Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onrun

Idę tam gdzie idę, nie idę gdzie nie idę.....

Polecane posty

Wolność. Po co wam wolność? Macie przecież telewizję.... ;)

Moja głowa należy tylko do mnie Moja ręka należy tylko do mnie Moje nogi należą też do mnie Rozkładam je, gdy zechcę I łączę je, gdy zechcę Moje włosy należą do mnie Moje oczy należą też do mnie Mój brzuch należy tylko do mnie Mój człowiek należy do mnie, do mnie, tylko do mnie Moje myśli należy tylko do mnie Moje czyny należy też do mnie Mój człowiek należy do mnie Sama decyduję Ocalę go lub zniszczę witaj fiffi

Mówisz , że cię miłość mierzi, Zmierź mnie sobie wołam zmierź! \"Spójrz\" powiadasz \"to są piersi\" Kogóż natchnie taka pierś? :P witam

a to jeden z moich najbardziej ulubionych : ) więc cały: Bliskie spotkanie 3 stopnia Ja mam dwie ręce i nogi dwie Jedną głowę posiadam też Wychyliłem się na trzy ćwierci Aby zobaczyć, czy coś z daleka leci Leciał z góry świetlisty wóz Pomyślałem że to koniec mój już Chciałem uciekać, lecz w miejscu stałem A to ty wylądowałeś Masz trzy ręce i nogi cztery Jedną głowę, ale par oczu wiele Wychyliłeś się z tego wozu A to stałem ja, tu na rozdrożu Obejrzałem sobie dokładnie ciebie Tak jak ty obejrzałeś mnie Pokazałeś ręką na niebo Ale tego tłumaczyć mi nie było potrzeba Jeśli rozumiesz co do ciebie mówię Daj mi znać środkową ręką ku górze Jeśli rozumiesz co do ciebie mówię Daj mi znać środkową ręką ku górze Jeśli jeszcze nie wiesz o co tu chodzi Spróbuje ci pomóc poszukać odpowiedzi Ale sam nie bardzo rozumiem Czemu jeden z nożem za drugim biegnie Nie złość się, bo to nie powód do złości Obejrzymy dziś razem wieczorne wiadomości Pytasz czemu jeden do drugiego strzela To właśnie się bogaci producent miecza Rozglądasz się z trwogą dookoła Ja wiem, to o pomstę do nieba woła Ohydne sytuacje tak znormalnione Tutaj dobry interes jest prowadzić wojnę Jeśli rozumiesz co do ciebie mówię Daj mi znać środkową ręką ku górze Jeśli rozumiesz co do ciebie mówię Daj mi znać środkową ręką ku górze Tu interes przemocy napełnia złota worki Daje ludziom pracę i daje zyski Pytasz czy to można wszystko zatrzymać Nie, złotej kury nie powinno się zarzynać Tu jedni ludzie płaczą gdy inni się bogacą I za taki stan rzeczy swoim sługom płacą Ja coś mówię, ale w swoje tłumaczenia nie wierzę Jestem tylko grajkiem, a nie Papieżem Jeśli rozumiesz co do ciebie mówię Daj mi znać środkową ręką ku górze Jeśli rozumiesz co do ciebie mówię Daj mi znać środkową ręką ku górze Raz, dwa, trzy... Widzę, widzę... Widzę po twej minie, wiesz już o co chodzi Kto i co na tym świecie rządzi I nie wiem czy traktujesz to trochę jak bajkę Wsiadasz i dalej w powrotną drogę Masz trzy ręce i nogi cztery Jedną głowę, ale par oczu wiele I ostatni raz patrzysz za siebie Zniesmaczony znikasz na niebie Jeśli rozumiesz co do ciebie mówię Daj mi znać środkową ręką ku górze Jeśli rozumiesz co do ciebie mówię Daj mi znać środkową ręką ku górze

Gość Maurizio Borda
Jest już póżno, myślę o wszystkim jadąc ostatnim pociągiem podmiejskim...

