Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hazel

Kobiety z niewłasciwymi facetami

Polecane posty

Gość hazel

Czy słyszeliscie kiedys o młodej pieknej inteligentnej kobiecie, ktora zwiazała sie z facetem ktory nie reprezentuje soba nic . Ona 26 lat po studiach najlepsza w liceum uczennica jedna z lepszych na studiach staz w Urzedzie Miasta , On kryminalista 28 lat, wyroki w zawieszeniu od 16 roku zycia w koncu siedzi za dilerowanie narkotykami napady ,wymuszenia . Ona go kocha do szlenstwa On ?????????? nie znam go widzioałam dwa razy w zyciu, zanim go wsadzili Nie wierze w dobrych ludzi ktorzy robia zle rzeczy Ten zwiazek jest poza moja wszelkka swiadomoscia nie potrafie sobie w zaden sposob wytłumaczyc jak mogł zaistniec Ona jest kims wiecej niz moją przyjaciołką On najlepiej gdyby zniknoł jak zly sen, gdyby okazało sie ze nigdy go nie bylo. Ja jestem bardzo pokojowo nastawioną osoba tlumacze prosze staram sie nie naciskac ,dzialam jak lekarstwo, uspokajam ja kiedy spotyka sie z nieakceptacja, co wcale nie znaczy ze akceptuje Nasza wspolna przyjaciolka krzyczy, tupie, wyraza ostre jasne stanowisko w tej sprawie ,opowiada o tym wszem iw obec ,robi to w dobrej wierze (jestem pewna) Ona odbiera to jako napasc na nią i jej ukochanego w rezultacie ani moje prozby ani naszej wspolnej przyjaciołki ostre slowa nie zdaja zadnego rezultatu Co ja mam zrobic ..... Nie moge stac i patrzec jak ona marnuje zycie jak mam jej pomoc co ja mam zrobic wczesniejsza jej fascynacja to podobny typ prosze odpiszcie znacie podobne przypadki?

Gość amiłoscniejednomaimie
""nie sadzcie a nie bedziecie sadzeni tak jest napisane w Biblii" czytałas "Zbrodnie i Karę" tam jest taka jedna miłosc ona pokochuje zbrodniarza wybacza mu, a on sie zmienia.....i staje sie dla niej lepszy miłosc potrafi cuda. wiec nie osadzaj tego zwiazku tak jednoznaczenie jesli ona kocha nic nie da sie zrobic

Gość hazel
moze nie wyrazilam sie jasno Ten facet sprzedawał 14 latkom narkotyki wymuszał pieniadze od niewinnych ludzi ,napadał ich ,kradł a teraz siedzi w wiezieniu

Gość hazel
Ona nie jest dziwka nie sypia z facetami na prawo i lewo a to słowo wlasnie to dla mnie znaczy Nie rozumiem dlaczego kocha i szleje na punkcie faceta takiego jak on nie wiem co mam zrobic nie chce wysłuchiwac krytyki na jej temat bo ciagle ja slysze od ludzi ,ktorzy ja znaja od lat ,chce i oczekuje zebyscie mi poradzili jak jej pomoc jesli nie macie takiego zamiau prosze wstrzymajcie sie od komentarzy

moze nie masz sie o co martwic,skoro facet siedzi w pace(a zyczę zeby siedział jak najdłużej)to bardzo mozliwe ze milość umrze śmiercia naturalną a cuda nie wierzę,wiezienie degeneruje ludzi jeszcze bardziej,żadna milość tego nie naprawi a swoja drogą..ślepa czy co?

Gość Hajzel
Pewnie Bóg jej rozumu nie dał

Gość hazel
dzieki symfonia5 za pocieszanie ,ale to trwa juz prawie 3 lata on siedzi od 1,5 roku a ona go ciagle odwiedza ,robi paczki ,zachowuje sie jakby jej rozum odebralo brak mi slow....

