny:)wiem co czułaś nimfo009 bo mój kochany mi to oznajmił mi to kiedy n adrugi dzien jechałam n a2 miechy do pracy do jastarni, byłam zła n aniego czułam zal itp. al emyslałąm ze padn en aśrodku ulicy....

Gość nimfa009
niezapominaja_20//Mnie to bardzo bolalo!Niewiedzialm co mam zrobic!Swiat stal sie wtedy nie szary a wrecz CZARNY !!!!!Ja Go bardzo kocham i nie pozowole juz nigdy nigdzie wyjechac!:)Bo jest CUDOWNIE!

Gość nimfa009
bzzzyczek//Witaj!Moj facet byl przez ponad rok w Hiszpanii i byla to dla mnie TRAGEDIA!A kiedy wrocil okazalo sie ,ze ma penw klopoty i wyjechal ponownie tym razem do Grecji na pare miesiecy.To juz pislam wczesniej,ale cale szczescie wrocil wczesniej niz mial,bo za 3/4 miesiace.Pozdrawiam:)

Gość gość
Mój wyjechał do Holandii na pół roku. Wcześniej mieliśmy idealny związek. Po miesiącu pobytu tam kontakt był coraz rzadszy z jego strony, w końcu powiedziałam, że mi to nie odpowiada, on stwierdził, że to nie ma sensu na taką odległość i ze mną zerwał :(

Związki na odległość są straszne..poprzez to, że tęsknisz jeszcze bardziej denerwujesz się wewnętrznie i zaczynasz się coraz częściej kłócić. Następnie jest krytyczny moment i bach! Po związku :(

Gość gość
Zwiazki na odleglosc sa trudne, wiem cos o tym, sama bylam w takiej sytuacji, od dzielnie rok, ale nie dawalam rady , moj wynajal dom za granica przeprowadzilam sie , teraz jest juz normalnie , duzo ludzi decyduje sie tak zyc ze wzgledu na kase, np ona zostaje w Pl czesto z dzieckiem/cmi a facet za granica takim sposobem zaoszczedza, zbiora kase, ale co to za zycie, czy warto tak sie poswiecac

Gość gość
Poszukaj innego i niech cie duupi przez ten czas jak twojego nie bedzie