Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onrun

Idę tam gdzie idę, nie idę gdzie nie idę.....

Polecane posty

Gość nuev
Pani zabiła pana?

Gość Maurizio Borda
...nie ma towaru w mieście Przed nami naród odkrywa głowy... :-)

Gość INŻYNIEROWIE Z PETROBUDOWY
:-D

:D:D:D widzę że nas przybywa :) ( to nie cytat) super Witaj Maurizio :)

To jest tak, że gdy mam co chcę Wtedy więcej chcę Jeszcze :) piszcie

a ja stoję na balkonie i patrzę jak Polska płonie wieje wiatr wieje ogniowy wiatr Polska płonie od Bałtyku do Tatr

i na koniec coś miłego bo herbata grzybowa Angelika du bist cool niczym bomba wodorowa a wszyscy zjedliśmy grzybki wszyscy zjedliśmy grzybki wszyscy zjedliśmy grzybki wszyscy zjedliśmy grzybki :classic_cool:

ja wiem, że czasem są upadki i wzloty dziewczyny to nic więcej, jak tylko kłopoty wiem, że czasem są upadki i wzloty dziewczyny to nic więcej., jak tylko kłopoty :classic_cool:

Gość Maurizio Borda
Witaj, onrun :-) Podobno pochodził z niedalekiej gminy pokrewnej klimatem krainom wiecznej zimy...

od niedawna chodził, ubrany lepiej Niż jego rówieśnicy ze szkoły średniej ....

Gość Maurizio Borda
Przecież kiedyś wygrał w pingponga zawody! :-o

nie wierzę też, że do szkoły przestał chodzić trzy lata temu! Przecież mówił mi, że chodzi ....... :0

to dobry chłopak był i mało pił dobry chłopak był i mało pił..... od kiedy słuchacie K? :) ja od zawsze

poranne zorze,poranne zorze gdy ide w Sopocie nad morzem po plazy brudno-piaskowej Baltyk smierdzi ropa naftowa... Polska mieszkam w Polsce mieszkam w Polsce Mieszkam tu, tu , tu... ja od kiedy skonczylam 13 lat, czyli od 7....

Gość Maurizio Borda
Od dobrych 15 lat. Właściwie od pierwszej płyty Kultu. Tak im zależy byś ty był konsument Nie myślał - działał jak instrument. :-)

patykiem na glebie rysowana długa kreska nie wolno jej przekroczyć. Ja tu mieszkam mój los to moje zatracenie mój los to moje zatracenie żarówa kiwa w oknie się. Niewiele trzeba by się w samym sobie dać żywcem zagrzebać :) witam

Gość Maurizio Borda
Hej, hej :-) Pokój w naszych czasach Tak - będzie pokój w naszych czasach! Ty wiesz - ja wiem nie chcę czynić niczego złem...

kolejna jesień - syfiasta, nie złota w ciągłym mroku chlupie jebana hołota (upsss ;) ) o dwadzieścia siedem godzin, drogi kolego dzień krótszy od najdłuższego kolejny koncert, czego byśmy nie grali - Polska! - ryczy pół sali gdy byłem młodszy, byłem bardziej beztroski nie lubię już Polski! :(

Gość Maurizio Borda
Na wysokim stanowisku czyny są nie te możesz rozpierdolić [upsss - ;-)] nawet całą planetę i nikt słowa nie piśnie nawet przed obliczem sądowem

w tym kraju znowu ważne są szarawe urzędasy w tym kraju ciągle wóda rządzi, rozum tylko czasem w tym kraju demagogia na sile przybiera muszę mówić o tym teraz w tym kraju przestępczość rośnie geometrycznie niebezpiecznie nawet w dzień jest wyjść na ulicę a sądy są po to, by myśli kneblować historia się lubi powtarzać! :D ciekawe jak długo topik pożyje? :D

Gość Maurizio Borda
Jeszcze trochę pożyje... Tak mój dziadek gadał i się nagadał Teraz jego wnuk stale nie dojada...

miejmy nadzieję......:) mam w domu szufladę, w której trzymam z lewej - amfetamina, z prawej - aspiryna żona wczoraj biegała jak oszalała pomyliła się chyba i proszki pomieszała

Zupełnie nie wiem co się tutaj dzieje Gdy widzę to wszystko niemalże truchleję Ten świat już pędzi tak szybko A ja szaleństwa jestem blisko... pozdrawiam