ooooo i ten też całość wyjątkowo :) Mówisz, że cię miłość mierzi - zmierź mnie sobie, wołam, zmierź! Spójrz, powiadasz, to są piersi - kogóż natchnie taka pierś? A ja twierdzę - baronowo - wkrótce minie zima zła, Z wiosną zaczną się na nowo nasze słodkie trulla-la... Znowu będę twój don Diego, znowu księżyc, znowu bzy, Jak u Pawła Geraldiego: sitwa zmysłów, ja i ty. I nie powie stary baron więcej do mnie \"paszoł won!\", Nie wypchnie za próg z gitarą - bowiem w grobie leży on. Czarna kryje go piżama, biedak gonił resztką sił I - jak stał - w salonie zamarzł, bo otwarty lufcik był. Zły baronie, dobrze tak ci - chciałeś naszą miłość zgnieść, Nasze słodkie koci-łapci, że tak powiem - naszą płeć. Na złość tobie wiosną amor, co sekrety różne zna, Ukołysze nas tak samo w tym najsłodszym trulla-la. Aktualnie jeszcze zima - jakże nie lubimy zim! Nasze zmysły w karbach trzyma i rozkwitnąć nie da im. Ba! - przez całą Europę - \"zimno\" krzyczy dziad i wnuk I zawieszam się jak sopel pod okapem twoich nóg... Lecz się nie martw, baronowo, już przemija zima zła, Rozpoczniemy znów na nowo nasze słodkie trulla-la! Trulla, trulla, trulla, trulla, trulla, trulla, trulla-la! Rozpoczniemy, ach, na nowo, nasze słodkie trulla - la! Dziś widziałem - to nie farsa, dość już mamy takich fars - Jak jamniczek twój zamarzał, \"siusiu\" krzyczał, łkał i marzł, Więc go wziąłem na rączyny, otuliłem w ciepły puch, O, jamniczku mój jedyny, wycierpiałeś się za dwóch... Na pierś moją marmurową chodź jamniczku, gdy ci źle, A ty właśnie, baronowo, swym jamniczkiem zowiesz mnie. Czemu dni wesołe nie są, czemu z oka płynie łza? Cierpliwości, baronesso, jeszcze miesiąc, jeszcze dwa, A powrócą nasze święta, jak najprędzej, pragnąłbym, Szał zmysłowy się rozpęta! Huknie harfa - rym cym cym! I pochłonie przepych kanap purpurowe serca dwa, W górę uszy, ukochana! Trulla, trulla, trulla-la! :)

Gość to ja też.......
DO ANI Czekam trzeci dzień Patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie Czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że Twoje oczy Spalają mnie jak ogień Gdy patrzę w Twoje oczy Zaczyna się dzień Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo, że... Ja czekam czwarty dzień Patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie Czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że gdy odjeżdżam Umieram dziewięć razy Umieram stojąc w oknie Na korytarzu Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Ja czekam trzeci dzień Patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie Czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że Twoje oczy Spalają mnie jak ogień Gdy patrzę w Twoje oczy Zaczyna się dzień Ja czekam czwarty dzień Patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie Czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że gdy odjeżdżam Umieram dziewięć razy Umieram stojąc w oknie Na korytarzu Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję... To przecież wiesz!

jak Do Ani, to moze teraz O Ani ;) Przez wysokie góry, przez góry siódme Ja szedłem do Ciebie, do Ciebie Ja biegłem do Ciebie, do Ciebie, do Ciebie, do Ciebie Przez groźne morza, przez morza siódme Szłaś do mnie, nie znałem Cię jeszcze Ej, przez tyle, tyle lat biegliśmy do siebie Teraz jesteśmy razem, jesteśmy oboje Jesteśmy troje ... Przez wysokie góry, przez góry siódme Ja szedłem do Ciebie, do Ciebie Ja biegłem do Ciebie, do Ciebie, do Ciebie, do Ciebie Przez groźne morza, przez morza siódme Szłaś do mnie, nie znałem Cię jeszcze Ej, przez tyle, tyle lat biegliśmy do siebie Teraz jesteśmy razem, jesteśmy oboje Jesteśmy troje ... Jesteśmy czworo ... :)

fragment utworu \"forum internetowe\" ;) Czy takim mnie chcesz jakim ja jestem sam? Czy chcesz mnie takim jakim ty byś chciał? Czy takim mnie znasz jakim ja siebie znam? Czy znasz mnie takim jakim ja bym chciał Abyś mnie takim znał, abyś mnie takim miał Abym na półce taki wśród twych rzeczy stał? Czy takim mnie chcesz? I co o mnie wiesz? By mieć mnie takim jakim ty sam chcesz?

i na koniec dzisiaj : to już jest koniec tej groteski autobus życia w końcu dalej jedzie będę pamiętał Cię do grobowej deski dziewczyno bez zęba na przedzie :)

brzęczenie much. brzęczenie szkła w Portugalii cicho śpiewa ktoś a Ty, zapomnisz o tym, tak jak ja... to ta część ciebie, której masz już dość witam :) deszczowo

Gość Maurizio Borda
Co za barowa pogoda... Ja dziś tylko raz: Polacy są tak agresywni dlatego ze nie ma tu słońca przez osiem miesięcy w roku a lato bywa niegorące! Miłego weekendu! :-)

by włożyć Ci obrączkę na palec spowiednika okłamałem potem skopałem Olafa z Berlina ledwo się na nogach utrzymał bo jestem grzesznikiem i o tym wiem grzesznikiem jestem tak to wiem jestem grzesznikiem i o tym wiem grzesznikiem jestem tak to wiem witam w poniedziałek :)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:)

Gość kkkkkkkkkkk
:)