Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joanne_19

Depilowanie pochwy.

Polecane posty

Mam pytanie do was kobiety :) Czy depilujecie pochwe wraz z wargami sromowymi na wizyte u ginekologa. Prosze o komenatrze, chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat poniewaz jutro mam 1wszy wizyte i nie wiem jak postapic :) Z gory dziekuje.

Gość że niby jak
kobieto jak zyje nie widzialem kobiety ktorej by wlosy rosly w POCHWIE

Kochana, chcesz wydepilować sobie pochwę? Życzę powodzenia, opisz nam wrażenia po wszystkim. Swoją drogą, ciekawam, jak technicznie dasz sobie radę.

Błeheheheeeeee depilacja pochwy :) Ja tam nie wiem, moja pochwa nie jest owłosiona, a do ginekologa raz ide z, raz bez, on na wszystko patrzy tak samo :) P.S. Lepiej idź obrośnięta, niż cała w krostkach - jest ryzyko, że skóra będzie podrazniona po pierwszym goleniu :)

Gość jagoo
hahaha ja tez w zyciu czegos takiego nie widzialam...

Gość hejaaaaaaaaaaa
cos Ci się pomylilo, w pochwie jest śluzówka i nie ma na niej włosów, a jeśli chodzi o to co owłosione, to ginowi i tak wszystko jedno, ważne żebyś Ty się czuła komfortowo wystawiając tyłek - łysy tyłek jakoś tak poręczniej wystawić, nieprawdaż?

Gość matko jedyna
a tobie w pochwie i na wargach sromowych rosna wlosy???? I dopiero teraz do lekarza sie wybierasz? Moze ty jakis wilkolak jestes?:-)

Gość matko jedyna
do hejaaaaaaaaa------------------- bardziej przodek niz tylek :-) A lekarz ma badac wnetrze a nie oceniac fryzure...

Gość fria
jejku pomyliła sie dziewczyna:) ;)

Gość hejaaaaaaaaaaa
matko jedyna ---> n owięc właśni mówie koleżance ze ginowi wszystko jedno a to ona ma sie czuc dobrze. Wiadomo, z dobrą fryzurą nabiera się pewności ;-)

Gość a ja to mam
włosy na macicy

Gość i na mózgu

Gość no dobra
co jeszcze sobie depilujecie? Bo przecież pochwa to standard, ja bez tego się z domu nie ruszam.

ogolić oczywiście :D:D doznania w czasie depilacji niezapomniane, satysfakcja gwarantowana

Wredoty! :P Dziewczyna pomyliła pojęcia i tyle. Wredna babska ;)

Gość gbc
g...prawda, jak można pomylić pojęcia? nie wydaje mi się, bo jakby pomyliła, to by napisała tylko na pochwie:) (zresztą takie "kwiatki" juz sie zdazały tutaj) a ona chciała depiowac i na pochwie i na wargach - tu już musiała trochę pomyśleć;)

Gość ehhhhhh
no bez przesady. raczej sie nie pomyliła bo jak mozna tak oczywiste rzeczy pomylić. Zwyczajnie w swiecie nie wie jak sie co nazywa. tylko żeby nie trafiła przypadkiem do dentysty i nóg tam nie rozkładała ;-)

Gość błahaha
dawno się tak nie uśmiałam !!! hehe na poprawę nastroju dobra i głupota :P

Gość misia25
Ja jak pierwszy raz poszłam na depilację nóg, miałam może 13 lat to z przejęcia powiedziałam, że przyszłam na usuwanie owłosienia z nóg. Potem było mi strasznie głupio...

Gość gbc
ej, misia a czemu było Ci głupio? w końcu depilacja to nic innego,. jak usuwanie owłosienia;) tylko tak ładnie(?) się toto nazywa;)

Gość Jolucha
Ja też się nieźle ubawiłam, ale komantarzami oczywiście, dziewczyna może być młoda i zestresowana, ale Wy jesteście zajebiste na poprawę humoru!!!

Gość pękne ze śmiechu zaraz