Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anggeelllaa

Czerń z blondem - kobitki pomocy !!

Polecane posty

Gość Anggeelllaa

Witam ! Mam taka sprawe :P fryzjerki to juz nie ma co sie doradzac bo kazda gada co innego :D ale wy juz pewnie macie za soba takie zabiegi wiec... jak wyglada farbowanie wlosow na blond przeplatany z czernia??? czy ja majac ciemne blond wlosy moge sobie takie zrobic??? jak fryzjerka to robi? najpierw naklada blond a potem czern? najpierw splukuje blond a nastepnie czern?? czy jak :>? chodzi mi o takie wloski gdzie jest pasemko blond a zaraz czern itd itd i tak cale wloski, prosze o odpowiedz

Gość eeeeeeeeee...........
wez tego nie rob...........masakra i nie modne zreszta nigdy modne nie bylo bo to tragedia

ja mam wlasnie taki baleyage i jestem bardzo zadowolona...oczywiscie to nie jest blond taki typowy przechodzacy w zolty,tylko srebrna platyna..a te ciemne pasemka jak w baleyage\'u przystalo sa cienkie i bardzo ladnie to wyglada...

Gość a ile
ja tez takie mam tyle ze na czarnych...najpierw fryzjerka naklada mi rozjasniacz na odrosty a po pewnym czasie "czekolade" na reszte ot cała filozofia, w domu uzywam płukanki srebrnej na jasne pasemka, ja jestem zadowolona, a negatywne opinie wyrazają ci którzy zazdroszczą pa

Gość ci co zazdroszcza...
buhaha Co za bzdury. To to ze ktos ma np. wielka dupe i powiesz ze to ci sie nie podoba tzn ze zazdroscisz :P

Gość dominujaca
dziewuszyska za.....scie miec takie wlosy!!!!!!!ja zrobilam soie u fryca czarne delikatne cienkie i jasne platynowe i wieci eco pol roku nie farbowalam i mialam pol glowy odrostow!!!!!idiotka polozylam na odrosty blond farbe i kurde mam zolte na czubie a reszta lsniaca -ale to pozostalosci po frycu ,,,kurde nie robcie same experymentu bo ja dlugo ni epokaze sie ludziom bo walna smiechem,co mam zrobic z tym zoltym kanarkiem na lbie ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

Gość takie cos jest juz dawno nie
modne ! wszelkiego rodzaju pasemka i balejaze.

Gość dominujaca
modne zawsze bedzie to w czym sie dobrze czlowiek czuje.Chodzi tu wiecej o samopoczucie niz mode!!!!!!!modnie to ja sie wole ubrac a pasemka zawsze beda wygladac super.Poza tym patrzac na teledyski gwiazd zachodnich klocilabym sie ze pasemka sa niemodne!!!

Gość dominujaca
co do wlosow wszystko dozwolone,ale ja nigdy nie obcielabym wlosow bo tak nakazuje moda bo wygladalabym potwornie,ale w pasemeczkach czuje sie bomba....!!!