Gość Dziewcze gangstera
Ja tez kocham faceta ktory siedzi w pudle, ejst recydywą, ma tatuaze ale go kocham poza tym jest inteligentny ze niejeden po studiach sie chowa. Nie wyglada jak menel bo na wolnosci ubieral sie w garnitury, najdrozsze ciuchy- tylko te tatuaze zdradzaly ze to kryminalista. Ja mam 24 lata koncze studia(psychologia zarządzania) kocham go i bede czekac!!! Ktos kto nazywa takie kobiety dziwkami sam soba nic nie reprezentuje!!!!

gdyby był taki inteligentny to w pace by nie siedział a że ciuchy najdroższe?no cóż za cos w tej pace siedzi:-)

Gość Dziewcze gangstera
symfonia5 alez ty glupia jestes kazdy kto robi ciemne interesy musi sie liczyc ze skonczy w pace. a to ze siedzi to dlatego ze ktos go wsypal ale ci ludzie z obawy wyniesli sie z Polski- ale on jzu wie gdzie sa i nawet widokowki im wyslal. Jak nie znasz zycia to nie wypowiadaj sie bo wygladasz na jakas sfrustrowana kobiecine ktora ma pretensje do calego swiata. To kazdego indywidulana sprawa gdzie ulokowal swe uczucia!!!!

oj hazel kobiety same gotuja sobie taki los....a moze zacznij ja wyciagać gdzieś na wspolne wyjazdy,dyskoteki,puby niech poznaje nowych ludzi,niech porównuje, poszukaj książek,znajdz wypowiedzi kobiet z takich związkow,podetknij pod nos-moze jej sie oczy otworzą skoro to twoja przyjaciółka to próbuj

Gość Dziewcze gangstera
Symfonia glupie rady dajesz.... Ja ze swoim to pol swiata zwiedzilalm. dyskoteki puby heh- wybawilam sie. Takze dla tamtej dziewczyny pewnie to tez zadna uciecha. Jak kocha to poczeka.....

Gość hazel
dziewcze gangstera za co siedzi twoj" ksiaze z bajki " tez sprzedawał 14latkom dragi? za co sie kocha takich facetow, jak wyjda za pare lub parenascie lat beda lepszymi ludzmi, zapewnią Ci spokoj , stabilizacje , bezpieczenstwo zadbaja o przyszłosc rodziny? czy fakt ze on siedzial zaakceptuje twoja rodzina przyjaciele ??? zrozumieja to? czy wasze dziecko dowie sie ze tatus siedzial??? a moze to tajemnica poliszynera jak w przypadku mojej przyjaciołki? nikt nie wie ale wszyscy o tym mowia???? chce zrozumiec prosze wytłumacz mi

Gość Dziewcze gangstera
Symfonia wiem ze chcesz dobrze ale swiata nie zbawisz. Serce nie sluga, a poza tym glupio zostawic teraz faceta ktory na wolnosci byl dla ciebie wszystkim: dawal ci poczucie bezpiecenstwa, dbal o ciebie. I Co??? teraz tyakiego olac bo sie noga podwinela??? w koncu kazda kobieta ktora z takim sie zwiazala wiedziala co bierze. Obowiazuja pewne zasady kolezanko!!!!

wiesz dziewczę gangstera te zasady to chyba obowiązują w dwie strony ?chyba że sie mylę facet skazuje cie na upokorzenia(nie wmówisz mi że chwalisz sie tym kim jest),łamie prawo,nie wiem co zrobił ale byc moze krzywdzi ludzi a ty mówisz o zasadach?????

Gość Dziewcze gangstera
popieram "dociekliwa agentke". co do symfonii :madrze piszesz ale zycie to nie bajka nawet nie wiesz ze tscy ludzie potrafia dac ci wiecej czulosci(oczywiscie na wolnosci) ciepla, wpsarcia, sa bardzo inteligentni i pod maska tych bezwzglednych przestepcow kryje sie wrazliwosc i ccec do innego lepszego zycia. Ja sama nieraz mam watpliwosci czy to ciagnac, bo wiem ze on w to za bardzo wsiaknal w ten polswiatek, i boje sie ze z tego nie wyjdzieciemne interesy o ktorych naet nie chce pisac. co do autora topiku: nie wymuszaj na niej niczego, jesli kocha to i tak nie odejdzie daj jej wolna reke nic ni wskorasz czlowieku. Mnie tez tlumaczono , poznawalam nowych ludzi i co??? Jakos nadal trwam przy nim i nie zdradzilam

Gość hazel
symfonia5 mieszkamy naprawde daleko od siebie ,widujemy sie dwa razy do roku. Kontaktujemy sie zazwyczaj droga mailową albo telefonicznie Moj narzyczony jest jej kuzynem, mamy wspolnych znajomych , znamy sie całe zycie , pochodzimy z tego samego miasta ale ja 4 lata temu przeprowadziłam sie i nie mieszkam juz w Polsce Zapraszalam ja milion razy do siebie ale ona nie chce go zostawic . Jest mi strasznie przykro bo jej mama własnie o wszystkim sie dowiedziala, (od naszej wspolnej przyjaciolki) znam ja dobrze napewno sie martwi a i tak swoje problemy

Gość Dziewcze gangstera
Jedna sugestia:szanujacy sie przestepca z zasadami nie okrada biednych, nie sprzedaje dzieciom narkotykow itp tacy w pudle robia frajerow(wiem o tym). Moze dla was to zabrzmi dziwnie ale sa przestepcy i gangsterzy z zasadmi i nie mowie tu o takich co napdaja na staruszki, okradaja biednych czy sprzedaja dragi dzieciom bo jak taki koels wpadnie to w pudle nie am powazania.

Gość Dziewcze gangstera
Mialo byc: robi za frajera. Sorrki za literowki. Ten koels twej kolezanki raczej w pudle nie ma powazania bo tam sie wie kto za co siedzi. Jesli ejst prawda ze ejst dilerem i sprzedawal dragi dzieciom to niestety tam jest nikim. A tam obowiazuja pewne chierarchie wiezienne ale to juz inna bajka........

taaaa faceci z zasadami...z daleka od dzieci i staruszków,ale juz tych od 18lat mozna napadac i okradać cóż,nie jestem dzieckiem ani staruszka i wolałabym nie spotać na swej drodze takiego faceta a nie boisz sie że mozesz zostac w jakis sposób wplątana w przestepstwo? mozesz dobrze bawić się wiedząc że nie za swoje pieniądze? co poczułabys gdyby ktos ci ukradł torebkę?

Gość Dziewcze gangstera
Hazel pewnie ja kochasz ale daj jej wolny wybor bo prosby i tluamczenia nic nie dadza. Pozdrawiam was dobrzy ludzie

Gość Dziewcze gangstera
symfonia ale on nie kradl torebek on robil co innego. ze tak powiem powazniejsze przestepstwa. Interesy lewe nie zadna napasc itp .Nie to ze go usprawiedliwiam ale tak bylo. On by nikogo nie skrzywdzil kto nie nalezal do jego swiata. Naprawde uwierz mi ze ja tez jestem wrazliwa na ludzkie cierpienie i nie bylabym z gnojem ktory specjalizauje sie w okradaniu niewinnych ludzi.

Gość do dziewcze gangstera
co Ty bredzisz? nie ma znaczenia czy robisz przekrety na Vat'cie, paliwie, czy okradasz bank! w czym jest lepszy ten Twoj bandzior? ze nie widac bezposredniej ofiary? skoro robi interesy z kryminalem, to predzej czy pozniej bedzie musial kogos skrzywdzic, albo jego skrzywdza! jakie zasady? nie wiesz, ze jak sie robie pieniadze to nie ma zadnych zasad, a szczegolnie w sytuacji gdy robi sie je poza prawem? tak naprawde, to gowno wiesz, a ten Twoj bandyta sprzedaje Ci glodne kawalki! filmow sie naogladal, podobnie jak ty:) straszne jest to ze wogole smiesz sie odzywac! kryminalista to jest juz takie dno, ze szkoda gadac, a Ty sie chwalisz ze to Twoj facet:D No niezle jaja, a jakby Twoj facet byl menelem-alkoholikiem z dworca, to tez bys ie chwalila? dla mnie to podobne scierwo, tylko innego sortu! Moze nawet menel, stoi tu wyzej w hierarchii!

Gość poniedziałek
Jestem po prostu w szoku! NIe chcę oceniać, bo każdy wybiera sam i ma to co wybrał, ale jestem zszokowana tym, co pisze dziewczyna gangstera. Jak łatwo tłumaczy swojego mężczyznę! Przestepca z zasadami... ha ha ha! śmiechu warte! Ciekawe czy za kilka, kilkanaście lat, tez tak go będziesz tłumaczyć. Dziewczyno! On siedzi w pudle! Ma kontakt z ludźmi, którzy dopuscili się najgorszych przestępstw! To nie jest żlobek! Zawsze jak widuję na sali sądowej takie dziewczyny, to nie wiem czy się śmiać czy współczuć.... głupoty i naiwności. Oj zdziwisz się kiedyś dziewczyno, bardzo się zdziwisz.... :/

Gość a jaajajaja
ja jestem corka faceta ktory siedzial w wiezeiniu nie chwale sie nikomu bo to nic przyjemnego nie kradl, nie gwalcil, nie handlowal prochmi

Gość niedobra
wcale sie nie dziwie, dziewczyno gangstera, ze go nie zdrazdasz i czekasz na niego. pewno jego kolezki Cie pilnuja :) gdybys wyskoczyla na bok, to pewnie Tobie tez wyslal by widokowke - takie ot, male ostrzezonko... a co do autorki topicu, to coz... jak dziewczyna zakochana, to nie przemowi sie takiej do rozsadku, bo 'milosc jest slepa'. nic tu nie pomozesz...

Gość DO HAZEL
TEZ TAK MIAŁAM! ON BYŁ ( I JEST NADAL) STARSZY ODE MNIE O 3 LATAKA.....UMAWIALISMY SIE DOSC CZESSTO, PISAŁ MI W SMSACH JAK MU SIE PODOBAM, NA GG TAK SAMO A JAK PRZYCHODZIŁO CO DO CZEGO TO WYDAWAŁO SIE JAKBY SIE BAŁ.....SAMA GO POCAŁOWAŁAM I POTEM JUZ POSZŁO LEPIEJ. PYTAŁAM SIE GO NIEDAWNO CZEMU TAK SIE ZACHOWYWAŁ NA POCZATKU- POIWEDZIAŁ ZE NIE CHCIAŁ ZEBYM ODEBRAŁA GO JAKO FACETA KTÓRY ZARAZ CHCE ISC Z LASKA DO ŁÓŻKA. CHCIAŁ ZEBYM ODEBRAŁ GO JAKO DŻENTELMENA, JAKO KOGOS WYJATKOWEGO.... ROZUMIEM TWOJE ROZTERKI....TEZ SIE BAŁAM, ŻE MOZE COC JEST NIE TAK, ZE JA SAMA ROBIEC TAKIE RUCHY ŻE GO ZRAŻAJA, ALE SIE WSZYTKO WYJASNIŁO. A TWOIM MIEJSCU ZABRAŁABYM SIE SAMA DO RZECZY- PRZYTUL SIE DO NIEGO, POCAŁUJ A POTEM POPATRZ GŁEBOKO W OCZY I POWIEDZ JAKI CI SIE PODOBA.....POWODZENIA!

Gość DO HAZEL
CHOLERA, POMYLIŁAM TOPIKI!!! TA WYPOWIEDZ NIE MIAŁA BYC DO HAZEL!!!! PRZEPRASZAM

Gość niedobra
hahhahaha zaje....scie sie czytalo Twoja odpowiedz heheheh :) pozdro